Hirdetés

Aktív témák

  • Jowanson

    tag

    Tegnap este én is csatlakoztam a plazma TV-sek népes táborához Novák úr jóvoltából :)
    Ezúton is szeretném megköszönni BaLeenak a szervezést és az időt és energiát amit beleölt ebbe az egészbe !! :R :R :R

    Ez a plusz ~1 hetes csúszás a Nagykeren múlt, de Novák úr korrekt volt és annak ellenére hogy tegnap délután érkezett meg hozzá a TV, még este leszállította, felcipeltük, összeraktuk, felraktuk a polcra, bekapcsolta, majd beállította :) Okosan felhúzta nekem a színt kb 46-ra az alap 30ról, amit a távozása után egyből vissza is állítottam. :DDD

    Szóval a TV: (46S20-ról van szó egyébként) HATALMAS!!! :DD Egy 60 centis crt után mindenképp. A párom ahogy hazaért persze az volt az első hogy megnézzük a 1080p-s Avatar-t :)) Lélegzetelállító, olyan mintha 3d-s lenne az egész, lenyűgöző mélységérzete van a képnek. Az SD adások sem borzasztóan rondák még 2méterről sem, pedig analóg UPC van jelenleg.

    Sokáig szenvedtem mire végül sikerült megtalálnom és 0-ra állítanom az overscan-t a catalyst-ban, így az a minimális képi hiba amit az avatar nézése közben vettem észre megszűnt. Ami a legjobban feltűnt, hogy a gyors kameramozgások közben is totál folyamatos a kép, nem rángat úgy mint a samu lcd monitoromon.
    Féltem a "ricegéstől", vagy hogy majd kell valamit állítgatnom, de 1920x1080 60hz-en gond nélkül néztük végig a filmet. Egy résznél láttam ricegést a filmben, de miután az overscant 0-ra húztam visszatekertem oda és már alig vagy szinte egyáltalán nem láttam azt amit előtte. Ebbe lehet az is benne van hogy fáradt voltam vagy már megszokta a szemem :)

    Egy szó mint száz, örülök mint majom a farkának :DD :DD :DD
    Köszönöm a segítséget és a tanácsokat :R úgy érzem sikerült jól választani :)

    ( Hétvégén jön az Inception is 1080p-ben :D )

Aktív témák