Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NightGT

    senior tag

    Egyébként szvsz hülyeséget beszélünk itt, majdnem mindannyian. Nem, nem lettem nvidia-s ma reggelre...de ha jól értelmezem műszakilag, akkor itt bizony 3 GPU van egyben. És az eddigi gaméink abból a 3ból használnak lényegében 1et. Némi tuti FPS+ még van bennük, HA elterjed a DLSS...mert azt már a tensor magok fogják végezni, felszabadítva az eddig AA-re fordított számolási kapacitást a CUDA-ban...vagy hogyan is. Nem igazán értem én sem.

    De. Itt bizony komolyabb váltás, és fejlődés történt, mint ami az FPS-en látszik...csak majd ennek akkor lesz értelme, HA lesz rá tartalom. Vagy ha jobban optimalizálva lesz a cucc. Nem is a következő gen, sőt. Talán 2, vagy inkább 3 múlva...húzzunk egy vonalat.

    Jó nekünk, ha veszik majd az RTX-et? Jó, mert kifizetik ennek a költségeit helyettünk. Kelleni fog nekünk, feltétlen? Nem. Az Nvidia jól lehúzza a népet? Ki tudta volna ezt fizetni zsebből is? Minden relatív, ez üzlet...van, aki boldogan fizet. Semmi okuk nincs arra, hogy ne menjenek körbe a kalappal. Aki akar, és megteheti, az szórni fogja bele a pénztet. Rosszabb lesz ettől nekünk? Nem. Amíg van 1080Ti...khm.

    Ja. És megint akkor lett igazam, amikor cinikus voltam. Amikor először dőltek az 1070/1080ak a hardverapróra ócsóé, és 3 nap alatt felszívták mind...nem lesz itt 1080Ti eső 150k-ért mégegyszer xd

    De viszont teszek megint egy cinikus tippet...rohadtul örülni kell majd annak, ha nem megy az áruk...feljebb. Illetve már ment is, ahogy felettem írták:) Ennyi. Előre menekül az Nvidia, rohadtul korai launch volt ez. De úgy tűnik, hogy bejött nekik. Talán még nvidia stock-ot seM lett volna túl késő vásárolni? xd

    [ Szerkesztve ]

    Speed is the only truly modern sensation

Új hozzászólás Aktív témák