Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Dyingsoul #26034 üzenetére

    Az első felére rém egyszerű a válasz. Ha drágábban árazza a terméket az nvidia azzal 3x jobban járnak mint ha olcsóbban adnák egyből.
    Egyrészt hamarabb lehet vele jönni mert nem kell hatalmas raktárkészletet begyűjteni mert minek ha úgysem fogják sokan venni, másrészt extra profitot lehet szerezni azon vásárlókon akik mégis megveszik drágábban. Végül el lehet sütni a megfelelő raktárkészlet kialakítás időpontjában a jófejségfaktort hogy megvágják az árat. A végeredmény hogy hamarabb kijött a termék és extra profitot szerzett. Ők csak jól járnak vele.
    Ha megtehetné az nvidia akkor az Ampere kártyákról is lehagyná a hdmi 2.1-et mert nekik az érvágás. Nem véletlen maradt le a mostaniról sem hogy a méregdrága kártya mellé el lehessen adni a szintén méregdrága BFGD kijelzőket csak hát az LG beleköpött a levesbe...
    A G-Sync technológia is ugye elérhető lett a Freesync termékeken pedig ezt sem akarták csak muszáj volt mert alig volt termék a G-Sync-re és az is alig fogyott. Így jött az Ultimate kiadás de a 2.1-es hdmi-vel az is háttérbe fog szorulni de ugye a hozzászólás elejéből kiindulva amíg nincs itt meg nem elérhető hozzá monitor addig sarcolható a nép és megy az extra profit az nvidiának.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák