Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később ébredtünk de nincs jelentősége. Kezdenek összejönni a dolgok körülöttünk.
    Tegnap bejelentette a főnök hogy nem nagyon van munka. Vagyis lesz munka de most nincs nagyon minek nekiállnunk. Ez nem valami jó hír.
    Azért még akadt egy kis gipszkartonozás és földhordás a tegnapi napunkra és mára is van egy kis lambériázás és faírtás. Majd alakul.
    Édesék voltak Fehérváron a telefonja miatt de nem csinálták meg neki. Talán ma elkészül.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Most kicsit kómás vagyok még. Nehezen ébredtem fel. Kevés volt az éjszaka hogy kipihenjem magamat.
    Tegnap délelőtt lambériáztunk és délután fát vágtunk. Elvittem a benzines láncfűrészemet és picit megjárattuk azt is .Már vagy egy éve nem indítottam be és kíváncsi voltam rá hogy működik e még. 2. rántásra elindult bár be kellett állítani mert nem pörgött fel. Azt hittem el van dugulva de csak a gázosító állítódott el. Nem tudom mitől.
    Édesnek megcsinálták a telefonját. Hazafelé felvettem őket Fehérváron. 3x kellett bemenniük hogy el tudják intézni ezt.
    Ma elvileg jönnek a nagy gyerekek és nálunk lesznek egy napocskát. Imrus karácsonykor volt itt utoljára. Sok időt nem leszünk együtt mert nekem dolgozni kell. Elvileg szedett össze a főnök egy kis munkát.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma vagyunk 88 hónaposak. Egy emberöltő kezd lenni. Még mindig ugyan úgy imádom Édest mint az elején. Hihetetlen! És már van egy közös kis dudlibogyókánk is. Kicsit hisztis de a miénk.
    Nem aludtam valami jól mert itt vannak a gyerekek és ők alszanak a mi ágyunkon mi pedig a szivacson. Csak 1 napot lesznek itt és mennek is haza. Ma cuncika is elmegy 2 hétre. Egyedül maradunk. Nagyon nagy csend lesz. Egyben az összes...
    Pár szót beszélgettünk de nem sok időt töltöttünk együtt mert én dolgoztam. Térkő szegélyt raktunk le. Ma korábban kell mennem mert a csatornalefolyót fel kell tennem a cicás néninél.
    Édesék bejönnek apámhoz. Ezer éve nem voltak ott a nagyok és ott fogunk találkozni.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picit később vagyunk. Na azért még nem süt a hasunkra a nap de már ébredezik.
    Próbálnék egy hibás r2e-t venni az aprón de nagyon vontatottan megy a dolog. Az én lapomnak semmije sincs és kellenének ilyen alap dolgok mint pl. a hátlap és a hangkártya.
    Tegnap délelőtt térköveztünk, délután pedig földet terítettünk. Fél3-kor már jöttünk haza. Édesék bejöttek apámhoz a gyerekekkel. Már rég nem voltak nála a nagyok. Örült nekik az öreg. Volt mit beszélgetniük.
    Cuncit is elvitte az apja 10 körül. Most 2 hétig csend lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel nem ment a PH. A vasárnapunk nagyon szuper volt. SOkat pihiztem és délután bementünk Fehérvárra édesnek fürdőrucit venni. Ha már ott voltunk beugrottunk a mekibe is enni pár falatot.
    Közben vért izzadva egyezkedek egy hibás R2E-re hogy az enyémhez meglegyenek a tartozékok. Elég vontatottan haladok mert csak 15 éves az eladó és nem nagyon érdekli a dolog. Az anyukáját is belevontam hogy legyen végre valami. Úgy néz ki megegyeztünk. Többet fizetek érte mint számítottam rá de megéri. Végre lesz hátlapom és hangkártyám is. Lcd poster és hasonló nyalánkságok.
    Tegnap térköveztünk egész nap. Jó meleg volt és egyre melegebb várható. Nyami! Szeretem a meleget de azért ne rohadjunk szét.
    Éjszaka picit belázasodott Katica. Remélem csak a foga miatt és nem betegszik le. :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég fáradt vagyok. Beindult a meleg idő és ez fizikálisan teljesen legyaláz. Úgy látom öregszem.
    Tegnap elköltöztünk egyik helyről a másikra, kéményajtót fúrtam be, füvesítettem, zsalut bontottam és velux ablakot építettem be. Ennyi. Ma nem tudom mi vár ránk de eléggé fogyatkozik a munka. Itt van a szezon közepe és nincs rendesen munka. Magyarország így teljesít...
    Pénzt elutalta édes a rossz lapért. Remélem holnap megkapom a cuccot. Katica már nem lázasodott be. Örülök neki mert nem örültem volna neki ha lebetegszik.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredtem fel és a kávénak is van dolga rendesen hogy életre leheljen. Még az agyam se nagyon kapcsolt be. Nem is tudom mit írjak. Elvileg ma meghozza a futár a hibás lapot. Reménykedek benne.
    Tegnap délelőtt picit bádogoztam majd délután ajtókat szegtem körbe. Ma nem tudom mit fogunk dolgozni. Vagy lambériázunk vagy nekilátunk egy giga hosszú kerítés építésnek. Este még elmentünk egyet fagyizni édessel és Katicával.Ő még csak tölcsért kap :B
    Ma is dög meleg lesz. Nem tudom hogy bírjuk majd.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már éjszaka sem hűl vissza a panel és ezért elég nehéz pihenni. Izzadok mint egy ló. Le kell fürödnünk édessel mert így nehéz bírni.Tegnap megjött a rossz lap és a kiegészítők. A hangkártyát be is üzemeltem és végre van a HDMI-n keresztül is hangom. Ha leszedek valami filmet akkor tudjuk nyomni a tévéről. Majd a hétvégén beépítem a hátlapot és az lcd postert. Mondjuk utóbbi csak parasztvakítás de azért ha már van akkor menjen csak. :DDD
    Munkahelyen délelőtt betont véstünk fel és délután betonoztunk. Ma egy fafödém részt fogunk készíteni amit lelambériázunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos izzadós éjszaka telt el. Na nem abban izzadtam amire sokan gondolnak csak spontán a melegtől. :DDD
    Tegnap egy fafödém részletet csináltunk egy kis szoknya résszel. Ma ezt folytatom. Teljesen egyedül leszek. Én képviselem az egész csapatot. Fini lesz magányosan szenvedni, ráadásul ez a munka egy igencsak szopós mutatvány. Majd lesz valami.
    Édes kicsit depis volt az elmúlt napokban mert össze jöttek a dolgok. Valamikor a biztosítási büntetésnél kezdődhetett. Talán kilábalt már belőle. Reménykedem. Megpróbálok mindent megtenni hogy segítsek neki.
    Már nagyon hiányzik cuncikánk! Jöhetne haza... Még egy hét hátra van.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma a gyerekszobában aludtunk. Ott sokkal hűvösebb van viszont piszok kemény és a hátam megfájdult tőle. Egy matracunk van amit normál esetben egy rissz rossz ágyra teszünk, de ha itt vannak a gyerekek akkor átvisszük és a földre tesszük. Ha már a földön van akkor bizony kemény.
    tegnap egyedül dolgoztam de amit kiadtak munkát délre befejeztem és jöhettem is haza. Kipróbáltam az alaplapot amit vettem és valóban rossz. Sajnos az lcd posterrel is van valami mert nem működik jól. Ez van. Beépítettem a hátlapot és most már egy ideig nem kell hozzá nyúlnom a géphez.
    Ma forma 1 után kimegyünk a strandra. Kicsit lubickolunk Katicával. Remélem élvezni fogja.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Dög meleg van! Remélem tényleg jön valami lehűlés mert kiakadok. És természetesen munkanap van! :DD
    Tegnap szuper volt. A reggeli hűvösben beugrottunk Fehérvárra a Tescoba vásárolni. 8 körül már itthon is voltunk. Pihiztünk és játszottunk Katicával. Egyre ügyesebb! Már feláll és megáll pár másodpercre úgy hogy nem kapaszkodik. Sőt! A semmiben áll fel.
    Délután forma 1 és utána kimentünk a strandra. Először volt strandon a kis dudlika.Kacsák a természetes közegükben :))
    És a fő táplálékukat fogyasztva. ;] :DDD
    Rajongva IMÁDOM ŐKET! :B Jöhetne haza a 3. is mert őt sem szeretem kevésbé. Természetesen a nagyokat is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A dög meleg épp csak enyhült egy kicsit ettől a hidegfronttól. Azért ezt is meg kell becsülnünk. Két jelentéktelen esőcske volt az éjszaka de már nyoma sincs neki.
    Tegnap reggel munkába menet eltört tálti bal hátsó rugója. Nyami! Ez volt a nap fénypontja. Vasúti átjárón szokásos tempóval zúztam át és egy nagy reccsenést hallottam. Csak délután vettem észre hogy az az oldala lóg neki. Gyorsan rendeltettem bontóból édessel de nagyon drága lett volna ezért kíváncsiságból elkezdtem keresgélni a neten hátha kapunk olcsóbban. Találtam is egy srácot akinek 2 saját orionja van és fele árból odaadja a 2 rugót. Bontóból futárral 7 rugó lenne egy db, a srác pedig nem egész 6-ért oda adja a kettőt. Elvileg ma kiszereli és postázza is. Ha szerencsém van akkor holnap megkapom és valamelyik nap beszerelem. Addig így fogok menni a paripámmal. Kipakoltam minden szerszámot kollégámnál és így kevesebb súly jut a lengéscsillapítóra és a fél rugóra ami megmaradt. Szegény táltosomnak mit ki nem kell állnia.
    Munkáról nem tudok sok mindent mondani. Délelőtt burkolni segítettem és egy kempingszéket szereltem meg. Délután tujákat metszettünk és kerítést bontottunk. Ma ássák ki annak a kerítésnek az alapját és betonozzuk be. Ha minden igaz...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elvileg ma vagy holnap megkapom a rugókat és akkor holnap délután szerelem táltit. Már nagyon várom mert elég szárnyaszegetten néz ki így hogy dől balra a hátulja.
    Jó volt hogy egy kicsit esett a hőfok de mára már melegedést ígérnek. Tegnap beugrott egy kis bádogozás és még néztük ahogy a kerítésalapnál a markoló dolgozik. Délután laminált lap/taposó átvezetőket építettünk be és egy lépcsőfokot álltunk neki leburkolni. Ma délelőtt gipszkartonozunk és délután folytatjuk a lépcső burkolást.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Megjöttek a rugók! Ma korábban eljövök és még délután beszerelem. Már nagyon vártam mert elég instabil táltos a törött rugóval.
    Tegnap délelőtt gipszkartonoztunk és délután lambériáztunk. Ma visszatérünk egy régebbi helyre ahol hiánypótlást csinálunk. Elvileg...
    Katica jól van. Már szépen feláll kapaszkodás nélkül és másodpercekig áll mint a cövek. Hamarosan szaladni fog. Már most mindent megszerez magának és mindenhová felmászik. Csepp félelemérzete nincs neki. cocilesen. ;]
    Édesnek este volt valami rosszulléte de szerencsére mára elmúlt. Lehet napszúrást kapott.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól aludtam. Nagyon lefáradtam és emiatt lehetett. Elsősorban idegileg mint fizikailag. Mindig megterhel ha szerelek. Előbb eljöttem hogy táltit meg tudjam javítani. Nem kellett sokat lebontanom hogy ki tudjam cserélni a rugót de az a pár csavar is be volt állva mint a gerely. A lengéscsillapítót kellett leszedni és kikötni a féket, majd lefeszíteni a gólyalábat és bepréselni az új rugót. A bal oldala 3 felé volt törve a jobb meg 4. :Y Sajnos a bal oldala annyira ki volt hogy a lengéscsillapító is tropára ment. Ezt most nem fogom kicserélni csak ha már nagyon éget a kapca. Mivel le volt szedve a kerék a jobb oldali kerékcsapágyat átzsíroztam és feszítettem rajta hogy ne zúgjon. Ekkor szembesültem azzal hogy a fékpofák 1mm környékére lekoptak. Sürgősen cserére érett ezért ez lesz a soron következő kiadás.
    Tegnap délelőtt küszöböket raktunk le és ajtókat állítottunk majd szegélyléceztünk. 1 körül jöttem el szerelni.
    Ma később megyek mert édest kísérem el fodrászhoz. Sietnem kell mert leszedik a fejemet a munkahelyen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    1 órát túlaludtuk magunkat. Érdekes hogy néha beugrik ilyen is. Most kapkodhatok a netezéssel. :DDD Szükségem van arra hogy munkába menet előtt együtt legyek a szeretteimmel is. Nem értem azokat akik indulás előtt 5 perccel kelnek fel.
    Tálti jól vizsgázott tegnapi útján. Az egyik rugó picit rövidebb ezért azt még korrigálnom kell majd ha a lengéscsillapítót cserélem. Már beszéltem a sráccal akitől a rugót vettem hogy kellene a csillapító és a komplett fékdob is. Vasárnap lefotózza és ír rá árat. Táltosának fél hátulját megveszem. ;]
    Édes nagyon szép lett! Több évet fiatalodott azzal hogy levágták a haját. Imádom őt! :B
    Siettem munkába mert egy polikarbonátos féltetőnek álltunk neki. Ha szerencsénk van akkor ma be is fejezzük. Minden adott hozzá.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég viharvert vagyok. Éjszaka sem hűl le az idő annyira hogy rendesen pihenni lehessen. Fél 2 körül ki kellett jönnöm letusolni hideg vízben mert annyira túlhevültem. Kukim kivan! Mindjárt indulunk cuncikáért Pestre. Még a meleg előtt meg akarjuk járni az utat.
    Tegnap befejeztük a kis polikarbonátos féltetőt. Nem volt nagy ezért biztos voltam abban hogy sikerül végezni vele. Ma közös strandolás lesz délután a program. Hazafelé Budaörsnél beugrunk a Tescoba cuncinak fürdőrucit venni mert kinőtte az összeset .
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! Édes azt mondta hogy 11 felé nagy vihar volt nálunk de én aludtam mint a mormota.
    Tegnap korán reggel indultunk cuncikáért Pestre . Viszonylag gyorsan megfordultunk.
    Délután kimentünk a strandra egy kicsit pancsolni. dudlikánk megőrül a vízért. Igazi kiskacsa. A nagy melegben itthon is folyamatosan fürdeti édes és komoly harc kiszedni a kádból a kis drágát mert egyszerűen nem akar kijönni. Strandon a kacsáim. :))
    Közben alkudozok fékpofákra és dobra az interneten. Lengéscsillapítót is vennem kell és mindezt még ezen a héten le akarom tudni hogy táltos rendben legyen.
    Ma nem tudom hol leszünk. Szerintem takarólécezni fogok egyedül.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Piszok meleg van! Reggel indulás előtt és este 2x fürdés hideg vízben mert nem lehet bírni. Édesék pedig számtalanul fürödnek. Jó kis vízszámla várható.
    Táltos hátsó részének alkatrészeiben meg tudtam egyezni a sráccal akitől a rugót vettem. 2 fékdobot veszek a csapágyakkal és 2 pár fékpofát egy bónusz lengéscsillapítóval 10+pk.-ért. Baráti áron ment. Így a hátulja kicsit ráncba lesz szedve. Az hogy állandóan tökig rakott csomagtartóval közlekedek felzabálja az alkatrészeket. Ez van.
    Tegnap szegélyléceztünk délelőtt és délután egyedül burkoltam egy lépcsőfokot le majd egy kis gipszkartonozás következett. Ma térkövezünk.
    Édeséket hazafelé a strandon vettem fel. Kimentek kicsit pacsálni. Dudlika már nem élvezte úgy mint előtte. Ma már nem is mennek ki.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    SZokásos forróság van a lakásban. Elvileg még 2 nap van ebből a hőségből és lesz valami enyhülés.
    Tegnap egész nap térköveztünk ma pedig kerítés alapot fogunk betonozni. Nyami lesz ebben az időben. Majd meglátjuk mi lesz.
    Elvileg tegnap feladta a srác az alkatrészeket amit remélem legkésőbb holnap megkapok. Vasárnap reggel szerelés lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egy gyönyörű meleg napra ébredtünk ma. Ma pont egy éves az én drága Katicám! Milyen gyorsan elröppent ez az egy év!
    Innen indultunk
    Tegnap már így rosszalkodott. :))
    Nagyon Imádom őt! És azt a csodálatos lányt is aki megajándékozott ezzel a tündérkével. Oda vagyok értük egészen! :B Édesem szombatra tervezi a szülinap megtartását. Ő süt tortát és ma vesz neki valami játékot. Cuncika készít neki valamit hogy ő se maradjon ki az ajándékozásból. Én meg a pénzt termelem. :DDD
    Tegnap a hőségben kerítésalapot betonoztunk. Nagyon fini volt! Este 10-kor még le kellett fürödnöm mert képtelenség elviselni azt a meleget ami itthon van. Este 3x kellett lehűtenem magamat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Újabb forró éjszakán vagyunk túl. Na nem a szex miatt volt forróság hanem a dög meleg miatt. :DDD Elvileg ma kicsit lehűl az idő. Hiszem ha látom.
    Tegnap megjött az alkatrész táltihoz. 2 komplett kerékagyat kaptam. Tulajdonképpen csak a fékmunkahenger hiányzik amit nem kértem bele. Plusz van egy lengéscsillapító amiről egy anyacsavart le kell vágnom. Egy alvázdarabbal együtt kaptam meg. ;] A fékdobok nagyon jó állapotban vannak. Fel vannak szabályozva szépen és nem olyanok mint az enyémek. A fékbetétek is szuper állapotban vannak. A csapágyak is úgy néz ki jók, bár az egyik mintha darálna. Majd azt nem építem be. Vasárnap reggel szerelés. A postás örült neki hogy ezt a cuccot fel kellett cipelnie a 4. emeletre. Meg is kérdezte mi a szar van ebben. :DDD :P
    Amúgy tegnap a rohadás melegben betonoztuk a kerítésalapot. Ma elvileg az alját befejezzük és holnap már zsaluzhatjuk a lábazatot. Nagyon fini lesz 130 méter lábazatot benyomni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre itt az enyhülés! Egész baráti idő van odakint de a panelnak kell még idő mire lehűl annyira hogy élvezhető legyen a hőmérséklet.
    Tegnap folytatódott a kerítésalap betonozás amivel ma elérünk a föld színéig. Legfőbb tevékenységem az volt hogy leoperáljam a lengéscsillapítóról a rögzítő csavarját úgy hogy utána a menet még használható legyen. Sikerült levágnom de sűrűmenetes ezért vadásznom kellett rá egy anyát is. Nem értem hogy meri magát csavarboltnak nevezni ahol nem tartanak ilyen különlegesebb csavarokat. 1 helyen kaptam hozzá potom 55ft-ért. ahogy elnéztem ott kb. 1 négyzetméteren elfértek ezek a speckó anyák. Nem lehet máshol felszabadítani ennyi helyet egy falon ahová be lehetne tenni? Érthetetlen. Megvan és ez a lényeg. Lehet ha lesz pénzem betankolok mindenféle anyából pár darabot.
    Ma üljük Katica szülinapját. Édesem nagyon készül. Tortát gyárt az én szerelmem. Reméljük fini lesz. Így hogy egy éves lett kibújt az első fogacskája. Már nagyon vártuk! :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég szarul aludtam mert este kicsit összekaptunk édessel. Egy gatyán akadtam ki ami szerintem ótvarul néz ki de ő mégis abban jött le a boltba pedig mondtam hogy cserélje át. Úgy döntöttem hogy a nadrágnak menet van! Nem vagyok hajlandó többet ezen veszekedni. KUkázza ki és kész!
    Tegnap elértük a föld színét a betonnal. Halleluja! Hétfőn már csak egy sor zsalukő ugrik rá körbe és abba már az oszlopokat tesszük bele. Most reggel gyorsan ki kell számolnom a főnöknek egy tető anyagszükségletét és utána zúzok le autót szerelni. Ha minden össze jön akkor egész jól ráncba szedem táltosom hátulját. Új rugók-fékek-csapágyak. Egy jó lengéscsillapító is ugrik.
    Délután megünnepeltük Katicát.
    Tortázik
    Tündérbogárkám
    Kukucs!
    Róluk szól az életem. :B
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Késésben vagyok mert nem volt netem. Telefonáltam is és kiderült hogy nálam van a hiba. Egy elosztó adta meg magát. Már tegnap délután sem volt internet.
    Tegnap reggel megszereltem táltost. Minden rendben ment csak a kézifék nem működik rendesen. A bowdenen kellene feszíteni de ahhoz aknára kellene állnom. Egyelőre marad így. Érdekes hogy az egyik oldalon nem is voltak annyira vészesen elkopva a fékpofák. Lehet amiatt mert azon az oldalon nem szólt a csapágy? :F
    Még a reggeli ébredéskor is gyönyörű!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon fáradtan ébredtem. Nem is értem mi lehet ennek az oka. Már nagyon rühellem ezt a kerítés építést de még nagyjából sehol nem állunk. Nem is tudom mit írhatnék erről. Más munka nagyon nincs. Jó volna ha indulna valami ácsmunka de erre nem sok esélyt látok.
    Jó lesz ha már vasárnap lesz.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már most várom a hétvégét pedig még csak szerda van. Rém unalmas munka ez a kerítés. Közeledünk a vége felé de még sok munka van hátra.
    Tegnap cuncikának levágattuk a haját. Ő szerette volna ha rövid lesz neki. Szerintem jól áll neki a rövid haj. Egész megkomolyodott ettől a frizurától. Ilyen lett.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész kellemes idő volt már az éjszaka. Nyugodtan tudtam aludni és nem ébredtem arra hogy izzadok mint egy ló.
    Tegnap csak a szokásos kerítésbetonozás egy kis délutáni térkövezéssel megspékelve. Nem tudom mi lesz velünk mert nem nagyon van munka kilátásban. Az építőipar még mindig zuhan vagy épp a gödör alján stagnál.
    Elvileg vasárnap megyünk Hajmáskérre édes anyukájához és hétfőn amikor visszük cuncikát Pestre akkor beugrunk az apjához is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól ébredtem. Szinte hűvös van a szobában és ezért jól is aludtunk. Cuncika az egyik barátnőjénél aludt így hármasban maradtunk dudlikával.
    Ma végre befejezzük a betonozást! Már nagyon tele volt vele a kukim. Még van egy 10 méteres darab de az szerintem később lesz csinálva.Majd meglátjuk. Ma még egy kis betonozás lesz és már húzzuk is a dróthálót az oszlopokra.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    JÓ reggelt.

    Végre szombat és végre végeztünk a betonozással! Kicsit lehangoló volt ennyit szopni de ma már hálózunk.
    Megérkezett az első licit is a nagy ütvecsavarozómra. Kicsit későn mert ebből mentünk volna nyaralni de max videokártyát veszek belőle. Majd alakul.
    Holnap Hajmáskérre megyünk, hétfőn pedig Pestre visszük cuncikát.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma időben keltünk mert korán kell indulnunk Hajmáskérre. Én onnan tovább megyek Veszprémbe a piacra nézelődni. Szeretek turizni a lomok között. Elsősorban kéziszerszámokra megyek rá. Majd meglátjuk tudok e valamit gubizni.
    Tegnap festettünk és füvesítettünk. Most 3 nap pihi lesz. Nem is tudom mikor volt utoljára hogy 3 napig nem dolgoztam. Szerintem holnap már hiányozni fog a munka.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Katica éjjel belázasodott. Nem tudjuk mi lehet a baja mert nem fázott meg. Lehet a foga miatt van. Kapott lázcsillapítót és le is vitte a lázát. Most durmol. Nemsokára indulunk Pestre. Visszük cuncikát az apához de előtte beugrunk édes apjához látogatóba és mivel ott laknak a Józsefvárosi piac mellett ezért beugrunk pár rucit venni a lányoknak. Én persze szerszámot fogok nézni. :DDD
    Tegnap jól sikerült a nagymamás látogatás. Jól éreztük magunkat és a gyerekek is jól elvoltak. Mi fiúk délelőtt kizúztunk a veszprémi piacra és vettem magamnak egy franciakulcsot és egy nyomatékkulcsot. Hajszál híja volt hogy vegyek egy makita fúrógépet de lebeszéltem magamat róla. Édes kinyírt volna. :B Igazából ha szerszámok közelébe érek végem van. Főleg a jó békebeli kéziszerszámok a gyengéim amik már legalább 20-30 évesek. Azok biztosan nem esnek szét első alkalommal ha nekiállok velük dolgozni. Még csapágylehúzót, menetfésűt és egy jobb menetmetsző/fúró készletet szeretnék venni. Valami olyat amibe nem csak metrikus vágók vannak hanem sűrű menetes szerszámok is. Volt ömlesztve egy valaggal a piacon is de ahhoz egy menetfésű kellett volna és fél óra mire kikeresgélem a nekem megfelelő metszőket.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sokkal később vagyok a szokottnál. Nem véletlenül mert Katicát 4-kor be kellett vinni az ügyeletre. Édes egész éjszaka küzdött hogy lejjebb vigye a lázát de sikertelenül. 39,6-ról hűtőfürdővel 38,3-ig tudta levinni ,de csak fél órára majd ismét 39 fölé kúszott. Nem várhattunk. Lázcsillapító se hatott ezért mennünk kellett. Az ügyeleten nagyon bunkó volt a doki és nem adott neki semmit pedig közel volt ismét a 39-hez a láza. Ez a magyar egészségügy. :(((
    Most mindkét lány durmol. Katinak is lement a láza. Most tapintásra rendben van. Tulajdonképpen tegnap éjszaka óta küzdünk. Hol lemegy, hol visszajön. Tegnap amikor Pestre mentünk 2x is hányt az autóban. Majdnem vissza fordultunk de mégsem tettük. Elmentünk édes apjához és ott kicsit rendbe jött. Kimentünk a József városi piacra ami zárva volt. Ennyit a vásárlásról. Hazafelé kitettük cuncit az apjánál mi pedig a hazaúton beugrottunk apámhoz pár percre. Remélem jobb lesz a mai napunk.
    Ma ki se fogunk mozdulni itthonról. Az idő is elég gyászos.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma éjszaka már nem szökött fel annyira a láza Katicának mint tegnap éjszaka. 38 alatti és kicsivel feletti értékeket mért édesem. 1x fél 2-kor én is fent voltam és kézzel ellenőriztem és akkor úgy tűnt minden rendben van. Persze köztünk alszik hogy azonnal észleljük ha bármi baj van. Remélem túl leszünk ma már rajta. Szép kis napok voltak ezek. 6 rugó ment el csak gyógyszerre. Nyami!
    Tegnap volt a hófordulónk. Már 89 hónaposak vagyunk. Ki is ment a fejünkből mert Katira összpontosítottunk.Szegényke egész nap lázas volt. Ez már a második egész nap volt amikor nem esett a testhője. CSak este ugrott be hogy milyen nap van. Ma már remélem minden rendbe jön.
    Reggel megint nem volt netem. Most a routert kellett resetelni hogy újra legyen. Azt se tegnap vettem. Lassan kiszolgálja az idejét.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Láz már nincs de éjszaka sírva ébred a mi kis tündérkénk. Persze ekkor mi is felriadunk. Nyami! Remélem mihamarabb túl leszünk rajta.
    Tegnap térköveztünk ma pedig elvileg kerítéselemeket fogunk gyalulgatni. Majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még mindig nincs jól a dudlikánk. Reggel óta nincs láza de valami fáj neki. Sajnos nem tudjuk mi. Orvos szerint valami vírus. Régen legalább egy labort megejtettek hogy mi lehet az. Most lezárják a témát egy "valami vírus" szöveggel. Majd ha már komolyabb a baj akkor megnézzük mi lehet az. :((( Édes nem nagyon alszik. Ő egy ilyen anya. ha mocorog Kati akkor fent van és óvja. 3x vette ölbe éjjel mert felébredt a drágánk. Igazi gondoskodó anya. Jól választottam. :B
    Tegnap kerítésdeszkákat gyalultunk és csiszoltunk. Ezek szélezetlen akác deszkák. Kukim kivolt vele. Ma furkáljuk és valszeg holnap is ez lesz. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég nehezen ébredek. Nem aludtam jól. Katica még ott alszik közöttünk és lehet ez az oka. Ma már jobban aludt. Úgy néz ki átestünk ezen a betegségen. Sokat szenvedtünk de túl vagyunk rajta.
    Tegnap kerítéselemeket furkáltunk. Ma folytatjuk. Sajnos még a feléig sem értünk el ezért szinte biztos hogy ma nem végzünk. Majd meglátjuk.Hétfőn már máshová fogunk menni de ha nem fejezzük be a kerítést akkor ez lehet csúszni fog.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Lassan visszatér minden a régi kerékvágásba. Katica meggyógyult és édes igyekszik visszaszoktatni a helyére. Vagyis inkább folytatja ott ahol abba hagyta. Nagyjából éjfél és 2 közöttig alszik a saját helyén és felébred enni. Akkor már közöttünk marad. Most hogy beteg volt végig ott volt nehogy valami baj legyen.
    Tegnap kerítést furkáltunk és nem végeztünk vele. Majd talán hétfőn befejezzük. Még az is lehet hogy Pestre kell mennünk dolgozni. Semmit nem tudni.
    Ma pihenünk. Délután megnézem a futamot és sétálunk egy nagyot.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hamar elrepült ez a vasárnap. Sajnos ez mindig így van. A pihenőnap hamar elszalad és nehezen érkezik meg a következő. Ráadásul nem tudom mikor lesz újra pihi mert lehet beugrik egy kis maszek munka. Kell a pénz vga.-ra. ;]
    Tegnap nem sok mindent csináltunk. Megpróbáltunk egy babakocsit ráncba szedni hogy használni tudjuk de elég reménytelennek tűnik a helyzet.Majd meglátjuk. A futam jó volt. Végre elcsíptünk egy második helyet. Nem tökéletes de mégis valami.
    Ma lehet Pestre megyünk dolgozni. Valami lakásfelújítás.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen aludtam el este és nem is aludtam jól éjszaka. Kicsit mérges voltam a főnökömre mert kevesebb pénzt adott mint amire számítottam. A héten kivárok és ha most is kevesebbet ad nekem is szankciókat kell érvénybe léptetnem.
    Tegnap befejeztük a kerítéslécek furkálását. Ma bontani fogunk egy tetőt. Még ez sem biztos de majd valami lesz.
    Katica visszanyerte régi önmagát. Végre újra boldog gyerkőc.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Esik az eső. Nem tudom mit fogunk csinálni ilyen időben de majd biztosan akad valami. Ha mégsem akkor elmegyek segíteni havernak fürjólat készíteni. Majd meglátjuk.
    Tegnap szereztem egy gyerekágyat Katicának. Kell hozzá venni csavarokat de egész tűrhető állapotban van.
    Egy fabódét bontottunk és pakoltunk ki mert újat építünk helyette.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma később vagyunk mert nem kell sietnünk. Édeséket viszem Fehérvárra szemészetre. Édesnek van a szemében egy barna folt és azt kell megnézetni hogy minden rendben van e. Dudlika még békésen szunyókál. Tegnap összeszereltük az ágyat amit szerváltam neki. Nagyon szupi kis ágy. Remélem jókat fog rajta durmolni. Elképesztő hogy imádta! Teljesen meg volt őrülve amikor szereltük össze. Be volt sózva rendesen.
    Tegnap lambériáztunk. El is ment a nap rendesen vele. Ma csak akkor megyek dolgozni ha édes rendben van.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam valami jól. Édesnek egy daganatot találtak a szemén amit le kell műteni és szövettanon megmondják hogy jóindulatú volt e. Másik eshetőségbe bele se gondolok.
    Még szerdán eladtam az ütvecsavarozómat. El is utalta a srác az árát és ma postázom is. Igazság szerint árulom a vga.-m és vennék egy jobbat de nem nagyon kapkodnak érte. Sajnálom mert szívesen váltanék.
    Tegnap szinte a délelőttünk elment a kórházban. Dudlika nagyon jól viselte. Édes vagy egy órát bent volt és addig én őrizgettem kint. Nem volt vele semmi probléma.
    Munkába azért mentem. Tüzeltük azt a sok fát amit kivágtunk még ezer éve. Ma folytatom mert olyan sok volt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ez a hét hamar lecsúszott. Még ma kell dolgoznunk és holnap végre pihi!
    Tegnap kerítésalapot ástam amit délután be is betonoztunk. Ma már szórjuk rá a zsalukövet és újabb betonozás. Ezek az átkozott betonozások valamiért mindig szombatra esnek. Kukim kivan!
    Árulgatom a vga-mat de kutyának se kell. Lehet fel kellene dobnom a vaterára.
    Ma érkezik haza cuncika! Már nagyon várjuk a kis hisztizsákot. Elvileg holnap megyünk be még vásárolni az iskolára még ezt azt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hazatért cuncika. Nagyon örültek egymásnak a lányok. Egész este le sem lehetett vakarni Katit cunciról. Mint egy kiskutya követte mindenhová.
    Én tegnap kerítést építettem. Ma bemegyünk Fehérvárra venni még pár dolgot a sulira. Apámhoz is beugrunk paradicsomért.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Aludtam mint a bunda. Tegnap csak a szükséges dolgokat vettük meg cuncikának az iskolakezdésre és így is 15 rugó volt. 17 lett volna csak nem volt nálunk annyi pénz és a pénztárnál ott kellett hagynunk ezt azt. Az egész egy tescos szatyorban elfért. Nyami. Kicsit sokkos állapotba kerültem de kihevertem. Ez van.
    Még apámhoz bementünk paradicsomért és picit beszélgettünk. A nap többi részét pihizéssel töltöttem. Unalmamban kimértem műszerrel az alaplapot hogy mennyi feszt ad a procinak és a qpi-nek. Ugyanazt az értéket mutatta a műszer mint amit az aida mutat.Még játszani akartam picit a Bioshock-al de végül nem nyomtam.
    Ma nem tudom mit fogunk csinálni de remélem pénzt kapok.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég hulla vagyok. Nem aludtam valami jól. Éjszaka piszok szél fújt és lehet ez volt az oka neki. Ma hosszú nadrágba kell mennem mert tegnap délelőtt fázott a seggem. Vége a nyárnak.
    Tegnap délelőtt egy tetőre bontottunk kutató nyílásokat hogy a holt padlásterekbe mi található. Ma azokat a részeket fogjuk betonozni. Szép munka lesz. Délután kerítésbetonozás volt a menü.
    Cuncikának megkezdődött az isi. Nagyon várta már. Egy új osztálytársa lett neki akivel rögtön összebarátkozott. Lesz ebből még probléma mert a régi barátnői lehet nem nézik majd jó szemmel ezt. Meglátjuk mi lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Megérkezett az ősz. Egyre hidegebbek a hajnalok és tegnap nap közben is bolond idő volt. Ennyi volt a nyár. Készülhetünk a télre.
    Tegnap délelőtt festettünk, gyalultunk. Délután festettünk és földet lapátoltunk. Ma festeni fogunk és valszeg betonozni. Majd meglátjuk mi lesz.
    Kicsit fáradok. Jó volna egy dupla hétvége pihivel.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Fáradt vagyok. Valahogy az ősz kezd leverni a lábamról. Ezek szerint nálam létezik őszi fáradtság.
    Tegnap nem sok minden történt velem. Délelőtt festegettünk, délután pedig alapot betonoztunk. Ma valszeg már belekezdünk a padlásbetonozásba.
    Édesék bejöttek Fehérvárra Katicának cipőt venni. Szerelmem első cipőnek egy jó minőségű cipőt akart. 8 rugóba fájt ez a lábbeli. Ennyi volt kb. az én 43-as nike cipőm is. Támogatom édest mindig a gyereknevelésben. Ha azt mondja ilyen cipő kell ahhoz hogy járni tanuljon akkor legyen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredtem. Ez nem igaz viszont Katicára. Már fent van és raplizik mert coci kajáját nem eheti.Egész szépen megy a kis tologatós játékával. Lassan önállóan elindul. Hogy szalad az idő! Egy éve ilyenkor még csak egy kis gombóc volt most pedig már lassan rohanni fog. A szája persze be nem áll. Igazi nő.
    Tegnap a kerítésre húztuk rá a dróthálót. Ma befejezzük és megyünk fa szerszámoskamrát építeni. Elvileg...
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák