Hirdetés

Aktív témák

  • zippofcy

    senior tag

    válasz psg5 #37565 üzenetére

    Utoljára a VV1 idején néztem retekklubbot (azt a színvonalat már nem bírtam elviselni), TV2őt meg soha, szal számomra "kikerülhetők".
    2006-ban még kevés HD mkv jött ki magyar szinkronnal, de 2007-től kezdve már jutott minden napra egy. Most meg már akár három is.
    Szal nem értem miért pocsékolná bárki is az idejét fos tartalmi és technikai minőségű TV adásokra ... kivéve persze ha csak arra van ereje / tudása hogy lerogyjon a kanapéra és bekapcsolja a TVt.

    Beégés a bejáratás után már nem fog kialakulni a logó miatt mert a reklámok idejére leveszik, és rengeteg reklámot adnak.
    Esetleg akkor ha SOHA nem kapcsol át másik csatornára, és DVDt se néz. (de az olyannak inkább az agya állapota miatt kéne aggódnia a plazmája helyett ;] )
    Se a PV8ammal, se a C7000-emmel nem félek(tem) a beégéstől. Bejáratás alatt átkapcsolom pár óránként másra de ezt már írtam fentebb. Aztán meg csak simán használom.

    TN panel télleg fos, de IPS-es LCDk már nem sokkal rosszabbak a plazmáknál. (nem kell sötét szobában nézni akkor kisebb a kontrasztarány lemaradásuk ;] )
    Aki fél a beégéstől vegyen azt. Polarizációs 3D nagyon jó.

    Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

Aktív témák