Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Kean_Sorbo #20531 üzenetére

    Főleg, ha vagy 20-féle házat megnézett... :DDD

    Pala: Honlapomon megtalálsz minden szükségeset a tuninghoz, beállításokat is.

    XaraX: Nálam -0.080V-tal megvan 4.5

    Szeretném eloszlatni azt a tévhitet, hogy a LinX szar, mert stabilnak látszó rendszer elhasalhat. 1: 20 körös teszt sem jelent teljes stabilitást. 2: A terhelés alatt stabil rendszer simán elhasalhat idle, ha aláfeszeli a cucc (offset beállításoknál esélyes), nálam is megtörtént, csak nem fogtam a LinX-re és IBT-re, hanem teszteltem. :P De még C3/C6 state-ek is okozhatnak fagyást.

    Még a mindennapi használatra 99% is gondot okozhat, ha éppen egy filmfelvételnél száll el a rendszer, vagy a munkád veszik oda. De ez persze a te bajod, csak nem kéne másoknak is ezt javasolnod. :(( Játékokra meg főleg nem kéne hivatkozni, mivel egy sem jön ki hibátlanul, így esetleg egy stabil rendszeren is elhasalhatnak pusztán a bugjaik miatt, így ez ügyben legalább a játékot illetően nem árt érdeklődni (elég csak a BF3-R megemlíteni).

    Pietrosz: Okos ember nem hagyja auto-n az LLC-t, meg semmi mást sem, így megelőzhető a túlfeszelés. A táblázatomból remekül kiolvasható, hogyan változik a tápellátás az egyes beállítások függvényében. Nem reklámból, de sztem tényleg érdemes megnézni.

    lizakattila: Bármelyiket. A hatásokat láthatod a táblázatomban a honlapomon.

    N_A_S: Én nem bíznék olyan rutinban, amelynél az az alap felfogás, hogy a stabilitás-tesztelő programok hibásak. :U Persze lehet rutinosan megtévesztenünk magunkat, ill. kib.sznunk másokkal. :R

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák