Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz (Kolombusz) #2731 üzenetére

    Imádtam.
    A legszebb robogó, ami valaha a birtokomban volt. És olyan jól átgondolt koncepció volt, hogy legalul a lábad alatt volt a vízhűtő, kicsit elferdítve, fölötte pedig a tíz és fél literes benzintank, így nagyon lent volt a súlypontja, ezért hihetetlenül kezes volt. Persze a legjobb Michelin gumik voltak rajta, amik igencsak jól tapadtak, kár hogy a világítása nem volt a legjobb, dehát az melyik robogónak jó?
    Sajnos tip-top állapotút alig lehet találni, én eddig egyetlen egyet láttam a sajátomén kívűl, amelyiknek megvolt a hátsó sárvédője, vagy normális kipufogója lett volna stb. Szanaszét gányolják. Ha ilyet vennél, elöl a kormány alatt van egy kis szerviz ablak, ott megnézheted az idom hátulján az évszámot, hogy mikor gyártották. Illetve a felnikben is nézd meg. Ha egy 98- ast akarnak rádsózni, akkor azt 200 alatt megkaphatod. Az évjáratot mindig ellenőrizd, mert képesek elkérni 300 -at egy régi szarért. Csak azért, mert ritka, és nagyon jól néz ki.
    Ez, amit belinkeltél, újabb matricázással rendelkezik, még az is lehet, hogy tényleg 2000 -es, de hol vannak a gyári visszapillantók, a hátsó sárvédő és stb. ???

    Szerk-
    Az üléskárpit sem az eredeti, ennek egy gyönyörű anyagból van az eredetije, sokkal formássabban is néz ki. Sajnos mindegyiket áthúzzák ilyen műbőr ótvarral.
    Mielőtt bármilyen robogót vennél azt tanácsolom, hoy nagyon nézz utána a neten, milyen festéssel adták ki, milyen években, milyen a gyári matricája, mert rengeteg gondtól tudod magad megóvni.

    [Szerkesztve]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák