Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre megjött a cucc amit az Unimaxból rendeltem. Egy hosszú és vastag falcmarót és egy csapágylehúzót rendeltem. Már lehet majd marogatni a csaplyukakat.
    A tegnapi napunk az ördögé volt. Egész nap bent szoptunk a palánkkészítéssel . Egy percre sem tudtunk kimenni az erdőre. A főnökünk mára átadást akart de ez nem fog menni főleg úgy hogy szakad az eső és nem biztos hogy ki tudunk menni. Majd meglátjuk mi lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy döntöttünk hogy ma nem dolgozunk. Ugyan nem végeztünk de szerintünk belefér az a kis csúszás hogy ne ma hanem hétfőn fejezzük be az utolsó esőbeállót.
    Tegnap behalt a 026-os stihlem ezért reggel a szervizben fogok kezdeni. A motorja megy de felpörög és leáll. Állítólag a membránja lyukadt ki. Egy tizes biztosan lesz a javítása. Ez az a gép amit nem tudok megjavítani és nem is szeretnék belenyúlni. Még 95-ben vettem és azóta nem látta szerelő. Ez majdnem 20 év. Igaz kimélőben használtam de szép időt kihúzott. Az egész napunk ilyen volt. Nyögvenyelős. Egész nap fagyott és jég volt a deszkán. Öröm volt darenyicázni a tetőt. Valahogy ez az utolsó épület nagyon megfingat minket.
    tegnap este elvitte az apja Adrit ezért vasárnap mehetünk érte. Vettem 3x1G OCZ platinumot a gépembe hogy legyen mit csámcsognia a COD-nak. Elvileg ezt is vasárnap veszem át. Még nem döntöttem lézer ügyben sem. Ezt alaposabban át kell gondolnom és úgy döntenem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit megfáztam és kiürült a szervezetemből a vitamin. Elég levert vagyok. Kávé után iszok egy kamilla teát is és a boltban venni fogok valami multivitamint.
    Tegnap mégsem vittem el a gépemet szervizbe. Úgy döntöttem magam is meg tudom szerelni. Egy karburátor javító készlet 1300ft. Miért fizetnék olyanért amit én is meg tudok oldani? Majd szépen ma délelőtt szétszedem a gépet és megnézem a karburátor típusát és ahhoz veszek javítókészletet. AZt a pár db. csavart meg én is ki tudom csavarni.
    Addig gondolkodtam a lézeren amíg elvitték az orrom elöl. Mondhatnám hogy így jártam de nem feltétlenül volt most rá szükségem. Azt mondta az ember hogy jövő héten lesz egy másik is eladó. Majd meglátjuk.
    Ma délelőtt indulunk Pestre Adriért.
    Az én kacsáim. Egy egészen friss kép róluk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon vacak volt az éjszaka. Először Sári ébresztett fel a sírásával majd Kati jött át és alvás közben levetette magát az ágyról. Nyami!
    Tegnap nem akart összejönni szinte semmi. A stihl-t nem tudtam szétszedni mert minden olyan kis helyen van bezsúfolva, és nem tudtunk porszívót venni mert olyan volt a helyzet. Ez egy külön történet de nincs kedvem most leírni. Legalább vettem 3G ramot úgyhogy már jöhet az új COD. 9G-re bővült a memória mennyisége a gépben. Este ki is próbáltam és eszméletlen 7250megácska lefoglalt ramot írt ki az MSI Ab OSD.-je. :Y Nem aprózza el a játék.
    Szakad az eső odakint. Ez két dolgot vet fel. Ma be kell fejeznünk a munkát de hogy megyünk be? És akarunk esőben dolgozni? Így is meg vagyok kicsit fázva. Majd alakul.
    Tegnap 3x keresett a másik munkahely. Mivel nem volt nálam a telefon ezért észre sem vettem. Ott is kellene segítenem pár napot de ha itt lesz ácsmunka akkor nem megyek vissza egy napra sem.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Aludtam mint a bunda egész éjjel. Tegnap kinyírt az eső. Nem csak esegetett hanem szakadt egész nap! Persze az élet nem állhatott meg mert átadás volt. A kukimig eláztam. Tele is volt rendesen... Ezzel a csodálatos nappal lezárult idénre az erdészeti projekt. Ma műhelyben fogunk egerészni és előkészülünk a szénatárolónak ami a változatosság kedvéért a szántóföld közepén van. Legalább ácsmunka van.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma ráértünk felkelni később is mert szabin leszek. Édessel megyünk Pestre mert ma van a válópere. Elvileg délután már szabad préda lesz. Remélem el tudjuk indítani azt a folyamatot is amivel Kati és Sári az én nevemre kerülhet. Elég bonyolult ügy ez a névváltoztatás. Remélem nem szaladunk bele valami kellemetlen meglepetésbe amit a férje állít elénk. Már több mint 5 éve élünk együtt és az utóbbi időben mintha lehiggadt volna. Majd meglátjuk.
    Az erdészeti nagy hajtás után tegnap lazáztunk kicsit. Egy csúszdának építettünk fogadó részt amit a helybeli karácsonyi műsornál fognak használni a gyerekek. Ez a főnökünk felajánlása a falunak. Úgy néz ki nem lesz a szénatárolóból semmi mert olyan nyomott árat mondtak rá amiért nem éri meg megcsinálni. Még van pár nap amíg eldől mi lesz velünk és ha semmi akkor elzúzok a régi helyemre pár napra. Egy kocsibeálló és egy hatszögletű szanedli vár rám ott de egyelőre nem tudom mi legyen...
    A nagy gépem órajelét lejjebb kellett vennem mert a 9 giga rammal már nem ment az az órajel ami 6 gigával stabilan ment. Feszt nem akarok emelni inkább lemondok 50mhz-ről. Ma azért még kitesztelem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól mert Kati éjszaka felébredt és felkeltett mindenkit. Most persze durmol a kis rosszcsont.
    Tegnap letudtuk az első tárgyalást a válóperből. Még lesz egy forduló január 21.-én és akkor ha minden igaz a nevemre kerül Kati és Sári. Nem semmi procedúra van még hátra.
    Gyakorlatilag az egész napunk elment erre. Hazafelé beugrottam a stihl-ért mert mégis elvittem szakszervizbe. Totál koszos volt a gázosítója. Potom 4515 forintocskáért kitakarították a gépet. Mi lett volna ha még valamit cserélni is kellett volna benne? :Y Azt mondta a szervizes hogy az alapjárata kicsit hullámzik ami 2 dologra utal. Az egyik az hogy lehet a főtengelyszimering átereszt vagy egy vákumcső kilyukadt. Ezt nem akarta most feltárni mert az nagyon sokba került volna nekem és ezzel együtt még lehet dolgozni a géppel.
    Ma elvileg megjön édes új porszívója. Kíváncsian várom milyen lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már picit szereltem. Nincs is jobb mint hajnalok hajnalán kipattanni az ágyból és csavart keresgélni a felsőmaró talpának a felfogatásához. :DDD
    Tegnap folytatódott a lazázás. csúszda állvány. Ez egészen délig ment és letiltottak róla minket mert túl komolyan vettük a feladatot. Ez egy felajánlás volt a helyi karácsonyi ünnepségre ahol kellék lesz egy műsorban. Elvileg 2x fogják használni. Na de kérdem én, akkor szarul kell megcsinálni? Mi ahová tudtunk fakötést tettünk hogy stabil legyen és a gyerekek ne essenek le. Sajnos én nem tudtam lecsúszni mert beleszorult a nagy seggem a csúszdába. :DDD ;]
    Készítettem egy képet az utolsó napon amikor végeztünk a Vitány-várnál. az utolsó huszas
    Miután leállítottak minket a csusziról nekiálltunk két fa falnak az elkészítéséhez amit Siófokon kellene ma beszerelnünk de szerintem nem tudunk lemenni, max. összeépítjük.Ajtó is lesz rajta meg lambériázunk is. Majd alakul.
    Este beszéltem apámmal egy háromnegyed órácskát. Rég beszéltünk és régen voltunk nála. Az öreget se nagyon lehet leállítani ha mesélni kell. Nem baj mert szívesen dumálok vele.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem is tudom miről írjak. Lazán nyomjuk és szabadok a hétvégéink. Tegnap befejeztük azt a két falat amit elvileg hétfőn beszerelünk. Felsőmarót elvittem és kicsit dolgoztunk vele. Egész jól ment de még szokni kell.
    Ma vagy holnap beugrunk Fehérvárra apámhoz látogatóba. Kicsit nézelődünk is a boltokban karira de nem hinném hogy vásárolnánk is. Majd neten édesem elrendezi. Mindenki megkapja amit szeretne és nyugodt körülmények között le lehet zavarni a vásárlást.
    szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már lassan szokásosnak mondható népvándorlás volt az éjszaka. Kati nagyon nehezen alszik el és ha megébred akkor átslattyog hozzánk. Ott a lábunkra fekszik és alszik tovább. Amikor elzsibbad a lábam felveszem közénk és pár perc múlva édes összecsomagolja Sárit és átmegy Kati helyére. Kati ezek után rám fekszik újra és mozdulni se tudok. Most már hogy nem vagyok ott keresztbe fekszik az ágyon.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Unalmamban egy olyan lézerre kezdtem el alkudozni ami csak jó lenne nekem mert tud vízszintest és függőt is de ennél újabbat szeretnék. Árban még el is menne de csak irogattunk az eladóval. Megmondtam neki ezt hogy újabbat szeretnék és teljesen korrekt volt. A gép állapota kifogástalan de ez nem minden. Most úgy sincs rá égető szükségem.
    Ma ha olyan idő lesz akkor bemegyünk apámhoz. Ezt majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma is arra a felállásra ébredtem mint tegnap. Katival aludtam és édesem Sárival a másik szobában. Ez már csak így megy.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. A kis gépen újratettem a rendszert. Most egy sima XP-t tettem fel mert a 2G ram kevés volt a win7.-nek úgy hogy még a prociban lévő gpu is leszedett belőle.
    Mentünk egy bevásárlókört táltival de csak itt móron. Nem mentünk be végül Fehérvárra mert rossz volt az idő. Itthon pakolgattak a lányok és édes porszívózott az új géppel. Nem is tudom lejegyeztem e hogy megjött a porszívó. Végül nem hallgatva a rengeteg negatív előjelre samsungot vettünk. A 350W szívásenergia egész jónak hat. EZ alatt nem érdemes porszívót venni.
    Ma elvileg megyünk Siófokra azt a két fa falat beépíteni amit múlt héten készítettünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kipihentem magamat az éjszaka. Lehet azért mert Kati ma nem jött át.
    Tegnap mégsem voltunk Siófokon hanem ma fogunk menni. Még lefestettük a két falat színre és ellazáztunk. Ha előbb eszembe jut akkor megcsinálom a kicsi szalagfűrészem alá az emelvényt amivel normál magasságon lehet dolgozni vele. Majd holnap...
    Mivel nem nagyon kapok olyan lézert amit szeretnék ezért dobtam fel hirdetést hogy keresek pr30 vagy pr35-ös rotációs lézert. Kíváncsi vagyok jelentkezik e bárki is.
    Remélem ma édes megrendeli karira mindenkinek az ajándékot. Nem lehet tovább halogatni mert még a végén elkapkodnak mindent.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A változatosság kedvéért ma Kati aludt mellettem. Körbejárnak a kacsáim csak én vagyok egyedül fix ponton. :DDD
    Tegnap levittük Siófokra mait készítettünk és természetesen az egyiket szét kellett szednünk mert mi függőhöz és derékszöghöz gyártottuk de a körülmények nem voltak ilyen jók. Azért időben hazaértünk mert belefért.
    Ma fizetésnap van. Nem tudom mit fogunk csinálni mert kifogyóban vannak a munkáink. Holnap elvileg tetőszigetelő továbbképzésre megyünk a cégtől.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már egy ideje fent vagyok csak fórumozok. Néha meg kell szólalnom itt a PH.-n. :DDD
    Tegnap karbantartó napunk volt. Elejtettek egy fél mondatot arról hogy esetleg 4 kilátót kell május végéig összeállítanunk. Akkor azt nem értem mit szarozunk itt? Rég ragasztanunk kellene a fákat hozzá mert nem fogunk végezni. :F Ezek 17m magas kilátók és nem egy alulétra amire felállnak az emberek. 5 emelet a magasságuk szóval nem kicsik.
    Ma fejtágításra megyünk. Tetőszigetelés és új tetőfedő anyagokkal ismerkedünk meg. Utcai ruhába megyünk hogy azt higgyék milyen menők vagyunk. :DD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éjféltől Kati volt a hálótársam. Teljesen átszokott édes nagy bánatára. Ő ilyenkor fogja Sárit és átmegy Kati ágyára. Sajnos édesem dereka egyáltalán nem bírja azt a puha ágyikót. Jó kis derékfájás bejátszik nála.
    Tegnap az egész napunk elment a fejtágításra. A Dörken tartotta. Az elején érdekes előadások voltak de amikor átment öntömjénezésbe az már nem tetszett annyira. Tetőfóliákat gyárt a Dörken és minden ami kell hozzá. Mondanom sem kell hogy aranyárú termékei vannak de élettartamuk emberöltő. Szerintem Magyarországon kevesen engedhetnek meg maguknak 1000+ ft-os négyzetméterenkénti árat egy tetőfóliára. A csúcstermékük az Alpina pedig 2500ft/m2.
    Egy jó nagyot ettünk a végén. 3 fogásos ebédet kapott mindenki. Egész végig kávé, üdítő, jégkása volt.
    Ma be kell fejeznünk a szerdán megkezdett ajtójavításokat és árajánlatot kell adnunk egy kilátóra amit az a tervező rajzolt meg aki az esőbeállókat tervezte. Az az igazi szakmunka. Háromszög alakú 16m magas kilátó sima fából tele csapolással. Remélem mi fogjuk megnyerni a pályázatot.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Felébredtem a szokott időben. Ma szabin vagyok de azért délelőtt elugrok barátom tetőjét megnézni mert átereszt a cserép. Ilyet utálom a legjobban amikor tűt keresünk a szénakazalban. Utána beugrok dumcsizni apámmal és végül hazafelé kitakarítom táltos paripámat. Ráfér a nagy erdei projekt után egy kis takarítás.
    Tegnap az egész délelőttünk ráment egy újabb kilátónak az anyag kigyüjtésére és árajánlat készítésére. 28 köb fa fog belemenni de csodaszép munka lenne. Egy háromszög kilátó teles teli csapolással. Ott aztán megcsillanthatjuk a szakmai tudásunkat. Remélem megnyerjük. Ezt ugyan az a tervező rajzolta mint az esőbeállókat. Délután még egy kis félbehagyott ajtószerelésünk volt. Azt gyorsan befejeztük és készítettem egy kis állványt a szalagfűrészemnek. mert hamarosan szükség lehet rá.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kénytelen vagyok a kis gépemen írni mert itt vannak édes apjáék. Kitalálták hogy lejönnek hozzánk és segítenek karácsony előtt kitakarítani. Szuper! A felajánlásnak örülök de annak nem hogy a földön kell aludnunk egy szivacson. A hátunk ki is készült.
    A tegnapi napom úgy elment mint a szél. Egész délelőtt barátomnál kerestük a beázás okát mire kiderítettem hogy azért ázik vissza a cserép mert velük szemben egy szántóföld van és a port behordja a cserép hornyába ami egy kis esővel sárrá alakul ami visszavezeti a vizet a cserép mögé. Eszméletlen hogy minden nap tanul valamit az ember. Hibaelhárítás után apámhoz beugrottam beszélgetni. Beszart a számítógépe amit meg kellene néznem. Majd ma vetek rá egy pillantást. Szerintem tápproblémája lesz.
    Hazafelé kitakarítottam rendesen táltost és lemostam. Most szép csilli villi a sárkányom. Sajnos a porszívózásra rá kell mennem még 1x mert nem lett tökéletes.
    Mára nincs sok tervem. Megpróbálok pihenni de nem tudom mennyire fog menni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre a helyünkön aludtunk. Nem semmi mennyivel jobb érzés mint a földre fektetett szivacson aludni.
    Tegnap befejeződött a csaláslátogatás. Nem vagyok egy nagy vendéglátó ezért megkönnyebbültem.
    Vettem egy fél gépet itt helyben 3 rugóért amiből elkezdtem apám gépét feljavítani. Jó üzlet volt bár az alaplap be van krepálva. Majd szerdától meg tudom csinálni az öregnek mert szabin leszek.
    Ma nem tudom mi lesz a feladat bent. Valamit biztosan találnak nekünk hogy ne unatkozzunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Az egész család megfázott. Mindenki köhög és rossz a közérzete. Lehet én fertőztem meg mindenkit mert velem kezdődött az egész kórság.
    Tegnap lábrácsot készítettünk majdnem egész nap. Reggel volt egy 2 órás munkánk amikor az öltözőbe a falra készítettünk egy OSB lap háttámlát amit beszigeteltünk. Mára még maradt egy kevés lábrács és kész.
    Apám gépét próbáltam meg este még csinálgatni. Elvileg már csak egy új rendszer kell rá vagy a régit megjavítani.
    Ma délután jön a tervező aki a háromszög kilátót tervezte. Állítólag nem tud felmenni a daru a kilátóig. DAru nélkül nem tudunk felállítani egy 15m magas építményt. Ez egy 4 emelet magas valami ami csak úgy nem épül fel. Majd meglátjuk mi lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Január 5.-ig nem kell dolgozni mennem. Nem is tudom mit fogok csinálni ebben a rengeteg időben. Volt még 10 nap szabim és ki kellett vennem mindet. Mondjuk én inkább dolgoztam volna de nem úgy ahogy tegnap is. Szinte alig csináltunk valamit. Délután a kilátó tervezőjével találkoztunk és átbeszéltük a munkát. Tulajdonképpen elmondta hogy mennyi pénz van rá és bele kell férnünk annyiba. Ha rendben akkor holnaptól akár kezdhetjük is az elsőt mert május 31.-ig a lehető legtöbbet meg kell csinálnunk. Ha minden jól megy talán 4 beleférne. Az a baj hogy hiába van ebből a fajtából is 13db. A határidő május vége az egész pályázatnál. Ami addig megkapja a használatbavételi engedélyt azt kifizetik amelyik nem azt nem. Utána mintha elvágták volna. Mi azt hittük egész évben kilátókat fogunk készíteni de úgy tűnik ez nem lesz így. 3 féle toronyra adtunk árat és abból az egyiknél már szinte nyertünk is, de azt nem szeretném építeni. Egész decemberben nyomhattuk volna ezt a projektet ha időben megegyeznek. Elveszett kerek egy hónap ami lehet még 1 torony lenne. Kukim kivan...
    Édes örül neki hogy végre kicsit velük vagyok és ha rájuk gondolok akkor én is örülök de már most látom hogy megöl majd az ideg itthon munka nélkül mikor a kilátóhoz hegyekben készíthetnénk elő az anyagot.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap be kellett mennem munkahelyre mert árajánlatot adtak le egy kilátóra. Sajnos a munkadíjat vágták meg a legjobban és bizony ez nagyon szarul érintett. Voltaképpen kapnak 15 misit és azt mondják 10-ből ki kell hozni mert ötöt el akarnak tenni zsebre. És min lehet legjobban faragni?.... Ez Magyarország. Nemhogy örülne neki hogy az unió ad pénzt arra hogy az erdejében legyen egy kilátó még a 30%-t le is akarja nyúlni. Mivel tél van egyelőre 1-re engedtünk de bizony ez nem járja. A főnök berendelt hogy meggyőzzön de kukim kivolt. Igazából végig az járt a fejemben hogy ki kellene iktatni őket a rendszerből mert ők semmit nem engedtek a profitjukból. Sajnos nekik van annyi pénzük amivel meg tudják finanszírozni az egészet ezért nehéz átugrani őket. Ez van. Csak bosszankodok rajta.
    Tegnap nagyjából megcsináltam apám gépét. Vasárnap bevisszük neki a gyerekekkel. Édes potom pénzért horgoltatott meleg sapikat a gyerekeknek itt helyben. Nagyon szuperek lettek.



    Egy fejpánt is lett Sárinak.

    Most nincs kedvem képfeltöltő helyet keresni ezért ide tettem fel. Ma vagy pihi vagy megyek át munkatársamnak a karácsonyi XBOX360-át beállítani.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nem lett egy mezei napom. Reggel naplóírás után benéztem lézer ügyben az OLX-re és találtam bombaáron egy Bosch-t. Elvittem cuncit az isibe és hazaérve fel is hívtam. Reggeliztem és már mentünk is érte a lányokkal.Ez az. 75-ért megkaptam és ez a gép ezzel a felszereltséggel ajándék volt. Mindene megvan. Doboz, szemüveg, stb. Szinte új állapotban van. Nagyon örültem neki mert 2x ennyiért nézegettem a Hiltiket.
    Már reggel megbeszéltük édessel hogy ebéd után elhozzuk Adrit az isiből mert mára ünneplő rucit kell neki venni de itt Móron nem kaptak. Hazahoztuk és bementünk Fehérvárra. Ha már ott voltunk édes is kapott egy szuper télikabátot. El is nyomtunk egy bő százast. Na ilyen napokat nem tarthatunk többet. :DDD
    Édes teljesen lebetegedett. Nincs hangja és köhög is. Én kifelé lábalok ő meg befelé. Lehet ebből fakadóan nehezebben bírja ha hisztizik Kati és este kiborult tőle. Jól megverte a lépcsőházban mert hisztizett a kis nunis. Persze az lett a vége hogy mindketten bőgtek és Katica velem aludt. Nehezen viseljük Kati dackorszakát. Az igazi utcán a földre fekvős bőgős hisztis csaj. Eszem megáll!!!
    Ma fél 9-re jönnek értem mert céges buli lesz. 3 féle kaja főzése és ivászat. Nem örülök neki de részt veszek rajta.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos hajnali ébredés. Ilyenkor van csak időnk egymásra az én szerelmemmel vagy ilyenkor sem. Tegnap reggel pl. mindenki felkelt. Most szerencsére csak Sári nyammog a cicin.
    Tegnap beszarás volt ez a céges évzáró buli. Ment 3 féle kaja főzése és majdnem mindenki vállalhatatlanra itta magát. Elképesztő volt! Én kérek elnézést minden kollégám és az egyik főnököm nevében. Én mivel szarul voltam nem ittam semmit. Ezek 20 féle pálinkát és sört is nyomtak. Az első lehetséges pillanatban hazaléptem- Viszont kaptunk prémiumot. :)) Nem számítottam rá azután hogy egy kisebb vita volt a kilátó árképzése körül.
    Ma a legfontosabb célunk hogy megvegyük a fenyőt karácsonyra.
    Épp most jutott eszembe hogy ma vagyunk az én szerelmemmel 105 hónaposak. ÓÓÓÓ. De IMÁDOM őt és az összes kis puncis kacsámat! Szegénykém nagyon lebetegedett. Most szenved.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Pár nap és itt a karácsony de egyáltalán nincs olyan hangulatom. Gyakorlatilag azzal hogy tegnap megvettük a fenyőfát felőlünk már jöhet is a Jézuska. Egy szép kövér normannt vettünk. Nem volt olcsó de úgy gondolom hogy ebben az évben nincs okom garasoskodni. Van fix munkahelyem ami télen is biztosít megélhetést és nem kell akkora tartalékot felhalmoznom. Rendesen költöm is a lét. :DDD
    Tegnap favásárlás után itthon pakoltak a lányok én pedig porszívóztam. Az új gépemet szépen áttörölgettem műanyagápolóval hogy át tudjam nézni közben nincs e valami rejtett sérülése. Elolvastam a használati utasítását amiben leírták hogyan kell tesztelni a pontosságát. Természetesen ellenőrzésnek vetettem alá és minden rendben van. Már régen szerettem volna egy ilyen szintezőt venni de eddig halogattam. Már nem sok gép van amit szeretnék megvenni. Talán egy hordozható vastagoló gyalu és egy függőleges láncfűrész. Ezek mondjuk egyelőre drágák. Ha majd egyszer meghalok sok olyan dolgot fognak örökölni amik minőségi szerszámgépek. Remélem lesz olyan fiú aki nem elfecsérli hanem inkább használja őket.
    Mára nem terveztünk semmi különöset. Már most tudom hogy egyedül megyek vásárolni mert kint piszkosul fúj a szél. Nem akarom hogy a lányok megfázzanak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Csak úgy letelt ez a vasárnap. Nagyon unatkozunk itthon. Nem találom fel magamat és ilyenkor mosogatok vagy gépezek. Ha viszont gépezek akkor azon töröm a buksimat milyen gépem nincs még és ez nagyon károsan hat a pénztárcámra. :DDD
    A mai nap valamivel érdekesebb lesz mert kimozdulunk itthonról. Bemegyünk Fehérvárra shopingolni. Kell venni pár rucit a gyerekeknek és lehet beugrunk apámhoz is. Mondta hogy ahányszor csak tudunk menjünk hozzá. Egyedül van az öreg és ha már arra járunk bemegyünk hozzá kicsit dumálni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit bealudtunk ami azt jelzi hogy karácsonyi üzemmódra utal. Teljesen nyugodt vagyok és szépen ragadnak rám a kilók. Ez a december egészében tiszta lazázás volt. Egyébként nem szeretek itthon lenni mert unatkozok. Ha unatkozok akkor netezek, és ha netezek akkor vásárolgatok. Tegnap pl. vettem egy falitartót a lézerhez. Szerelmem nagyon örül neki. :DDD
    Délelőtt voltunk Fehérváron vásárolgatni. Mindenhol bolondok háza van a városban. A Tesconál rendőrök irányították a forgalmat hogy ne álljon meg az élet. Elképesztő! Rucikat vettünk a lányoknak és én is kaptam egy pólót. Engem a ruha nem érdekel. Ma meglátogatom az esztergályost hogy a maró aljára mennyiért készítene egy másológyűrűt. Ez a terv.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elérkezett az ajándékozás napja. Érdekes hogy közel 1 órája szól az ébresztő rádió és eddig egyetlen karácsonyi zene sem ment le. Ebből a szempontból érdekes év ez az idei mert egyáltalán nem szóltak csak elvétve ilyen számok a rádióban. :F Akkoriban utáltam amikor csak az ment de tudat alatt mégis segített a ráhangolódásra. Az idei év különleges lesz abból a szempontból hogy az én kis drága mosolygós Sárikámnak ez lesz az első karácsonya. Idén végre meg tudta venni édes mindenkinek amit szeretne én meg megvettem magamnak. ;] :P
    Kicsit izgulok mert egyelőre nincs halunk. Megrendeltük az ismerősünktől akinek halboltja van és tegnap eladta mindet pedig fel vagyunk iratkozva. Elvileg ma fél10-kor meglesz de hiszem ha látom.... Még a végén nem lesz halászlevünk. :O
    Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok innen a Szürke Zónából. :U

    ui: kár hogy már nem megy a napi számláló mert akkor tudnám kb. mennyien olvasnak. :B

  • bim

    veterán

    válasz bim #2727 üzenetére

    Majdnem elfelejtettem lejegyezni hogy tegnap elmentem az esztergályoshoz is. Nem vállalta de adott egy cégnevet ahol esetleg meg tudják csinálni mert CNC marással és esztergálással foglalkoznak. Bementem és leadtam a mit szeretnék csináltatni Január elején fel fog hívni a főnök mennyibe fog fájni. Az egészben az a szép hogy pár utcára van csak tőlünk a cég. Nem is tudtam róla. Rendszeres látogatójuk leszek ha jó árban dolgoznak. Azt mondta a srác akivel beszéltem hogy 3 rugó az órabére a gépnek. Nem is vészes... :C

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre lezajlott az ajándékozás napja. El kell hogy mondjam az 5 év alatt mióta itt lakunk ez volt eddig a legjobban eltalált karácsony. Volt év amikor nem jó dolgokat vettünk és volt év amikor nem volt rendesen pénzünk rá. Most minden összejött és mindenki örült. Én is kaptam egy szép ajit. Szerelmem írt nekem egy gyönyörű és magható levelet. Teljesen meghatódtam tőle. :B Imádom ŐT és a kiskacsáinkat!
    Képekben teljesen alulmúltuk önmagunkat. Nem nagyon lettek jó képek. Épp csak meg lett örökítve de semmi értékelhető. Nagyvonalakban ennyit a tegnapi napról.
    Végül lett halunk a megbeszélt időre és szerelmem egy fini kis halászlevet főzött.
    Ma jön Adriért az apja és elviszi. Csak szilveszter után hozzuk haza mert most több időt kért hogy együtt lehessenek.
    Szép karácsonyt mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Épp tegnap azon sajnálkoztam szerelmemnek hogy unatkozok. Erre ma megkaptam a sorstól! Széttört a wctartályunk közepe. Ó uram! Köszönöm! Erre vágytam hogy hajnalban a budit szerelhessem. :R A hibát lokalizáltam- (leeresztő szelepvezető palásthelyéntartó pöcök letörése) vizet elzártam-amint kicsit reggeledik máris nekiállok a javításnak.
    Tegnap délelőtt elvitte az apja Adrit és mi utána bementünk apámat meglátogatni mert nagyon unatkoztunk.Katival nem lehet bírni mert amíg itthon volt a nővérkéje addig lefoglalta de most nincs itthon.
    Ma délután jönnek a nagy gyerkőceim. Sok megbeszélni valóm van velük mert rég találkoztunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Itt vannak a nagy gyerkőcök és ezért a kis gépen vagyok kénytelen nyumulni. Már el is felejtettem hogy ez a monitor kezd kimúlni .
    Tegnap nem történt semmi érdekes. Délelőtt takarítottam és mosogattam. Egyet aludtam is a nagy unalomban. Délután jöttek a gyerekek és egy nagyot beszélgettünk. Persze Imrus leült gépezni utána a Zsani meg nézte.Ilyenek a mai fiatalok. Amint kinyit a bolt elmegyek kenyérért. Addig összebújok az én imádott kacsámmal.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre az ágyunkban aludhattunk! Délutánig voltak csak itt a gyerkőcök és vittem őket haza. Beugrottunk apámhoz velük kicsit beszélgetni mert létrát hoztam tőle. Tegnap reggel arra ébredtünk hogy ki kellene festeni a nagy unatkozásomban. Talán csak azért nem jutott ez eddig eszembe mert gyűlölök festeni. Viszont már olyan mértékeket ölt a tétlenségem hogy ezt nem hagyhatom annyiban. Vettünk egy vödör festéket és hengert/ecsetet hozzá, és ma nekiállunk kifesteni a lakás egy részét. Konyha,fürdő,wc és az előszoba. Ebből csak az előszoba színezett a többi fehér és az is marad. Nyitásra elmegyek a boltba és sietek haza hogy mielőbb neki tudjak látni. Ha jól megy a munka lehet hogy egyik nap kifestjük a lányok szobáját is. Ez meglepi lenne Adrinak mert régóta szeretné ha kifestenénk de eddig soha nem jutottunk el odáig. Majd meglátjuk.
    A buditartályt nem tudtam megragasztani hanem meg kellett drótoznom. Gyakorlatilag az egész tartályt ki kellene cserélnem egy vacak pöcök miatt. Na ezt azért nem! Jó lesz nekünk drótozva is, föleg azért mert nem látszik.
    Gyerekek semmi érdemlegeset nem meséltek. Nem történik velük semmi különös mert nem járnak el otthonról sehova. Katica egyre apásabb. Eljött velünk ő is amikor elvittem Imrusékat. Már nincs annyira odakötve az anyjához. Örülök neki hogy így ragaszkodik hozzám.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kezdek magamhoz térni. Nagyon elfáradtam tegnap a festésben. Fene gondolta volna hogy ennyire kifingat ez a pár négyzetméter festés, de elkészült! Fürdő,wc,konyha és az előszoba kész. Ezekből csak az előszoba lett egy halvány barna vagy bézs. Fingom nincs milyen szín de jó lett, a többi fehér. Mivel rengeteg festék maradt ezért kénytelenek vagyunk kifesteni a lányok szobáját is. Mondhatnám hogy édes teher, de utálok festegetni! Ma pihizünk egy kicsit és beszerezzük ami még kell a festéshez. Lila színezőt kell szereznünk mert Adri olyan színt szeretne. Kati nagy elánnal festett de nehéz volt rá figyelni munka közben. Egyszer fejen találtam a henger nyelével, egyszer pedig a létrával léptem a lábára. Mindkétszer az egyik pillanatban még nem volt ott de a következőben már igen. Szerencsére nem esett komoly baja egyik esetben sem.
    Édesem nagyon örült neki hogy picit szépül a lakás. Nehezen költök rá mert nem a miénk csak béreljük. Ma délután fodrászhoz megy. Sajnos ünnepek előttre nem tudta bevállalni aki szokta rendezni és mára csúszott a fodrászat.
    Nagy bánatomra itt is elég szépen esett a hó. Kati nagyon élvezte a dolgot és vitt le vödröt magával havazni. Ma veszünk a szánkóra kötelet és lemegyünk ha olyan idő lesz.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma festő nap van ezért a korai kelés. Arról nem is beszélve hogy Kati is fent van már. Ha szerencsénk van visszaalszik még egy kicsit.
    A tegnapi nap a pihenésről szólt és a mai festéshez anyagbeszerzésről. Ez utóbbi majdnem meghiúsult mert tálti épp az utolsó pillanatban indult el mielőtt lemerült volna az akksi. Nagyon megviselte ez a zimankó a drágát. A volt táltim aksiját fel is hoztam töltőre hogy legalább legyen miről bikázni ha úgy alakul, de szerintem holnap kiszedem és azt is feltöltöm ami benne van.
    Tegnap volt még egy érdekes szituáció. Falitartót hajtottam a lézerhez és meg is rendeltem egy ilyet még 22.-én. Viszont tegnap előtt felkerült az OLX-re egy Hilti tartó jó árban. Fel is hívtam a srácot és megegyeztünk hogy mindenképpen kell csak utánanéz hogy mennyi a posta. Miután letettem visszamondtam a neten rendelt tartót. Délelőtt miután végeztünk a vásárlással felhívtam a srácot aki a Hilti tartót árulja és azt mondta hogy reggel eladta másnak. EMBER! Hiszen megegyeztünk! Ez Magyarország. Nagyon szűk réteg az aki az adott szóhoz tartja magát. Mivel nem rejtett számról hívtam, elvártam volna annyit tőle hogy rámcsörög tutira elviszem e a cuccot. Ennyi!
    Miután ez lezajlott csörgött a futár hogy meghozta a fentebb rendelt tartót. Átvettem és az ügy lezárva. Szuper kis tartó bár egy 5-ös menetet át kellett fúrnom mert félretekertek egy csavart és ezért lötyögött a lézertartó rész mert nem lehetett meghúzni az adott csavart.
    Emberileg nem értem miért ilyen gerinctelen valaki.
    Ma szépen kifestjük a lányok szobáját lilára. Fent egy halványabb, lent egy sötétebb lila lesz. És előkerül a rotációs lézer amivel mm. pontosan lehet a bordürt felrakni. ;] :DDD :))
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok és a lakásban teljes a káosz. Tegnap nekiálltunk a lányok szobájának de nem tudtuk teljesen befejezni. A festés kész de nincs bordűr. Majd ma reggel beugrunk Fehérvárra és veszünk valamit. Gyorsan körberagasztjuk és visszapakolunk. Jó lesz végezni már mert a kukim tele van. Utálom a festést! Amúgy szép színe lett a szobának. Egy halvány és egy erősebb lila. Tiszta csajos lett.
    A munkát az nehezítette hogy a legnagyobb falról lepergett az előző festés nagy része és ezért az egészet át kellett glettelni. A hajam kihullott. :W
    Gyakorlatilag a mi szobánk maradt csak ki a festésből, de ez már marad nyárra.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Az év első napján csak ilyen későn vagyok. Remélem ez nem azt jelenti hogy lusta évem lesz.
    Tegnap reggel bementünk Fehérvárra a nagy semmiért. Nem kaptunk sehol normális bordűrt ezért kénytelenek voltunk itt Móron venni keskenyebbet mint amit szerettünk volna. Ezzel jól elment fél napunk és nehezen készültünk el. Még a visszapakolás egy része hátra van de az már nem vészes.

    Kellene valami múlt év összegzőt írnom de lehet még nem vagyok annyira ébren hogy belefoglaljak mindent. Nagyon sok változáson ment át az életem. A legfontosabb az volt hogy május 19.-én megszületett 4. gyermekem Sára Panna! Imádni való mosolygós kislány! Tiszta anyja a kis drága. A másik komoly változás az volt hogy júliusban munkahelyet váltottam. Ide ahová eljöttem nagyon jól érzem magamat és nem keresek rosszul. Az előző helyen csak nyűglődtem és kevés szakmunkát végeztem. Itt elég jó kilátások vannak hogy szakmailag előre léphessek. Idén vettem pár fontos szerszámgépet amire már régóta vágytam. Májusban lecseréltük táltit egy jobb állapotban lévőre aki azóta is hűségesen hordja a fenekünket.
    Nyugodt, békés családi életet élünk az én drága szerelmemmel. A tűz nem lanyhul egy picit sem. Sokat tesz hozzá az hogy édesem tudja hogy kell a tüzet életben tartani. Nyilván én is teszek érte és ez így van rendjén. Úgy érzem Ő az igazi holtomig-holtáig tartó szerelmem! Ő az akitől bármikor bármennyi gyereket szeretnék mert tudom hogy csodálatos anya.
    Nagyon szép és boldog 2015-t kívánok mindenkinek aki idetéved a szürke zónába.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Fél 4-kor felébredtem és kész. Azon gondolkodtam hogy ha idősebb leszek akkor ez még durvább lesz? Esetleg már hajnali 2-kor fent leszek?
    Tegnap semmi nem történt velünk. Megvettem 2 megyére a matricát és ma pályán fogunk menni Pestre cunciért. Korán indulunk mert hazafelé beugrunk édesem apukájához. Adri nem tudja hogy kifestettük a szobáját. Sőt azt se tudja hogy festettünk. Nagyon izgulunk mit fog hozzá szólni. Remélem tetszik neki majd. Ez még amolyan utókarácsony neki.
    Tegnap felhívtam a volt kollégámat hogy mi van a régi munkahelyemen. Valami mekk elekkel megcsináltatták a famunkát amit nekem kellett volna, Áll és kifizették. Ilyenkor azért sajnálom a tulajdonost. Ugyan akkora esélye volt rá hogy a pénzéért jó munkát kapjon mint az hogy egy sz@rt. Állítólag utóbbit dobta neki a gép. No comment...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre itthon van mindenki. Ez áldás és átok egyben mert ugyan együtt a család, de azt a kupit amit a lányok fél óra alatt csináltak a lakásban! :Y
    A tegnapi nap ripsz ropsz elszaladt. Reggel elmentünk Adriért és felugrottunk az apjához kicsit látogatóba. Örültek nekünk és mi is örültünk annak hogy kicsit kimozdulunk itthonról. Hazafelé az M7-en jöttünk. (oda felé is) fél órát lefaragtunk a menetidőből hogy a pályán mentünk. Nem erőltettük táltit. Én vezettem odafelé olyan 110 körül hajtottam, és édes hazafelé 115-120-at. Ő kicsit nehezebb lábú volt mint én. Legalább kicsit megtereltük táltost. Amióta nálunk van, tartósan ilyen sebességgel úgysem mentünk vele.
    Itthon cunci nagyon meglepődött hogy kifestettünk. Örült neki hogy ilyen szép lett a szobája. Mi meg annak örültünk hogy örül neki.
    Ma újabb pihenőnap lesz. Én tévézek vagy gépezek a lányok meg veszekednek. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Az utolsó napunk mielőtt újra munka lenne. Két és fél hét itthonlét után végre újra dolgozunk! Már nagyon várom mert kivan a kukim a láblógatással.
    Tegnap ismét a semmittevésé volt a főszerep. Ma elvileg leszedjük a karácsonyfát és ezzel lezárjuk a 2014-es karácsonyt.
    Elkezdtek komoly gépeket jó árban felrakni az OLX.-re. Ha lenne rá keret biztosan vennék párat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma végre elkezdődik az év! Már nagyon vártam hogy dolgozni mehessek. Jó volt együtt lenni kicsit a kacsáimmal de azért nekem valamit kell dolgoznom is.
    Tegnapi legkomolyabb ténykedésünk a fa leszedése volt. Ezzel hivatalosan is vége a karácsony. Kati nagyon rossz! Nehezen éljük meg a dackorszakát. Szerettünk volna pár saját használatú családi képet magunkról de nem volt hajlandó odajönni. Azért készítettem képet a lányokról. egy híján.
    Elképesztő áron kezdenek felkerülni gépek az OLX.-re. Szeretnék egy pár száz rugós keretet hogy költhessek! :W
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szinte semmittevéssel telt el az első munkanapunk. Pakoltunk és a semmitérő bútorlapokat aprítottuk fel tüzelőnek. Még nem egyeztek meg toronyügyben és addig nem csinálhatunk semmit. Meglesz ennek a böjtje mert ha megegyezés születik akkor meg mehetünk orrvérzésig.
    Ma ugyanezt fogjuk csinálni és lehet hogy utána meg újra szabin leszünk. Jövő hétre van valami kis ácsmunka de ennyi.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma nem kell mennünk mert nincs munka. Kiírják szabira és kész. Jól megszívjuk ha ilyenekre megy el a szabink.
    Tegnap délelőtt gyalultam kint az udvaron. Komolyan mondom felüdülés volt kicsit fával dolgozni. Hideg de napos időben élveztem azt a pár órát.
    Reggelente felmegyek az OLX-re és gépeket nézegetek. Tegnap találtam egy szinte új szegbelövőt amit a cég meg is vett. Csakhogy nem azt akartuk hogy a cég vegye meg hanem azt hogy hitelezze meg a pénzt és majd levonogatják. Most röhögnek a markukban mert potom pénzért van egy remek szegbelövőjük. Rákérdeztem egy nagykörfűrészre is de most nincs rá keretem. Nekem ne vegye meg a cég.
    Ma elugrok az esztergályoshoz mert nem szólt vissza a másolólap mikorra és mennyiért készül el.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sári elég csúnyán köhög ezért édes úgy döntött elviszi orvoshoz. Jobb ha látja mert nem szeretném ha rámenne a tüdejére.
    Tegnap eseménytelen napunk volt. Reggel elvittem Adrit a suliba és délelőtt kigurultunk táltival a Lidl-be vásárolni. Odafelé beugrottunk az esztergályoshoz mert nem telefonáltak. Kaptam egy számot amin a főnököt felhívtam és nem léptünk semmit előrébb. Se árat se időt nem mondott mikor lesz meg. Ez a magyar mentalitás. Közben egy újabb körfűrész vásárlásán agyalok. Édes kategorikusan kijelentette hogy NEM, de tudja hogy ezzel csak azt éri el hogy 2x átgondolom de nem tud megakadályozni hogy megvegyem. Imádom őt de szerszámgép vásárlásnál nehezen tud visszatartani.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Folyamatosan feszegetem szerelmem tűréshatárát. Újabb körfűrészt veszek pedig ő kategorikusan kijelentette hogy nem vehetek. Megértem őt de ez egy belső késztetés nálam! Vennem kell mert nem tehetek mást! :DDD
    Régóta vágytam egy ilyen gépre és most jó árban van az OLX.-en.
    Tegnap nem hívott az esztergályos. Ma rácsörgök hogy mi van vele. Úgy látszik nem kell a munka neki. :F
    Vagy ma vagy holnap fizetést kapok. Nem lesz valami nagy összeg de mégis valami. Tegnap újabb kilátó került közel ahhoz hogy építenünk keljen. Remélem mihamarabb nekiállunk végre valaminek mert a kukim kivan már.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyok. Ráérünk felkelni mert ma nincs iskola sem. KInt szakad az eső és ilyenkor nincs nagy hangulata kimenni az embernek. Mondjuk mindjárt megyek a boltba.
    Tegnap elvileg feladta a körfűrészt a srác. Ha ma nem is de remélem hétfőn ideér. Szerelmem nagyon nem örül neki és valahol meg is értem őt de nem tud ellenem tenni. Azt ígérte ha itt lesz a fűrész akkor majd mond valamit. Szerintem valami olyasmi lesz amitől jól elszégyellem magamat és teljesen igaza lesz. :U
    Ma délelőtt vásárlás és posta. Felmegyek Katival feladni a csekkeket.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyok. Fent vagyunk már 5 óta de édessel összebújtunk kicsit. Olyan kis elanyátlanodott mostanában.Remélem nem miattam. Ilyenkor szoktunk elmenni itthonról valahová hogy kicsit oldódjon. Nagyon be van ide zárva mórra. Lehet ma is ez lesz.
    Tegnap a szép időben elmentünk sétálni egy nagyot. Elvittük magunkkal újra az esztergályoshoz a maróra készítendő másolótalp rajzát. Talán hétfőn kapok rá árat. Vettünk cuncinak egy benti cipőt az isibe és Katinak egy édes papucsot.
    Néha van hogy le lehet fotózni együtt a lányokat. 3 kacsám
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sajnos ma sem megyünk munkába. Teljesen elégetik a szabinkat ezzel hogy itthon tartanak minket. Ennek nem örülök. Mondjuk ma nem baj hogy maradunk mert remélem megjön a fűrész. Már megkaptam a magamét miatta.
    Tegnap nem mentünk végül sehová. Nagyon vacak idő volt és édesnek nem volt kedve hozzá.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre van mit írnom a naplómba!Tegnap nagyon pozitív napom volt. Először is megjött a fűrészem! Itt már dicsekedtem picit. :B Tulajdonképpen ezt a típust szerettem volna már nyáron megvenni amikor Ceglédre lementem és az egyel ez alattit sikerült bezsákolnom mert f@sz volt az eladó. Ez már a múlt. Azt a fűrészt is szépen tudjuk használni és végül jó árban jutottam hozzá. Tegnap elkészült a marógépre a másolólap is csak 2 lyukat rossz helyre fúrtak ki. Ma viszem vissza és átfúratom a jó helyre. Tudnak a dologról de elhoztam hátha jó lesz. A legfontosabb viszont az hogy végre ma már megyünk dolgozni! Egy előtetőt kell átforgatni és győrben is lesz valami munka. Ami még nagyon jó hír hogy amint ezekkel végeztünk állhatunk neki az első kilátónak. Már erre vártam január eleje óta.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egy ideje már gépezek. Olvasgatok és közben édessel beszélgetünk. Tegnap kiderült hogy a volt férjének nincs kedve megjelenni a jövő heti bontóperen ezzel lehet hogy megakasztja a gyerekek névváltoztatási procedúráját amit most el lehetett volna indítani. Egy tárgyalással le tudtunk volna mindent. No comment....
    Tegnap dolgoztam már végre valahára. Délelőtt munkát voltunk felmérni és délután előkészültem gyalulással. Ma újabb előkészület egy másik munkára vagy megyünk Győrbe a tegnap előkészített anyagot bedolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

    szerk:Másolótalpat kijavították.kép

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit bosszankodok mert elvileg lehetne az első kilátót készíteni mert ma aláírják a szerződést a megrendelővel de mégsem állhatunk neki mert a főnök addig nem engedi hogy nekiálljunk amíg nincs pecsét a szerződésen. Eszem megáll!Ma inkább maradjunk itthon és ne menjünk. Holnap meg segítsünk neki bútort cipelni. Hát nem! Beugrott egy kis maszek és nem halogatjuk tovább. Majd ha neki állhatunk akkor megyünk dolgozni.
    Tegnap pár alap dolgot kirajzoltunk a kilátóból és készítettünk sablonokat a maróhoz.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák