Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap este felhívtak és megvették a vga.-mat. Kicsit váratlanul ért a dolog mert ugyan a hirdetés fent volt de napok óta nem upoltam és szinte már el is felejtkeztem róla. Most szerezhetek majd másikat helyette. Ugyan még nem vitték el de nagyon biztosra mondta a srác hogy ma feltétlenül megveszi. Majd meglátjuk. Valami GTX480-at nézek helyette hogy végre játszani tudjak a cry.3-al.
    Tegnap délelőtt befejeztük a kerítést és délután betonoztunk. ma folytatjuk a betonozást.
    Szép napot mindenkinek.

    Már így szalad az én szemem fénye. :B

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma is korán keltünk mert Édes anyukájáék jönnek cunciért és közösen mennek Pestre piacozni. Vesznek pár rucit neki ajándékba. Ma van a nagylány névnapja. Majd jól felköszöntöm.
    Tegnap elvitték a videokártyámat. Keresgélek de egyelőre nem találok másikat helyette. Melóban még mindig tiszta káosz a helyzet. sok kis munka és sehol egy nagy. Kis betonozás és utána térkövezés volt.
    Ma pihizünk édesemmel. Ránk fér egy kis együttlét. Kevés időt töltünk együtt. Majd télen...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól sikerült a tegnapi nap. Sokat sétáltunk édessel és ez jót tett nekünk. Már nagyon hiányzott Ő. Keveset vagyunk együtt. Jó volna még egy napot együtt tölteni de dolgoznom kell. Akkor kell nyomni amikor munka van.
    Vga még sehol nincs. Nem is tudom milyet vegyek. Mindenképpen olyat akarok amivel el tudok lenni egy darabig.
    Cunci is jól érezte magát Pesten a nagyival. Sok rucit kapott ő is és Katica is.Igazi csajok. Nagyon örültek a ruháknak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma korábban indulok mert úgy néz ki sikerült egy GTX480-at szereznem Fehérváron. Meló előtt megyek érte. :)) Már annyira jó lesz elkezdeni végre a cry.3-at hogy el se tudom mondani. Nálam a Cry. az etalon. Minden fps. szent grálja. Sietni fogok haza.
    Tegnap délelőtt eláztunk és pont mikor hazajöttünk volna elállt ez az átkozott eső. Beszarás! Estére pont megszáradtunk. Egy félig fa, félig tégla viskót bontottunk el aminek a helyére egy új házikót építünk. Idén először készítünk új házat. Egészen szeptemberig kellett erre várnunk. Tavaly ilyenkor már 2-t is megépítettünk. Ez is mutatja mennyire mélyen van az építőipar.
    A csajok rendben vannak. Katica szépen fejlődik. Már 1-1 lépést megtesz önállóan. Lassan menni fog. Persze néha eltanyál és akkor megy a bömbölés. Ilyenkor irány anyácska és gyógycicire cuppan. Nekem ehhez nem kell elesnem. :DDD :))
    Cuncika imád iskolába járni. Jól tanul és a közösség is jónak mondható.
    Édesről nincs mit írnom. Ő az én nagy szerelmem. Vele fogom leélni az életemet ez szinte biztos. :B
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma sem aludtam valami jól. Éjszaka ismét fent voltam és nehezen aludtam vissza. Jó kótyagos a fejem. Még a kávé se hat valami sokat.
    Tegnap reggel beugrottam a vga-ért. Szuper kis kártya. Este már játszottam is egy kis crysis 3.-at Beszarás milyen szép az a játék és egész jól fut nálam is.
    Munkahelyen nem volt semmi érdekes. Délelőtt konténert raktunk, délután térköveztünk. Ma alapot fogunk betonozni. Nyami nyami.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam jól. Éjszaka Katica rendre felébreszt. 1 körül felébred a helyén és édes áthozza etetni. Utána itt marad de nyugtalanul alszik ezzel felébreszt. Az a baj hogy nem alszok vissza. Most felkeltem és nyomtam 2-től negyed 4-ig a cry3-at. ;] Azután aludtam egy picit és be is kumtunk.
    Tegnap délelőtt eláztunk és délután melegünk volt. Alapot betonoztunk. ELvileg ma befejezzük és megyünk máshová. Lehet mi már reggel nem betonozunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már 3 óta fent vagyok. Pici cry után vga szétszedése mert nagyon nem tetszettek a hőfokok. Nem kis kosz volt benne. :Y
    Tegnap délelőtt betonoztunk délután pedig csatornát javítottunk. Ma ismét visszatérünk az alaphoz szerintem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma aludtam éjszaka és nem keltem fel játszani. Kicsit sok volt ez a kevés alvás a munka mellett. Tegnap is egész nap keményen toltuk és jól el voltam fáradva. Betonoztunk végig.
    Ma elvileg egy faházat fogunk állítani de hiszem ha látom...
    Cuncikát tegnap elvitte az apja és majd vasárnap megyünk érte.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A nagygépről írok mert picit játszottam. Kiléptem fél óra után mert banális okok miatt állandóan meghaltam. Most picit netezek. Lányok még durmolnak. Mindjárt kimegyek főzök kávét és ébresztem az én szerelmemet.
    Tegnap szakadó esőben betonoztuk le a szerelőbetont amire már hétfőn indul a falazás.
    Ma dél körül indulunk cuncikáért Pestre. Addig majd még játszok kicsit. :DDD
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy aludtam mint a bunda. 1x sem ébredtem fel. Biztosan elfáradtam a pesti utazásban. Nem nagyon bírja már Katica az autózást. Hazafelé fél úton ordított pedig meg is álltunk egy rövid pihenőre. Sajnos kéthetente ezt ki kell bírni.
    Tegnap délelőtt majdnem végigértem a crysissal. El is szomorodtam hogy mindössze 6 órányi játékot csináltak. A főszörnynél elakadtam mert túl béna vagyok a kinyírásához. Majd minden nap megpróbálom legyőzni aztán 1x csak sikerül. Utána majd befejezem a bioshock infinitit és talán a batlefield 3-at is. Ezeket már ritkábban fogom játszani.
    Holnap édest viszem a kórházba A szemét műtik. Remélem minden rendben lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma izgi napunk lesz. Édest viszem a műtétre. Remélem minden rendben lesz vele.
    Tegnap reggel azért végigtoltam a crysis3-at. Szomorú vagyok hogy összesen 6 óra volt a játékmenet. Van még pár játék amit megnézek DX11-ben. pl. crysis 2 és a BF3. Biztosan szuper a látvány mindkettőnél.
    Munka: délelőtt térköveztünk és délután nekiálltunk egy fa szerszámtárolónak. Ki tudja mikor folytatjuk mert összesen hárman vagyunk és falazni kell. Este még feldobtam egy kapcsolót az elektromos radiátorunkra mert direktbe ment. Most már nem veszélyes. Muszáj este picit fűteni a lányoknak mert hűvös van a szobájukban.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Túl vagyunk a műtéten. Lemetszették azt a daganatot a szemgolyóról és 5 öltéssel megvarrták. A műtét fájt és most is vannak fájdalmak de azt mondták jól sikerült. Remélem szövettan is rendben lesz.
    11-re mentünk oda és 12 előtt vitték el édest műtétre. Fél 1 körül értek vissza. Megfigyelésre benntartották még fél4-ig utána jöhettünk haza.Katica is egész jól bírta. Aludt egy nagyot édes ágyán.
    Ma már munka. Vagy falazunk vagy a fa szerszámtárolót folytatjuk. Majd meglátjuk
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Lebetegedtem. Persze annyira azért nem vészes de nincs jó kedvem. Semmi extra csak megfáztam. A torkom nagyon fájt már tegnap is. Kamillateát iszok és ez egész jól hat.
    Tegnap végül falaztunk és ma is azt fogunk csinálni. Tulajdonképpen befejezzük a falazást és utána rögtön neki fogunk állni a koszorú zsaluzásának. Gondolom így lesz.
    Édes szeme gyógyulgat. Fáj még neki de egész szép. Cunci balettra fog járni. Nem olcsó de nagyon szeretne és ezért kifizetjük közösen az apjával. Én nem örülök neki de meghajlok a lányok akarata előtt. :R
    Jahh. Azért engesztelés képpen veszek magamnak egy crysis.crywh-wars-cry2 maximum edisön pakkot 2 rugóért. ;] :DDD
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap fél lakás dugaljából elment az áram. Gondolom a radiátor zúzta le. Valahol össze lehet kötve az alu és a réz vezeték. Még múlt héten direkt vittem a mi szobánkba egy réz kábelt egyenesen az elosztóból hogy ne legyen gond, de megnéztem hogy a gyerekszobában is a dugaljnál réz van. Arra nem számoltam hogy valahol összegányolták. Panel révén ez szinte kideríthetetlen. Most vihetek a kisszobába is egy kábelt. Hurrá! Ma nem tudom megcsinálni mert meló utánra elígérkeztem havernak segíteni. 2 szelemen és 5 szarufa feldobása a feladat. Hátam közepére nem kívánom de mit lehet tenni...
    Tegnap délelőtt falazás volt délután koszorúzsaluzás és betonozás. Ma ugyanez lesz csak a másik oldalon.
    Édesnek szépen gyógyulgat a szeme.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég hűs van a lakásban. A radiátor valamiért bedöglött. Ma azt is szét kell szerelnem ha hazaértem nem csak a villanyt kell megcsinálnom. Persze esély sincs hogy a központi fűtést elindítsák.
    Tegnap falazás-zsaluzás.betonozás volt a munka. Elkészült a koszorú és nemsokára jöhet a tető rá.
    Ma tutira a szomszédban a fa szerszámoskamrát fogjuk építeni. Most elég sok ácsmunka összeszaladt ami nem baj.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jól aludtam! Nagy szó ez nálam mostanában. Ez azt jelenti hogy édes is jól aludt. Tegnap munka után ráncba szedtem az elektromos hálózatot itthon. Egy újabb kábelt vittem a gyerekszobába amiről megtápláltam még a nagyszoba dugaljait is. Most már tényleg nem kell félnem hogy kiég a vezeték a falból ezeken a részeken amin megcsináltam.
    Munkahelyen csak lődörögtünk. Ablakokat tettünk be, zsalut bontottam és pakolásztunk.
