Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Poplacsek #7054 üzenetére

    Igen, ebben igazad van, csak ne felejtsd el, hogy folyamatosan az abszolút felső kategóriából hozol példákat. Pont ettől lesz a legkevésbé népszerű egy gyártó, hogyha a prémium termékei nagyon jók, de az alsóbb szegmensekben (ahonnan a legtöbb vevő vásárol) gyengébb a konkurenciánál. Márpedig a Samsung modelljei ott már valóban gyengébben teljesítenek, pl. pulldown terén.

    A design meg aztán abszolút szubjektív. Én pl. nem régimódinak nevezném a Pana TV-design-ját, hanem letisztultnak, nekem jobban bejön, kevésbé csicsás, mint a többi gyártóé. Szóval ezek alapján végképp nem lehet pálcát törni egyik gyártó feje fölött sem. Mindenkinek más tetszik, és hál' istennek van merítési lehetőség, csúnya is lenne, ha minden gyártó egységes kinézetű TV-ket dobna piacra. Ettől függetlenül a személyes szimpátiám továbbra is a Pana-é, egyrészt a saját magam által tapasztaltak, a külföldi fórumon olvasottak és ízlés alapján is. Meg azért engem még mindig e gyártó irányába tol az a tény, hogy mégiscsak japán termékről beszélünk, mégha nem is ott rakják össze.

    Ettől függetlenül persze el kell ismerni, hogy mind a Samsung, mind az LG kiváló TV-ket gyárt, ráadásul egyre elérhetőbb áron kínál az összes gyártó jó minőségű, nagy méretű terméket és ennek örülni kell. Ha egy gyártó lenne csak, valószínű nem törnének le ilyen ütemben az árak, és a fejlődés is lassabb lenne.

    Az LG PS8000 amúgy nekem is nagyon tetszik.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák