Hirdetés

Aktív témák

  • DEW3yl

    tag

    válasz Berzerker #7482 üzenetére

    Több tényezőtől függ, hogy érdemes-e. Először is a nézési távolságtól - ez a legfontosabb kb. Ha például 3 méterről nézed nem veszel igazán észre semmit. Ezen kívül a HD anyagok és a PS3 játékok felbontása is fontos, mivel 720p-s filmek valamint játékok nem használják ki a FullHD nyújtotta előnyöket. A konzoljátékok túlnyomó többsége vagy 720p vagy ez alatti natív felbontású, tehát ezeknek elég a HD-Ready, ám a filmeknél szinte minden újjonan piacra dobott rip-nek van úgy 720p-s, mint 1080p-s változata. Itt már számít a felbontás, mivel - mint az általad linkelt oldalakon is fel van tüntetve - 700-valahányezer pixel "áll harcban" több mint 2 millióval, tehát van nem is kis különbség. Természetesen döntő a távolság, mivel túl messziről már nem érzékeled.
    Az én javaslatom a jobbik HD-Ready, lehetőleg abból a csúcsmodell. És ha úgy alakulna akkor inkább nagyobb méretben. Pl. 50 inch-es esetében az képernyő kevesebb mint 20%-al nagyobb, míg felbontás több mint 30%-al. Így, mind méretben, mind felbontásban jobb a panel.

    Screw you guys, I'm going home! Megj.: a teknológia szót nem azért írom eképpen, mert azt hiszem így helyes, hanem nekem így tetszik.

Aktív témák