    Ma havernak megyek segíteni. Gyorsan összedobunk egy kis garázsféleséget. Sietni fogok haza hogy maradjon valami a vasárnapomból. Édesék lehet bejönnek balettcipőt venni cuncinak Fehérvárra. Ha ez így lesz akkor apámnál megvárnak engem és hazafelé együtt jövünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hamar elszaladt ez a vasárnap is. Munkával repül az idő. Mostmár inkább édesékkel töltöm majd a vasárnapokat mert nagyon hiányoznak! Egy féltető szerkezetét segítettem felállítani havernak. Ma valszeg folytatjuk azt a szerszámtárolót amit régebben kezdtünk el. Persze ez sem biztos. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon jól aludtam. Tegnap végre szakmámban dolgozhattam és lehet ez is segített ebben. Ezek teljesen lényegtelen dolgok amikor-
    EZZEL fogadott az életem nagy szerelme! :)) :)) :)) :DD :DD :DD :C :C :C
    Újra apuka leszek! Imádom a gyerekeket! Édeske egy kicsit tart ettől a helyzettől de megbirkózunk vele. Egyik pici lesz a másik kicsi. Én újra lányt szeretnék. Na nem baj ha megkukacosodik de egyértelműen puncipárti vagyok. :K
    Ma viszem édesemet vissza a kórházba műtét utáni kontrollra. Szerintem utána nem fogok dolgozni menni. Kicsit együtt leszek az én imádott csajaimmal.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Aludtam mint a bunda. Tegnap nem írtam le hogy azért voltak ennek a bejelentésnek (terhesség) jelei. Legfontosabb hogy 2,5 hete késett. Fáradékony és aluszékony volt édes és erre jött rá a derékfájás. Nem így terveztük de a sors így rendezte. Egy picit se fogjuk őt kevésbé szeretni mint a többit. Egyelőre 2 név van befutóhelyen. Ha puncis lesz akkor Gréta, ha kukacos akkor Zsombor. Persze ez még változhat. Gyakorlatilag cuncin kívül csak itt osztottam meg ezt a hírt. Aki olvassa az tényleg az elsők között tudta meg. Még nem is biztos hogy megvan mert azért egy egészséges szívhang kell hozzá. Ez majd csak jövő héten derül ki.
    Tegnap szerencsére minden rendben volt a kórházban, azt leszámítva hogy reggel odamentünk és fél2-kor végeztünk. Elment az egész napunk rá. Szerencsére egy jóindulatú ciszta volt édes szemén. Katica egész jól bírta. Sikerült elaltatnom és édes kezében durmolt 2 órát. Azt mondjuk nem értem hogy folyamatos 30-40 betegnek miért van csak 16 szék kirakva. :F Édest csak sokára tudtuk leültetni. Nem látszik hogy állapotos de attól még nagyon fáradékony.
    Rég tettem fel képet a csajokról.
    Már főz anyácskával.
    Ma már munka. Hiányozna ha ma sem mennék. Jó ha az ember dolgozgat. Van értelme az életének ha alkot.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mostanában jól alszok. Remélem ez nem fog változni. Még mindig eszembe jut ez az a hétfőről amit nem jegyeztem le. Pl. Úgy hozta tudomásomra édes hogy újra apuka leszek hogy e-mailban küldte el a teszt fényképét pár sor megindító szöveggel. Persze itt ült mögöttem hogy reagálok rá. Még meg sem nyitottam a mailt de már tudtam miről van szó, pedig nem tudtam hogy tesztet vesz. Cseppet se bánom hogy így közölte. Érdekes lesz majd 20 év múlva visszanézni ezeket a dolgokat. Voltaképpen ez a napló is majd 1x nagyon sokára lehet érdekes számukra. Akkor kezdtem bele ennek az írásába amikor édessel komolyabbra fordult a dolog bár akkor még mindketten kapcsolatban éltünk.
    Kedden cuncinak nagyon tetszett a balett. Legalább már a tenisz mellett lesz még egy mozgási lehetősége.
    Tegnap felállítottuk a pici fatároló szerkezetét. Ma már lambériázunk és lécezünk. Lehet hogy holnap már a másik ház tetejét kezdjük ez pedig marad itt így ahogy van. Remélem nem így lesz de ki tudja.
    Édes személyében ismét egy mormotalány jött elő. Ilyen ez a várandóság. :D
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugalmas éjszakán vagyunk túl. Újabb részlet jutott eszembe amit nem jegyeztem le terhesség ügyben. Édesem bement szerdán a Móri kórházba időpontot kérni nőgyógyászatra hogy megállapítsák a terhesség tényét és azt hogy minden rendben van és csak október 11.-re kapott időpontot. Nyami! még 2 hétig várhatunk hogy minden rendben van e. Én rávenném hogy menjen el máshová de csökönyös mint egy szamár. Ő eldöntötte hogy ez így lesz és nem tágít. Ráhagyom mert gyerek kérdésben Ő dönt.
    Munkában lassan de biztosan haladtunk. Fóliáztunk és léceztünk azután pedig lambériáztunk. Ma folytatjuk a lambériázást. Brigád többi része Pestre jár és ezért a főnök nem nagyon foglalkozik velünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Bekapcsolták a fűtést nálunk. :)) Olcsóbb ha megy a távhő mintha egy elektromos radiátorral csak a csajoknál jó idő van mi és még le is zabálja a hajunkat.
    Tegnap belambériáztuk a fa szerszámtárolót. Ma elvileg nem fogunk ott dolgozni mert a tetőhöz meghozták a talpszelemen anyagot. Jó kis 15x15-ös 6 méteres fa. A tökünket el fogjuk hagyni mire feltesszük. Sebaj. Elvileg ma rövidebb napunk lesz de még ez se biztos.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egy órája játszogatok a Bioshock infinitevel. Megígértem édesnek hogy akkor játszok amikor amúgy is alszanak. Nem akarok függő lenni újra. Lányok alszanak én meg gépezek. Mindjárt megyek kávét főzni és akkor kelhet a szerelmem.
    Tegnap egyedül voltam és a szerszámtárolót festettem le. Jól el is ment a nap. Ma délután megyünk cunciért Pestre. Az apjánál van.
    Szereztem egy nagyon öreg faszánkót és azt megpróbálom télre üzemképessé tenni. Meglátjuk sikerül e.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    EGész jól aludtam. Tegnap délelőttöm jó káoszra sikerült. Édes nekiállt mosni és a mosás felénél leállt a gép. Voltaképpen a gép ment csak a dob nem forgott. Ledobta az ékszíjat és azért nem tekerte a dobot. Kénytelen voltam szétszedni. Nem is ez volt a gond hanem amiért ledobta. Elszállt az egyik csapágy. Egy 2 éves samsung mosógépről beszélünk aminél az ékszíj felöli oldalon kiszakadt a golyóscsapágy görgőkosara. Nyami! Természetesen ahhoz hogy a csapágyhoz hozzáférjek atomjaira kell szedni a gépet. Mindez nem lenne elég a csapágyházként szolgáló nagy perselyben van egy perem aminek nekiütközik a csapágy. Mondanom se kell hogy a perem magasabb mint a külső gyűrűje a csapágynak amit ha kiszakad a közepe nem lehet megfogni csapágykihúzóval. (nekem nincs is) Dremmerel kellett megvágnom a gyűrűt hogy ki tudjam halászni. Mivel 2 csapágy van a tengelyen ezért a másik is kinyúvadt. Persze made in china mindkettő. :W Ember!!! 2 évet bírt ki! Miért nem lehet normális csapágyakat beleszerelni?! 2 év teljes Calgonmentes használat után így néz ki a fűtőbetét. Akik súlyos ezreket költenek Calgonra azoknak azt mondom hogy teljesen felesleges. Ez a felületi vízkő kb.0,5mm vastag amit körömmel le lehet vakarni. Ennyi rakódott le 2 év alatt, és NEM a csapágy nem emiatt ment tönkre mert oda a víz be sem jut. Csapágyak Akinek elkezd hangosodni a mosógépe azonnal cserélje ki a csapágyakat mert így szétmegy. A perem miatt pedig csak dremmerel lehet kivágni a gyűrűt. Mondjuk vitte mint a vajat ezzel tisztán látszik mennyire jó minőségű ez a csapágy.
    Ezzel a kis szereléssel el is ment az egész délelőtt és ebéd után már indultunk is Pestre cuncikáért. Ennyit a vasárnapi pihenésemről és szerelmeimmel töltött időről. Reggel a csapágyboltban kezdek és utána megyek dolgozni. Természetesen esik az eső....
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! Tegnap este 8-ra tudtam összerakni a mosógépet. Kemény 2 óra volt mire összeszereltem. Reggel vettem bele frankó Japán Koyo csapágyakat és egy szimeringet. Az egészért fizettem 3 rugót. Ilyenkor felmerül bennem a kérdés hogy egy 60 rugós mosógépbe nem fér bele ennyi? Nyilván nagy tételben nem 3 rugó lenne a Samsungnak 2 normális csapágy. Na mindegy. Most nagyon fini hangja van a gépnek. Este még egy 15 perces mosással teszteltük és egyelőre jól vizsgázott. Hihetetlen hogy 2 napig nem volt mosógép és máris hegyekben áll a mosatlan. Az volt a vicces hogy a boltban a srác ránézett a marék alkatrészre és csak ennyit kérdezett mielőtt megszólalhattam volna:-Mosógép?- Ennyi!
    Tegnap talpszelement fúrtunk fel és nekiálltunk kiszintezni. Ma befejezzük a szintezést és elvileg fafödémet fogunk gyártani. Elvileg...
    Ma balett nap van. Cuncika nagyon várja. Édes egy igazi mormotalány lett. Sokat aludna ha tudna. Szegénynek nem könnyű Kati mellett terhesnek lenni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma is hulla vagyok! Tegnap jól elfáradtam a tetőállításban. Sajnos nincs födém ezért fel le kell rohangálni a létrán ami szépen felemészti az erőmet. Ha minden jól megy holnap estére talán fel is nyomjuk a szerkezetét. Mondjuk nem egy nagy tető. Ráadásul ma még munka után mennem kell újra segíteni havernak fóliázni és lécezni egy féltetőt. Nagyon "örülök".
    Édeske szépen gömbölyödik. Már csak kismama nacikba fér bele. Sokára lesz még jövő péntek amikor a doki megvizsgálja hogy minden rendben van a kis mazsolával.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos kába üldögélés a gép előtt várva arra hogy hasson a kávé. A haveri segítség mára csúszott de így sem vagyok éppen friss és üde.
    Tegnap csonkaszarufákat raktunk miután beállítottuk az élszarufákat. Majdnem az összes fát elhasználtuk. Elvileg ma reggel jön a következő adag.
    Édes nehezen mocorog. Egyre nagyobb a pocakja pedig még csak 8 hetes.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Épp most zártam be amit eddig írtam. Szóval újrakezdem. Tegnap nem kellett segítenem menni és megkezdődtek a Móri bornapok. programok.
    Ma este cuncikával Rúzsa Magdi koncertre megyünk, holnap Antal Timi és vasárnap Janicsák Veca lesz. Persze azért szemezgetünk a sok érdekesség között. Engem elsősorban a hazai és nemzetközi néptáncosok érdekelnek. Olyan jó nézni ahogy ropják. Remélem jó idő lesz.
    Tető készülget. Picit lassan haladunk de azért csinálgatjuk.
    Csapágylehúzót hajtok. Nem valami vacakot hanem tányérosat. Tegnap délben szétkaptam a gyalugépemet és a tengelyvégi csapágyak csereérettek. Édes nem örül neki de muszáj cserélni mert ha szétmegy a csapágy valszeg a gép is szétmegy teljesen.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éledezek. Rövid volt az éjszaka mert a Rúzsa Magdi koncert 10-ig tartott. Nagyon szuper volt! cuncival mentem mert édes Katival maradt itthon. Persze cunci már a 2. szám után unta. Nagyon sokan voltunk kint. Élőben nyomta zenekarral. Nem is gondoltam volna hogy ennyi számát ismerem neki. Most persze totál hulla vagyok. Ráadásul ma előbb indulok dolgozni. Tankolnom is kell és még a Lidl-be is be kell ugranom.
    Tegnap folytattuk a tetőszerkezet építését. Ha szerencsénk van akkor ma befejezzük. Majd meglátjuk mi lesz.
    Ma Antal Timi koncert és egy kis séta előtte. Nézelődünk és lehet veszünk valami vásárfiát is a gyerekeknek.
    Szép napot mindenkinek.

    szerk: Elfelejtettem lejegyezni hogy tegnap cunci minitenisz versenyen első helyezett lett! Mind a 4 meccsét megnyerte. :)) Győzelmi serleggel.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól aludtam. 1x sem ébredtem fel és 6-ig kitartott az alvás ami nálam nagy szó.
    Tegnap hárman dolgoztunk a tetőn. Én a szerkezetet csináltam egyedül a kollégák meg lambériáztak és léceztek. Siettem haza hogy ki tudjunk menni Antal Timire de annyira nem kellett volna kapkodni. 2. szám után el is ballagtunk mert nagyon gyenge volt. Inkább nézelődtünk a vásárban. Kevés az árus és sok a kajáldás. Cunci kapott egy kaktuszt. Ma valamit veszünk Katinak is hogy ne legyen mostoha. Kimegyünk a vurstliba is körhintázni és dodgemezni. Valszeg benézünk a Forgatós tánccsoport kézműves foglalkozására ami kifejezetten gyerekeknek van.
    Persze délelőtt forma 1. Nem sok pihenésem lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Letelt a bornapok. Most valahogy egy kicsit szerényebb volt mint tavaly. Az árusok is sokkal kevesebben voltak. Inkább csak kaja volt és kevés olyan árus akik érdekes dolgokat kínálnak. A műsorok többé kevésbé rendben voltak. Tegnap Janicsák Veca előtt volt másfél óra néptáncgála amin Német, Olasz, Lengyel és Cseh csoportok is részt vettek. Engem az ilyen vonz.Érdekes hogy a magyar néptánc mennyivel pörgősebb amikor igazán ropják.A koncert elején eljöttünk mert Katicával nem lehetett bírni. Előbb édes sétált vele majd én. Neki nem számít hogy nagy a tömeg ő akkor is sétálni akar. Élvezi hogy már majdnem úgy megy mint a felnőttek.
    Voltunk a vurstliban is körhintázni.
    Élete első köreit rója.
    Kipróbáltunk egy másikat is.
    Amikor ki kellett szállni akkor bizony eltört a mécses.
    Ma ismét munka. Tetőszerkezetet fejezzük be és utána lécezünk. Nem volt kedvem kiszámolni egy munkát amit a héten küldtek át. Majd valamikor nekiállok.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még alszok félig. Nehezen keveredek ki egy megfázásból. Még akkor betegedtem le amikor a szerelőbetont nyomtuk esőben.
    Tegnap befejeztük a szerkezetet és ma már lambériázunk és lécezünk. Tulajdonképpen már szombaton nekiálltak ketten ennek és ma folytatjuk.Ezzel el fog menni pár nap. Na nem azért mert nagy a felület hanem azért mert sokat kell állványozni hozzá.
    Nagyjából eldöntöttem hogy veszek egy jobb csapágylehúzót amit életem végéig használok. Egyszeri nagyobb beruházás. Inkább magam cserélgetem és akkor tudom mit építek be.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem sok kedvem volt kimászni az ágyból. Olyan hamar elmennek az esték és már megint mehetek dolgozni.Nem örülök ennek. Kicsit pihennék már. Kezdek besokallni.
    Tegnap már lambériáztunk és léceztünk. Reggel megrendeltem a cromaxtól táltosba az olajcseréhez szükséges cuccokat. Már 12 ezer kilométert futott és illő lenne lecserélni az olajat. Pénteken reggel munkába menet felveszem. Édest elkísérem nőgyógyászatra ahol megnézik rendben van e a baba és utána tűzök dolgozni. Ha minden rendben lesz akkor már 4 saját és egy fogadott lurkóm lesz. Ez a mai világban már gigacsalád. :DDD
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem ment eddig a fórum ezért indulás előtt kell azt az érdektelen pár sort begépelnem ami tegnap történt velem. :DDD
    Tegnap léceztünk és fóliáztunk. Reggel egy minimális kis eső bezavart de semmi komoly. Ma közel kerülünk a lécezés befejezéséhez és holnap talán el is készítjük cserepezésre a tetőt. Persze ahhoz a bádognak is fel kell kerülnie. Igyekeznünk kell mert szombaton cserepezni akar a főnök.
    Már csak egyet kell aludnunk és kiderül minden rendben van e a kis mazsolával.
    Eldöntöttem hogy felveszem a kapcsolatot pár esztergályossal csapágylehúzó ügyben. Ha normális áron el tudják készíteni a lehúzót akkor inkább csináltatok egy olyat amit én megálmodtam. Egynek már lerajzoltam és várok mit mond rá de holnap beszélek egy másikkal is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma van a napja hogy édessel megyünk a nőgyógyászatra és megtudjuk minden rendben van e odabent. Remélem gyorsan végzünk mert rohannom kell dolgozni hogy holnapra elkészüljünk a cserepezésre. Nem is tudom mekkora esélyünk van erre.Keddre teljesen kész kell lennünk amit most elég valószínűtlennek tűnik.
    Munkába menet beugrok a cromaxba mert megjött táltosba az olaj és a szűrők. Ideje lesz cserélni mert 12 ezret elkerült ez az olaj ami benne van.
    Lehet lesz valami a csapágylehúzó projektemből is. Ma kapok arra is választ.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon pipa lettem ahogy megláttam az origon hogy 8-1-re kikaptunk! Komolyan mondom hogy azt a 100 milliárdot akár fel is gyújthatnánk a Kossuth téren amit stadionépítésre fordít a kormány. Ezeknek stadion?! :(((
    Nem nézek meccset mert csak felkúrom magamat azon amit látok. Elég hogy ilyenkor sokkolom magamat a végeredménnyel. És mi akarunk EB.-t rendezni? :W
    Tegnap elmentünk a vizsgálatra. Egy 80+ éves nőgyógyász nézte meg édest és 5 hetesnek nézte a matematikailag 9 hetes magzatot. Kénytelenek voltunk hozzá menni mert 3 doki nőgyógyász mart itt móron az 5-ből. Természetesen az a 2 ment el aki jó volt. Szívhangot nem is nézett. Édes látta hogy ott van de olyan gyorsan mozgatta az ultrahangot a doki hogy nem látta a szíve dobog e. UH legközelebb 1 hónap múlva lesz szabad hely. Ezért fizeti a TB.-t. Bejelentkeztünk abba a privát rendelőbe ahol a 4D UH.-t végezték fehérváron. Jövő szerdán este megyünk. Ezért vártunk 2 hetet. A semmiért.... Semmivel többet nem mondott a doki mint a terhesteszt amit 2 hete végzett el édes. Szerintem is inkább menjen a 100 milliárd stadionra mint az egészségügyre! :W :W :W
    Rohantam dolgozni mert ha nem vagyok ott akkor a kollégám inkább nem csinál semmit . Azért beugrottam táltinak az olajáért. Valszeg hétfőn lecserélem az olajat. Addig kibírja már. Lécezést közel befejeztük. Ma bádogozunk és előkészítjük a cserepezést. Ha el nem felejtem viszek fényképezőt.
    Cuncit elvitte az apja este. Vasárnap megyünk érte a szokott időben.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Felkeltünk időben hogy többet lehessünk együtt édessel. Éjszaka jól aludtam. Néha Katica lökdösött de azért tudtam aludni.
    Tegnap természetesen nem készítettem képet a munkámról pedig nálam volt a fényképező. EGyszerűen nem értünk el olyan állapotba amit érdemes lett volna lefotózni. A bádogozást csináltam de nem fejeztem be. Majd hétfőn talán sikerül.
    Eszembe jutott hogy van vasanyagom nekem csapágylehúzót készíteni. Egy embert kell kerítenem aki tud hegeszteni és kell 3db 16-os toldóhüvely. Némi flexelés és kész is. Előbb is eszembe juthatott volna.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éjfélkor fent volt a család mert cunci rosszat álmodott. Elég nehezen aludtunk vissza. Ma korábban indulok mert apámhoz be kell ugranom nagybátyám számítógépét megnézni miért nem tudja telepíteni a mobilnetét. Előtte még tankolnom is kell és motoröblítőt is vennem kellene de lehet ma nem tudom lecserélni az olajat. Majd azért valahogy megpróbálom beiktatni a cserét.
    Tegnap nem volt semmi érdekes. Délelőtt megnéztem a forma1-et addig a lányok durmoltak. Mentünk egy bevásárlókört és azután édes főzött. Délután indultunk is Pestre cunciért. Korábban indultunk hogy a parkunknál meg tudjunk állni kicsit sétálni a jóidőben. Hamar eltelt ez a vasárnap is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Káoszos volt a tegnapi napom. Reggel jóval korábban indultam mert tankolnom kellett és apámhoz be kellett ugranom a nagybátyám mobilnetét megnézni. Nem tudtam az ő gépükön amit most vettek működérse bírni a telenoros hypernetet ezért megpróbáltam apám gépén. Ezzel azt elértem hogy már az ő t-mobilnetje is elb@szódott. Ott javítgattam de nem sikerült rendbe tennem. Hazafelé beugrottam még 1x hozzá hogy ha másképp nem megy elhozom a gépet. 2x rendszervisszaállítás és 3x-i instal/uninstal után visszaállt a nete. Igazából nem értem a szolgáltatót hogy miért egy vacak minőségű modemen van minden. Bedugom és nem települ csak a fele a programoknak és az illesztőnek. Vagy települ de a saját bejelentkező szoftver nem ismeri fel a saját modemét. EMBER!!!! :Y :W Ezzel szemben a telenoros hypernet nem csinál semmit. Majd este itthon megnézem mi van vele. Ezzel a kis reggeli kiruccanással ugrott is az olajcserém. Majd ma reggel.
    Tegnap amúgy nyugis napunk volt. Délelőtt befejeztem a bádogozást és délután külsőszigetelés tartó sínt raktunk körbe a házon. Majd egy órácskát cserepet hordtunk. Majd ma fogunk cserepezni.
    Készítettem pár fotót.
    kívülről 1
    kívülről 2
    részlet 1
    részlet 2
    részlet 3
    részlet 4
    Szerszámos kamra amit régebben készítettünk. Még nincs kész
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok. Ma nem kell korábban indulnom . Végre pár perccel többet lehetek édessel. Tegnap szerelőnap volt. Táltin lecseréltem az olajat és munkatársam audián hátsókerékcsapágyat cseréltünk mert szétesett neki. 2 hónapja cserélték. Sajnos csak a külsőt tudtuk cserélni mert nincs még meg a csapágylehúzóm. Mindenesetre tud vele közlekedni egy darabig. Közben azért cserepeztünk is egy kicsit. Nagyjából felszórtuk az egész cserepeket és ma már vágni fogunk.
    Este fél 8-ra megyünk be Fehérvárra nőgyógyászatra hogy végre biztosak legyünk hogy minden rendben van.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Még szinte alszok. A fáradtság nehezen oldódik. Tegnap abban a vacak időben nagyon lassan haladtunk. Fél3-kor be is dobtam a törölközőt és hazajöttem. Kukimnak sincs kedve ázni a tetőn. Cserepet vágtunk de szinte alig haladtunk. 2 élt tudtunk befaragni.
    Este voltunk nőgyógyászaton. Itt privátban minden gördülékenyen megy. Nem kell órákat várni és kedvesek is. Mint a mesében pont olyan.Az első kép a kis mazsolánkról. 8 hetes 17mm hosszú és csodálatos szívhangja van. :)) 2 hét múlva mennünk kell újra vizsgálatra.Mondjuk akkor nem ennyire későn megyünk. AZ az oda-vissza út is megér egy mondatot. Szakadó eső+szél+sötét kombó nagyon rémisztővé tette az utat. Főleg akkor nem láttam semmit amikor a nyomvályúból a kamion betakart vízzel és nem láttam semmit. Fini volt...
    Ma folytatjuk a cserépvágást. Szerencsére már nem esik az a szemét eső.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éledezek. A kávé teszi a dolgát. Nagyon várom már a vasárnapot hogy végre a lányokkal lehessek. Az az egy napocskánk van együtt egész héten. Nagybátyám gépével szerencsétlenkedek. Szívem szerint kihajítanám az ablakon azt a retket. Miért nem keresnek meg mielőtt gépet vesznek?
    Tegnap rohangáltam . Több munkahelyen is megvillantunk és dolgoztunk egy keveset.. Persze mindenhol csak kicsit haladtunk. A fő csapásirány a cserépvágás és haladunk is szépen vele ha épp ott dolgozunk.
    Édeske szokásos rosszullétei megvannak. Van valami Kínai naptár ami szerint fiúnk lesz. Mindenkit kiszámolt szerelmem ezzel a naptárral és 20-ból 1-nél tévedett. Szóval készülhetünk egy kis kukacosra. :))
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma csak rövid napunk lesz ha minden igaz. Már nagyon várom hogy ez is leteljen. A kukim kivan ettől a héttől. Tegnap bevágtuk a vápákat és elfogyott a cserép. Ma lekúpozzuk amit eddig elkészítettünk és még lehet a fabódét is építjük. Lécezés és beszegés vár ránk ott.
    Nagybátyám gépe a sírba fog vinni... Órákat b@szok el arra a retek gépre.
    Tegnap egy srác hozott a csapágylehúzómhoz némi alkatrészt. 2 gyári kart amiből már ki tudok indulni.
    Ma nyílt tanítási nap lesz a suliban. Édesék beüllnek egy német és egy tesi órára. Megnézik cuncikát hogy vigéckedik.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre vasárnap! Azért kelek ilyenkor is korán nehogy az alvással plusz időt vegyek el tőlünk. Persze édesem itt kókadozik mellettem. :DDD Ő azért nem ennyire boldog.
    Tegnap lekúpoztuk amit eddig becserepeztünk és a kis faháznak a lécezését befejeztük. Be is szegtük és beállítottuk az ajtót és az ablakot. Ripsz ropsz itt volt 3 óra. Itthon még kicsit szenvedtem nagybátyám gépével és feladtam. Egyszerűen nem tudok rendszert rakni a gépre. Van nálam pár régebbi gép és kap azokból egyet. Minden nap órákat toltam el arra a fosra és nem jutottam semmire vele. :(((
    Szerelmem szépen gömbölyödik. Kezd igazi állapotos kismama lenni. Ilyenkor olyan szelíd lesz. Igazi mormotalány. Katica itthon már szinte csak állva közlekedik. Szépen totyog mindenhová mint egy kiskacsa. Cuncika sorba írja a kiváló dolgozatokat. Szerintem év végén kitűnő lesz.
    Csapágylahúzóm nagyon jól halad. Ígéretem van rá hogy esztergálnak egy agyat a karokhoz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hamar leszaladt a vasárnap, de most csak szerdáig kell kibírnom. Úgy néz ki hogy 23.-án (nem tüntetni) megyünk Veszprémbe az állatkertbe. Közben lehet édes anyukájáék is velünk tartanak. Katica először fog ilyen helyre menni.
    Tegnap egy másik gépbe leheltem életet és ma reggel azt bedobom apámnak mert egyszerűen képtelen vagyok dülőre jutni azzal a kis mocsokkal amit elhoztam. A hypernet is szépen működik vele. 6 mega körüli letöltési sebességet mértem vele.
    Édes vesztére benéztem a vaterára. egy olcsó csapágylehúzó azonnal ugrott. Szeretem ezeket a hagyatékeladásokat mert potom pénzért lehet jó cuccokhoz hozzájutni. Ez még annyira nem is érdekes de a fejlécen egy körfűrész kúszott a látóterembe. Nagyot dobbant a szívem! Rá vártam! Jövő hétfőn jár le a licit és egy szemérmetlen nagy összeggel fogok licitálni az utolsó pillanatban. Van már 3 különböző méretű körfűrészem de ez minden felett áll! Nagyon márkás és maga a történelem. Egyelőre erről ennyit. Remélem kedden már széles vigyorral írom a naplómat hogy sikerült megkaparintanom. Édes már most sokkos állapotban van. :DDD
    A délutáni jó időben voltunk egy kicsit a játszón. Az utolsó napsütések egyikét élveztük. Lányok
    Egy nem túl jó kép rólunk
    Nem sok közös képünk van édessel ezért ezeket meg kell becsülni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Be vagyok ájulva. Lassan hat a kávé. AZ az egy vigasztal hogy holnap együtt lehetek az én szerelmeimmel. Megyünk a veszprémi állatkertbe kirándulni. Nagyon várom már hogy kéz a kézben sétálgathassunk édessel.
    Tegnap befejeztük a cserepezést. Ma nem is tudom mit fogunk csinálni. Lehet a szomszédban a faházikót bádogozzuk és cserepezzük.
    Majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég kába vagyok. Kicsit még biztosan visszafekszünk durmolni. Reggeli után indulunk Veszprémbe az állatkertbe és hazafelé meglátogatjuk édes anyukáját. Remélem jó idő lesz és élvezzük a programot.
    Tegnap kis alapásás és betonozás után feldobtuk a bádogot a fa szerszámtárolóra és becserepeztük. Nem tudom lesz e még itt munkánk de ha nem akkor is van mit csinálni mert van egy kis maszek amit még a héten be kell nyomni és utána lehet ott ragadok annál az ácsnál akinek besegítünk. Ez még a jövő titka. Bár meg lennék lepődve ha a főnökünk elengedne. Pár kép a kész munkáról.
    1
    2
    3
    Elfelejtettem lejegyezni hogy amikor tegnapelőtt reggel visszavittem a gépet apámhoz nem működött a hypernet ami nálam tökéletesen üzemelt. Feladtam! Ez ami már meghaladja a képességeimet. :W
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Rosszul aludtunk. Valamiért Kati nem tudott aludni és emiatt mi sem. Felsírt álmában és elaludni sem akart. Lehet beteg lesz.
    A tegnapi nap nagyon szuper volt! Felébredtünk és reggelizés után elindultunk Veszprémbe. Kicsit szeles de jó idő volt. Nagyon élveztük az állatkertet de ez még hosszú volt Katicának. A végén már sírt mert éhes és fáradt volt.
    Csajok és az őz
    miniszerelmemmel :B
    Egy szuper játszóház is van ott :C
    extraközeli élmény is volt. :))
    Hazafelé beugrottunk édes anyukájához enni. Teljesen el volt ájulva Katitól. Mondjuk ez érthető. :D
    Ma ismét munka. Nagyon hamar elszaladt ez a pihenőnap is. :(
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy alakult hogy ma már maszekolni megyek. Tegnap fel lett vetve a főnöknek mikor nem kellünk és mától szabadok vagyunk a héten. Egy kis vápalemezcsere és egy tetőablakcsere játszik. Elleszünk vele egy darabig.
    Nem sok mindent csináltunk tegnap. Egy kis sitt pakolás és szögesdrótfeszítés volt a program.
    Reggel beugrok apámhoz a két alulétráért mert kelleni fog.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Teljesen kipihent vagyok! Ilyen sem volt mostanában. Időben lefeküdtünk és már durmoltunk is édessel a kiskifli-nagykifli pózban. Persze csak pár percig bírom mert a bal könyököm tropán van és fordulnunk kell. Vagyis én fordulok mert az én drága pocakos szerelmem marad. Ilyenkor csak a meztelen fenekek érnek össze. EZ is valami... :))
    A maszekmunka akkora szívás hogy szinte fáj. Nem véletlenül nem csinálta meg eddig nekik senki sem. Tegnap mindössze egy tetőablakot cseréltünk ki és egy nehézlemezt melegítettünk le a garázstetőre. Még kibontottunk egy vápát és megnéztük miért ázik be. Spontán nem ért össze fent a gyári tondach műanyag fos vápaelem. Miért áll neki tetőt készíteni aki nem ért hozzá?! Lefotóztam kolléga telefonjával. Ha sikerül elcsakliznom tőle akkor lesz kép is. Érthetetlen... A kéményszegély hosszabb mint a kémény maga és egy kényelmes 3 centit eláll hátrafelé. Miért nem alakították át? Eszem megáll! És ezért még pénzt kaptak? :Y
    Persze a hajam hullik ki ilyenkor. Már nemcsak ősz de kopasz is leszek.
    Este elvitte cuncikát az apja. Egy hétig lesz távol. Este már biztosan hiányozni fog hogy alacsonyabb hangerőn nézhetem a híradót. Majd esetleg Kati hisztizik egyet ha megkérem. :DDD
    SZép napot mindenkinek.

Aktív témák