Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Something_

    őstag

    Sziasztok!

    Szeretnék robogót venni 200-250e ft-ig. 7 éve vezetek, aktívan, minden nap. Az autó kicsit sokat eszik (13 lityó:D), plusz elég unalmas, hogy a jó időben egyre többen vezetnek reggel, pedig pont fordítva kéne ennek lennie. 30-40 perc alatt beértem Bp-n a melóhelyre, ami 10 km-erre van, mostanában pedig autóval 50-70 perc. Na ez kicsit sokk :-)
    Tavaly vettem már egy robogót, SR50-es DiTech-et hirtelen felindulásból. Eléggé lerúgott darab volt, ezt utólag tudtam meg, mikor elvittem a szervizbe. A szervizes azt mondta, hogy felesleges rá költeni, használjam amíg tudom, aztán adjam el alkatrésznek :D
    Szóval használtam is, pár hét alatt megállt a motor, pedig 100e felett vettem bőven. Mindegy, kollégám átvette féláron, nem is érdekelt, az árát bőven visszahozta :-)
    Most pedig pár napja vettem rokontól egy Sonic 50-et, aminek nincs semmi baja, azon kívül, hogy lomha az SR50 után. Nem kicsit :D

    Na már most olyan robogót szeretnék, ami megy 70-et (nem kell többet mennie, mint 70, bőven elég nekem ennyi), normálisan gyorsul. A soniccal az a baj, hogyha előremegyek a sorba, akkor égően lomhán gyorsul be. 45-50el vígan megy még a 110 kg-mal is, még talán ez is elég lenne, de a gyorsulással nem vagyok kibékülve, mert égő és szerintem veszélyes is, hogy nincs benne erő. (pl ha állok a lámpánál és van egy kis emelkedő, akkor elég botrány, míg felér Dózsa-Kerepesi kereszteződésnél a lámpa kifele :D)

    Fenntartási költséget szezononként max 50k-ba lőném be, nagyon max egy hónapban 500 km-t mennék vele.

    UI.: megbízható robogó kell, munkába járásra használnám 90%-ban, így nem szeretném tolni és nem szeretnék késni :-)

    Köszi előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák