Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d@vee

    őstag

    válasz NYPD #79064 üzenetére

    Hali. Ilyenem van, teljesen oké ennyi pénzért. Most nyáron jó a szellőzése, illetve minden protektornál lehet állítani mennyire legyen szoros (alkar, váll, has, stb...)
    Kis problem, a zippzár lehetne hosszabb, alig ér le a hasi tépőzáras részhez. Motoron ülve oké, de kis sétánál mindig türögetni kell visszafelé.
    Jelenleg ebben csinálom a korlátlan kategóriás jogsit, eddig mindenki dicsérte meg nézi milyen fasza protektorom van, mások kabátban rohadnak megfelé :DDD
    Igen, buktam is egy kicsit, de az álló helyből volt így nem tudok nyilatkozni mennyit véd. A semminél százszor jobb, youtube vidik alapján pedig kb. két évet kibír. Régebb óta használó tesztelőt nem találtam.

    Ui.: nyilván komolyabb mocihoz, normál 90 és feletti tempónál nem ajánlom, arra tényleg szánjon az ember pénzt, de városban, városi tempónál megfelelő. Vagy ha nem egy szál pulcsiban akarsz elindulni és alá felvehető.

    Ui2.: A többi motoros külön vesz fel gerincvédőt és ahogy nézegettem, egyáltalán nem jobb külsőre, anyagra, stb...mint ami ezen van alapból. Nem annyira kaksi mint amit az árából gondolna az ember.

    [ Szerkesztve ]

    Ja

Új hozzászólás Aktív témák