Hirdetés

Aktív témák

  • pr3torian

    csendes tag

    Megérett a feketepont adamlukacs nevű inkorrekt versenyzőnek ezért az üzletért, mert teljesen használhatatlan az egér továbbá amiért hosszú könyörgésem ellenére sem küldte az árú garancialevelét, amit az üzletkötésnél ígért hogy postázza!

    Többször írtam neki levelet az elmúlt hetekben, amiben kértem hogy juttassa el hozzám végre a hibás egér papírjait az én költségemre ráadásul, hogy garanciálisan ki tudjam cseréltetni, amire 1db választ kaptam hogy eljuttatja hozzám, de ez 3 hete sem történt meg, és azóta egy db levelemre sem válaszol!! 8500ftot buktam miatta!!

    Abszolút inkorrekt, nem ajánlom senkinek, remélem a feketepontból tanulni fog!

    ♠Asus ROG Strix Z270F Gaming♠Intel i7-7700k@5.0GHz♠Corsair LPX 16GB 3200MHz♠EVGA GTX 1080 Ti SC Black Edition GAMING♠EVGA Supernova 750W G3♠EVGA CLC 280♠Aerocool Predator X3♠LG 34UC79G UltraWide™ 144Hz♠ Asus ROG Orion♠Logitech G910 Orion Spark♠Logitech G502 Proteus Core♠iPhone XS Max 64gb♠

  • Bloodrayne2

    tag

    Helló mindenkinek!

    Én Gabee19 tagot nem nagyon ajánlamám senkinek se, hogy üzleteljen vele,mert megbeszéltünk egy winyó cserét és amikor már elküldtem neki a videót meg a képeket a winyóról,utána már nem válaszolt és másnak se.
    Sztem vigyázni kell vele,mert nem megbízható tag

    Sikeres és korrekt üzlet=PIROS || Igyekszünk a szakmaiságra, nem használunk kofanyelvet. A saját szakmájában az az igazi profi szakember, akit a környezete is profinak ítél.

  • rendiboy

    tag

    Sziasztok!

    dns86 tagnak kérnék egy fekete pontot. :(

    Erre a hírdetésemre küldött egy privát üzenetet, még péntek délután, hogy érdekelné, és hogy adjam meg a telefonszámomat.

    Este tudtam csak visszaírni neki mikor hazaértem Budapestről, hogy holnap, azaz szombat reggel 8 órától leszek ismét bekapcsolva.

    Kérdeztem tőle, hogy ráér-e neki esetleg hétfőn a telefon megvásárlása, vagy fontos-e neki a mai nap, mivel vidéki vagyok és nem akartam volna megint bebumlizni a városba, ha neki nem olyan fontos. Közölte, hogy neki csak ma jó
    Mondom jó, akkor megbeszélem valakivel, aki bevinne autóval és akkor dél körül tudnánk találkozni, kértem 10-15 perc gondolkodási időt.

    Megbeszéltem a párom édesapjával, hogy menjünk be autóval valameddig Pestig és akkor onnan megyek tömegközlekedéssel a megbeszélt helyszínre.

    A srác vissza hívott, még egyszer megkérdezte, hogy tényleg gyári kártyafüggetlen-e és, hogy tényleg megvan-e mindene. Én meg mondtam, hogy Igen! Meg azt is mondtam neki, hogy Szigetszentmiklósról fogok bemenni és 12-12:15 környékén ott tudok lenni a megbeszélt helyszínen!

    Mondta, hogy ott lesz, mi meg elindultunk autóval. Már réges rég úton voltunk autóval, már mikor írt egy sms-t, hogy " Sajnos nem fog ma menni a találkozó. Sajnálom"

    Hát szórakozzon a saját családtagjaival, de ne egy olyannal akiről tudja, hogy nem Pesti, és tudja, hogy más is bele lesz vonva az egész dologba!

    Jogosan jár neki a negatív, úgy gondolom!

    Mindenki csak fenntartásokkal üzleteljen vele a jövőben, nem megbízható! Szerintem több vasat tart a tűzben és az se érdekli ha valakit messziről berángat, csak neki legyen a legkényelmesebb!

    [ Szerkesztve ]

    Filmelőzetesek: http://www.film.origogsm.hu

  • hybrid26

    tag

    Üdv mindenkinek.

    Nem akartam idáig fajulni, de kénytelen leszek. Tegnap elég csúnyán átvertek. Komplett gépet cseréltem erre a [laptopra]. Ahogy a hirdetést olvassa az ember remek cserének tűnik. El is utaztam oda 70KM -ert majd vissza is. Csakhogy mire odaértem addigra az a gép nem úgy nézett ki, mint a hirdetésben. Mivel ebben a gépben csak egy 128MB -os Vga van a hirdetésben pedig 512. Illetve az aksi 30-40 perc helyett csak 3-4. Erre sajnos már csak akkor döbbentem rá,amikor hazaértem. Mivel úgy egyeztünk hogy 3 nap cseregarancia mindkét részről, akár indoklás nélkül is. Fel is hívtam gyorsan hogy akkor kérem vissza a gépet. Erre azt mondja fagy a gépem meg ilyenek. Hozzáteszem minden alkatrésze garanciás. Meg hogy nem adja vissza, így jártam, miért nem néztem meg mit veszek. 5 ezer bukóval nem foglalkoznék, de amiről beszélünk az körülbelül 20-30 ezer. Hja és még hétfőn utalt volna 5000 ft -ot. Persze ebből sem lesz semmi. Nem tudom Privát beszélgetést szabad-e ide másolni de szívesen bemásolnám az egészet. Róla van szó : [olcsógyerek]
    Kunmadaras, ****** út **
    0670/***********

    Kérném hogy az ilyen csaló és nem ide való embereket legyetek szívesek törölni. Vagy valamilyen módon büntetni. Ne járjon így a többi tisztességes PH-s kolléga.
    Bárki aki ismeri a fent nevezett embert kerülje nagy ívbe. Azt hiszem eléggé sikerül kiismernem. Leírást és egyéb infót szívesen adok róla Privátban.

    [ Módosította: KrAt ]

  • guni

    tag

    bart simpson kollégát jelenteném. Vettem tőle egy HTC Sensationt, de azt az apróságot már csak a helyszínen említette, hogy garancia papír nincs hozzá, de majd hozza. Belementem, mert azt gondoltam legrosszabb esetben bemegyek a T-mobile-hoz és pótoltatom. Mint kiderült ilyent nem lehet. Ezután napokig hívogattam, mindenféle kamu indokokra hivatkozott, majd egy idő után egyszerűen nem vette fel. Senkinek sem ajánlom hogy evvel az emberrel bármilyen üzlet kössön, vagy legalábbis nagyon alaposan győződjön meg hogy nem veri-e át.

  • gaabi777 eladónak szeretnék kérni egy FEKETE PONTOT!
    Vettem tőle egy tokot múlt csütörtökön. A Tok egy rosszminőségű mivel besárgult több helyen is. Egy iphone 4s fehér tokról van egyébként szó. Ma írtam neki hogy utaljon vissza pénzt, de erre nem volt képes. Bizonygatja hogy másnál nem volt gond, de a hülye is látja hogy ez a tok egy forintot nem ér. Rendeltetészerűen volt használva kb egy nap 5x lett kivéve zsebből semmilyen külső behatás nem érte. 2500 ft-ot kidobtam az ablakon. Innkorekt partner az ilyeneket el kéne távolítani a ph-ról. A legzavaróbb hogy még egy elnézésre sem volt képes, és tagadja hogy hibás, illetve még neki áll felejebb és még ő akarja viszonozni ezt a fekete pontot mivel mertem alkudni. Szánalasmas, senkinek sem ajánlom, nekem még nem volt ilyen kellemetlen üzletem!

    iPhone felvásárlás előfizetéses is!

  • WiZARD

    addikt

    gondolom arra nem lehet kérni feketét, ha vki megígér vmit, és még aznap eladja másnak?
    jó lenne erre is vmi topic, lista stb.

    animatrix11 simán érdemel egy nagy PARASZT pontot... :(

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

  • gaabi777

    csendes tag

    válasz Jeanne d'Arc #17207 üzenetére

    laleh-nek kérnék FEKETE PONTOT!

    Eladtam neki egy Fehér színű Iphone tokot. Azt követően, hogy megérkezett hozzá 11 nappal később újra jelentkezett, hogy a tok besárgult. Ez azért felháborító, mert már nem először hallom, hogy a fehér tokok besárgulnak. Mint minden fehér ruha könnyebben koszolódik. De emellett másoknak is adtam már el ugyanabból a fehérből és mindenki elégedett volt vele, pedig nem 1-2 hete volt... Fenyegetőzik, hogy én fogok márpedig rosszul járni ha nem utalom vissza neki a pénzt, ő pedig visszaküldi nekem a használt tokját. Ezekután döntse el mindenki, hogy kinek van igaza. Elmondtam neki, hogy sajnálom, de nem áll módomban használt tokot visszavenni, mivel hibátlanul és pontosan másnap meg is érkezett hozzá, ahogy megígértem. Ezután még ezt írja rólam: "A legzavaróbb hogy még egy elnézésre sem volt képes". Az ilyenek nem értem miért vásárolnak egyáltalán interneten, hogy utána tudják az embert oldogatni, hogy milyen szánalmas stb...? Több üzletem volt már jóval mint neki mégsem találkoztam mégegy ilyen rámenősen és rosszindulatúan fenyegetőző személlyel. Eladók vigyázzatok vele, nehogy néhány héttel később nálatok is feltűnjön a pénzét követelve persze a ti hibátokból!

  • #65675776

    törölt tag

    Már többször le lett írva, hogy a topic nem chatelésre, vitatkozásra, flame-re való! Ha meg akarjátok vitatni az ügyet, akkor azt az Üzleti vita topicban tegyétek!

    [ Szerkesztve ]

  • ati32bp

    tag

    gigabyte92 nevű felhasználónak szeretnék egy jó nagy feketét. 10 napig jegeltetett egy általam hírdetett Adidas tréninget. Ez idő alatt néhány jelentkezőt elküldtem és a végén hoppon maradtam. Hiába írtam neki több alkalommal is de semmi reakció pedig rendszeresen belép. Komolytalan és inkorrekt eljárás. Egy feketét simán megérdemel. Elöre is köszönöm :R

  • traybarboni

    csendes tag

    Emisukrám -nak (alias Márkus Imre @ hollandmunka.eu ) egy büdös nagy feketepont, berendelte ezt, telefonon egyeztettünk, a megbeszélt időpontontban nem jelent meg, utána nem vette fel a telefont, kinyomott és hangposta jelentkezett, nem hívott vissza, azóta pedig többször járt itt a HA-n.

  • x360elite

    őstag

    válasz pinkcc #17188 üzenetére

    "17188"-as hsz-re !!!!

    Akkor a tisztán látás kedvéért válaszolnék pinkcc vádaskodására.

    Nem vettem át a csomagot. Azonban ennek számos oka volt. Egy párat felsorolnék... Valóban Ő keresett meg azzal, hogy lenne pár játéka. Majd kértem tőle egy két referenciát (ezt Ő "magabiztosságnak nevezte a MEGBÍZHATÓSÁG helyett) . Erre küldött nekem egy olyan linket, ami egy másik oldal másik acc-jára vonatkozik. Ráadásul egyetlen egy referenciát tudott mutatni, ami nem is a PINKCC acc-ra vonatkozik.

    Nem károsult, mert kifizettem neki a posta költség felét, pedig nem is lett volna muszáj azok után amit láttam. Azt ígérte, hogy majd jól pofára esek és készít egy videót a csomag kibontásáról, amint vissza kapta. Na ezt azóta is készíti. Arról is szó volt, hogy amint megjön a videó, azonnal kifizetem neki a költségei fenn maradó részét. Gondolom mindenki sejti, hogy miért nem érkezett meg a video. A fentiek és a lentebb olvashatók fényében én kérnék pinkcc-nek egy fekete pontot rágalmazásért. Hiszen a maradék pénzért csak egy sz.ros telefont kellett volna a doboz elé tennie bekapcsolt kamerával miközben kibontja. Számomra egyértelmű, hogy miért nem tette meg. Természetesen bizonyítani is tudom, hogy elküldtem neki a pénzt. A legfontosabb, hogy a házi vezetékes telefonomon elkezd zaklatni és a háttérben hallatszódó szavak sem tűrnek nyomda festéket. "a rák egye ki a belit, hogy mééé nem veszi ez át aztat a csomagját" és társai beszólások.

    Képek:

    megbízhatósága (na neee)
    Szerinte bizonyíték, hogy mit és mennyiért adott fel.
    Szerinte bizonyíték, hogy mit és mennyiért adott fel_v2 Igen, csak a posta pecsétje hiányzik. :U

    Íme a CSEKK, ami bizonyítja, hogy én elküldtem neki a pénzt.

    Összegezve: nincs referenciája, semmi sem teljesült abból amit megígért(még a video sem). Illetve az ahogy velem beszélt a telefonba, az nekem sok mindent elárul róla.

    Elárúlnám még, hogy az egyik feltétel az volt, hogy bele nézhetek a csomagba, mielőtt átvenném. Na most az utólag kiderült, hogy ezt nem lehet. Ennek ellenére Ő azt írta, hogy úgy adta fel. Na most kérdem én, hogy tudta úgy feladni, ha ilyet nem is lehet :C. Lementem a postára és kértem, hogy akkor had nézzek bele, mielőtt kifizetném. Erre a postai dolgozó, (aki mellesleg az unoka testvérem) hangos nevetésben tört ki. Miszerint, csak a kifizetés után lehet kibontani az utánvétes csomagot. Erre mondtam neki, hogy akkor valami sántít, mert akitől vettem, azt mondta, hogy bele nézhetek. A válasza az volt, hogy akkor ne is vegyem át, mert ilyet soha sem lehetett csinálni. A maximum amit tehet az, hogy kinyitom egy postai dolgozó jelenlétében, és ha nem az van benne amit én kértem, akkor jegyzőkönyvet vesznek fel. Erre kérdeztem, hogy a pénzel akkor milesz. Válasz: megkapja a feladó. Na mondom, akkor bizosan nem veszem át. Ennyi a töténet...

    Egy cseppet sem bánom, hogy nem vettem át a csomagot.

    Köszönöm a figyelmet.

    UI.: Amennyiben szükséges, hozzá járulok a privát üzeneteink közzé tételéhez.

    További jó forum-ozást kívánok mindenkinek.

    Szia pinkcc..

    [ Szerkesztve ]

    Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

  • norbee2244

    senior tag

    richie18 -at szeretném jelenteni.Tegnapi nap folyamán egy hp pavilon gépet vettem tőle igen kedvező áron hivatkozván,hogy megvan szorulva részemről pedig épp kapóra jött.Felhívtam megbeszéltük,hogy behozza Székesfehérvárig ha térítem a költségeket persze bele mentem később még beszéltünk már akkor leszögezte,hogy ő garanciát nem vállal a gépre.Adott helyszínen találkoztunk közölte,hogy sietnie kell,mert rokonával van csak gyorsan körbe futottuk a gépet persze ők már vették a kabátjukat külsőleg szép volt leírtaknak megfelelt.Fekete leves itthon csapott ki mikor a gép találomra lefagyott és csak a kikapcsolás segített ekkor írtam neki,hogy náluk ezt csinálta e tőle csak annyit kaptam erre,hogy "nehari.Ezért írtuk a papírt,hogy garit nem vállalok" ezután 10 percre a gép megint lefagyott majd a 10-edik próbálkozásra beindult.Pénzt én ebből már tuti nem látok,de legalább TI legyetek óvatosak! Szeretnék kérni ellene valamilyen intézkedést,hogy mást ne károsítson meg..

    Ui.: terméklinket nem tudok adni,mert közben levette a hírdetést.

    Ui.: Közben a gépet megtaláltam vaterán egy tolna megyei emberke vette meg nagyon hasonlít rá és valószínű tovább adta nem gyenge haszonnal..

  • KingDesign

    csendes tag

    válasz norbee2244 #17220 üzenetére

    Egy hónapja adtam el egy MSI laptopot. Az eladás úgy történt, hogy a vevő legalább fél órán keresztül megvizsgálta a gépet. Sentinel, Everest stb. Mindent megnézett. És nagyon jól tette, én is egyet értettem vele. Így kell! Legalább utólag nem lesz reklamáció. Ha valaki egy laptopnál azt állítja, hogy siet és nem ér rá, ott már valami probléma van. Muszáj mindent alaposan megvizsgálni. Ha az eladó siet és nem ér rá arra, hogy a vevő átvizsgálja a gépet, akkor, azt kell mondani, hogy nem veszem meg!

    ARES - The King of Preformance. Limited Edition, Unlimited Power

  • norbee2244

    senior tag

    válasz KingDesign #17221 üzenetére

    Sajnos a hiba nem az első 1-2 órában jelentkezett(45 perces akksi) hanem a későbbiekben..tehát haza fele még tökéletes volt minden.Elnézést máshonnan másholtam át: nem a tegnapi napon hanem már lassan 1 hónapja volt az eset csak rossz topicba írtam.

  • olcsógyerek

    csendes tag

    válasz hybrid26 #17205 üzenetére

    Üdv ! Azt még azért mellékelnem kell ,hogy a 3 nap próbagarancia arról szólt hogyha a laptop működésével lenne a probléma ( az -az lekapcsolna). De nem azzal van a gond . 2 órahosszán keresztűl ültetek előtte miért nem nézted meg tüzetesebben hogy a vga "állitolag" 128 -as nem 512 -es nem postai úton ment a csere hogy be csaptalak volna azért volt a személyes ,hogy megnézd a tulajdonságát.
    Szerintem addig nincs miről beszélnünk amíg a laptop működésével nincs probléma . Nem lekapcsolási probléma van . Nekem igy amúgy sem kellene hogy 128 as vgá-val hoznád vissza nem kizárt ,hogy ki lett benne cserélve a cod 4 amúgy is egy 128 assal úgy becsipgelne és te itt teljes grafon jácotál vele hogy nem is futna rajta. :N hybrid26

    [ Szerkesztve ]

    a legkisebb is számít tescó!!!!!!

  • x360elite

    őstag

    válasz pinkcc #17225 üzenetére

    Nem kívánok több szót vesztegetni erre az egészre. Annyi dolgot leírtál, de mivel a fele sem igaz, ezért nem is válaszolok rá. Nem táplálom a tévképzeteidet. Ami a lényeg, hogy megszólalt bennem a vészharang, és szerintem nem véletlenül. Ne is haragudj, de vissza küldtem a pénz felét. A másik felét is vissza küldtem volna, ha csinálsz egy épkézláb (még video sem kellett volna) képet arról, ahogyan kibontod. Persze ezt nem tetted meg. Mondjuk nem létező dologról nehéz is bármilyen felvételt készíteni. Én bizonyítottam, hogy elküldtem neked a posta költség felét. A másik felét saját magad miatt nem kaptad meg. Ennyi. Pedig még te pattogtál a video-val kapcsolatban. Persze - gondolom - ez is csak azért volt, hogy átvegyem.

    U.I.: Javaslok pár nyelvtan órát a kedves kollégának, mert borzalmas a helyesírása. Lehet, hogy néha mindenki hibázik, de ez tényleg durva. :U

    Részemről itt be is fejeztem a beszélgetést. Kérem a tisztelt PH. munkatársakat, hogy döntsenek. Semmilyen egyéb rágalmadra nem vagyok hajlandó válaszolni. A képek amiket feltettem és a PÜ.-k (amit részemről bárki bármikor megnézhet) önmagukért beszélnek.

    Köszönöm.

    Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

  • pinkcc

    tag

    válasz x360elite #17226 üzenetére

    na jó meguntam. Most tagadod, hogy azt mondtad, hogy nem kell videó, te szemedben ez az ügy le van zárva?

    De megmutatom, hogy mit is nem vettél át! Az egyik időközben már eladtam, de a többi még megvan, és ezzel kiderül, hogy ki a szemét, és ki a nem. Egyébként, ne sikoltatok el az mellett, hogy az egyik tag írt neki, hogy gond nélkül átveheti a csomagot, mert megbízható ember vagyok! Neki ez semmit nem ért.

    képek
    képek

    azt viszont már nem nagyon tűröm el, hogy miatta, már megfog hiúsulni egy üzletem

  • pinkcc

    tag

    aminoktól és a PH-betől pedig elnézést kérek, ha szabályt szegtem, töröljék a PM- részleteket. Remélem nem okoztam nagy gondot, törölném én magam, de szerkeszteni már nem tudom,
    Remélem helyes döntés születik.

  • FefeeX

    veterán

    válasz pinkcc #17228 üzenetére

    Ne haragudj már, de ez így semmit nem ér. Ez olyan, mintha otthon lefotózom, hogy ilyen tévém van, ettől még a csomagban nem biztos, hogy benne volt. Az meg, hogy ki kiben bízhat meg kiben nem, meg a harmadik ismeretlen azt mondta, nyugodtan bízz meg benne, ezek így összességében semmit nem érnek.
    Mint ahogyan az sem, hogy utána 5ezer forintért mehet a bíróságra százezreket megelőlegezve... Akkor nem csináltál videót a megérkezett csomagról kibontásnál, amikor amit elmondása szerint kért, utána már akár a NASA gépeiről is csinálhatsz videót, akár 4D-ben is, az sem ér semmit.
    Van egyébként külön topicja a durcázásnak és a vásárlással kapcsolatos megmondásnak is, ami nem ez. Ha folytatni akarjátok, akkor ott, de szerintem egyértelmű a dolog...

  • kaller1

    veterán

    Eljött az idő, hogy én is kiosszak egy feketét remixboy kollégának:

    Az üzlet tárgya ez lett volna. Töltőt elfelejtett mellékelni, valamint a leírással ellentétben meg sem nyikkant a készülék, valamint az összes csavar hiányzott a házból. Ezek után visszaküldtem a mobilját, és abban maradtunk, hogy megtéríti a postaköltséget, amire a mai napig várok.

    Privátban kérdőre vontam, állítólag elküldte. Na persze. Akkor innen is kérdezném, hogy 500 Ft-ot ér a becsületed?!

    Lelked rajta.

    .::> <::.

  • sqa111

    csendes tag

    Én is egy fekete pontot kérek Xbboxxer nevű kollégának.
    Cseréltünk xbox-ot, nekem volt egy régi, jtag-olható, neki pedig egy újabb, japseres. Nos a gép, amit kaptam, be sem kapcsol, a tápcsatlakozó az alaplapon hiányos, az alaplap szintén, több kondi is hiányzik róla, a GPU hűtőborda szintén és nem jasperes mellesleg. Szóval semmilyen körülmények között nem ajánlom a vele való üzletelést.

  • fgabo

    tag

    válasz ThodEE #17025 üzenetére

    Sziasztok!
    A következő dolog történt. Elutaltam egy csalónak egy vga árát amit nem kaptam meg. Ugyanigy járt ThodEE
    kolléga is. Beirta ide ezt és én kaptam egy negativat. :W :W Aki ide bevan linkelve automatikusan negatívot kap? :F Kérem töröltetni! :R

    Privikre illik válaszolni!

  • brembo

    tag

    válasz fgabo #17234 üzenetére

    Ez nem valószínű. Legalábbis, akit én anno belinkeltem, az még azóta sem kapott negatívot, pedig jónéhány magyar forinttal lettem rövidebb miatta... :F

  • enginev3.0

    félisten

    Frissítve

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • kathy75

    tag

    Sziasztok!
    Még nem bizonyítható hogy csaló,de tegnap sznorbii néven keresett meg ezzel a telefonnal,sőt meg is hirdette 22 óra körül.Ma reggel meg ugyanaz a hirdetés csak Sukí néven gondolom ugyanaz a fickó.
    Gyanítom aki így próbál csalni a nevével mástól sem fog visszarettenni. :W

    [ Szerkesztve ]

    Létezik néhány olyan ember, aki halált okozó testi sérüléseket szerezne, ha leugrana az EGO-járól az IQ-jára!!! kathy75 felhasználónak 12 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

  • siketi

    csendes tag

    Sziasztok!Felhívnám a figyelmet Kiseger001 tagra, aki hitegeti az embereket, hogy megvásárolja a dolgokat, lejegelteti, majd nem válaszol se privátra, se telefonon sms-re, ha meg felhívják akkor ő nem ér rá, majd ír privátot szöveggel lerakja!Ezt az eszközt vette volna meg mai határidővel, de vasárnap óta nem válaszol semmien formában...Mivel szombaton jegeltem neki a telefont, és közben másik 2 érdeklődőt utasítottam vissza miatta és most mégiscsak másnak kell eladjam a telefont, így óvatosan kezelendő a tag által mondott/írt dolgok!Remélem tanult az esetből, vagy másoknak picit segíthettem a közeljövőbeni üzletében! Fekete ezért nem kérhető, hisz nem károsított, csak elestem 2 potenciális vevőtől idő közben! Üdv. István!

    Emailt írj! Hamarabb észreveszem!

  • Gabibácsi

    tag

    Sziasztok!

    Sajna nem gondoltam volna, de ide jutottam, átvágtak 17 ezer forinttal. Vettem egy ps2-t tarej
    http://hardverapro.hu/tag/tarej.html -tól, állítólagos tökéletes állapotban. De mivel nem volt időnk, ezért kaptam rá 10 nap garit. Ez múlt hét pénteken volt. Szombaton kipróbáltam, rossz volt. Írtam neki azonnal, és hívtam a megadott számon. Ezt napokig, egyszer sem vette fel, illetve kinyomott, aztán kikapcsolta a telefonját. Azóta sem érem el.

    Nem tudom mi a teendő, de itt jelzem, aztán megérdeklődöm tudok-e valami feljelentéssel is próbálkozni.

    A privát üzenetváltást el tudom küldeni, ha kell.

    Gabibácsi

    [ Szerkesztve ]

    Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

  • enginev3.0

    félisten

    Frissítve

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • echterion

    nagyúr

    Sziasztok!

    Megszületett a döntésem, miszerint megadom első fekete pontomat egy itteni kollégának, mert megszívatott. Türelmes voltam vele, de eddig, és nem tovább, immár több, mint egy hónapja húzódik a dolog. NaNorbert fórumtársnak kérek egy fekete pontot. Az üzlet, mely során megkárosított: egy Asus Silent Knight hűtő.
    A rövid történet: privátban megkerestem, a hirdetésben leírt paraméterek alapján nekem megfelelt a hűtő, az árban megegyeztünk. Pénzt elutaltam, meg is jött a csomag, csak hiányosan. A lefogatók nem voltak meg teljesen, a csavarok sem a hozzá valók voltak (4 csavar, kétféle menetezéssel...), így nem lehetett rögzíteni a hűtőt. Kértem, hogy küldje meg a hiányzó cuccokat, azt mondta, felveszi az előző tulajjal a kapcsolatot és utána ír, hogy mi van, mert csak beszámolta egy másik üzletbe. Mondom jó. Aztán írta, hogy nem tud érdemi infót kiszedni a régi tulajból, így felajánlottam neki, hogy küldje vissza a hűtő árának felét és akkor megbarkácsolom magamnak, vagy a teljes összeget plusz a visszapostázás díját. Ez utóbbit választotta, megígérte, hogy küldi, de nem küldte. Napokig hitegetett, majd végül azt írta, hogy fizetés után tudja utalni, egész pontosan 2012. március 10-ét kért határidőként. Megadtam ezt is neki, elvégre lehet, hogy akar fizetni, de nem tud. Március 9-én ráírtam, hogy ugye nem felejtetted el, de a pénz nem jött meg azóta se. Vigyázzatok vele, mert sajnos már a sok pozitívnak sem lehet minden esetben hinni.

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

    **********

  • #15446016

    törölt tag

    Hello!

    Kérnék egy fekete pontot Boozer nevű felhasználónak ezért a létre nem jött bizniszért. Hitegetett napok óta, hogy viszi a telefont, ma 9-re megbeszéltük konkrétra egy helyen, nem jött el, telefonját sokszori hívásra nem vette fel, 3órával később jött egy sms, hogy beutalták kórházba 2-3 napra és ezért nem jött a telefonért. Egyértelműen kamu, csak az ilyen embernél nem értem, hogy miért nem tud nemet mondani, hogy "Bocsi, nincs szükségem a cuccra, tárgytalan". De még ennyi se telett tőle. Megbízhatatlan, sunyi, kamu alak. Nem ajánlom senkinek!

    Kérnék kiutalni egy nagy nagy -ot.

  • mhif

    senior tag

    Üdv a látogatóknak,

    kálváriám rövid történetét jegyezném le itt is, mely markzolee -val esett meg. Ügyünk kapcsán a mai napon megtörtént a feljelentés, engedjétek meg, hogy ebből idézve vázoljam a történetet:

    "2012.02.21-én a hardverapro.hu számítástechnikai hirdetési felületen én, mint regisztrált felhasználó (http://hardverapro.hu/tag/mhif.html) privát üzenet formájában vételi ajánlatot tettem M. Zoltán hirdetésében (http://hardverapro.hu/apro/asus_a8n-sli_deluxe_athlon_64_3500_huto/hsz_1-100.html) szereplő alkatrészekre. Írásos megállapodásunk részleteit a csatolt fényképek bizonyítják: a vásárolt hardvereket megállapodásunk alapján postán ajánlott levélként vártam a feladótól a szóban forgó alkatrészek ellenértékének és a postaköltség felének (7.500ft) banki utalással történő kifizetését követően. Az utalás még aznap 2012.02.21-én megtörtént, a csatolmányokban az utalas01.jpg és utalas02.jpg fájlokkal igazolva. Megállapodásunk szerint az ajánlott feladóvényről elküldi a feladást követően a küldeményazonosító (RAG) számot, ami a mai napig nem történt meg.
    Egy állítólagos nyugtára hivatkozva (lásd privát levelezés) 840ft értékben nem ajánlottan adta fel a küldeményt, tehát arról semmiféle hivatalos postai lekönyvelés nem készült. Amennyiben valóban megtörtént a feladás megállapodásunk elsőként itt szegte meg, kifejezett, többszöri kérésem ellenére miszerint ajánlott levélként kerüljön postai feladásra a küldemény. Létezik a lekönyvelt küldemények esetében egy alkalmazott belső "útellenőrző" metódus a nyomkövetés, aminek alapján a Magyar Posta információt nyújt a feladott küldeményről, hogy épp az merre tart, mikor, hol lett feladva. A postai Általános Szerződési Feltételek-ben szerepel, hogy közönséges (nem könyvelt, azaz nem ajánlott) küldeményről nem készül semmiféle regisztráció, tehát a nyomkövetése sem létezik. Miután M. Zoltán többszöri megkeresésemre sem tudta prezentálni a kért postai azonosítót, a nyomkövetésre hivatkozva -de azt semmilyen hivatalos ténnyel alátámasztani nem tudva- sorozatosan valótlant állítva hitegetett és hiteget a mai napig a küldemény feladásának tényéről, annak pillanatnyi kézbesítési állapotáról, helyéről.
    Mivel tisztában vagyok vele, hogy a postai Általános Szerződési Feltételek-ben (továbbiakban ÁSZF) szerepel, hogy a közönséges (nem könyvelt, azaz nem ajánlott) küldeményről nem készül semmiféle regisztráció -tehát a nyomkövetése sem létezik- ezért nyilvánvalóvá vált számomra, hogy M. Zoltán állításai nem tükrözik a valóságot. Hogy hitelt adjon szavainak, kértem indítsa el a postai tudakozvány ügymenetét, mely feladott, de a címzetthez meg nem érkezett küldemények belső vizsgálatát rendeli el. Ehhez az ÁSZF szerint alapvetően a feladónak van elsőként joga, amennyiben írásos formában erről a jogáról lemond a tudakozvány kérelmet a címzett is benyújthatja. Többszöri kérésemre sem volt hajlandó M. Zoltán a tudakozvány ügymenetének elindítására, ennek okán eddig semmilyen formában nem tudta a feladás tényét bizonyítani.
    Annak bizonyítására, hogy az én címemre nem érkezett semmilyen könyveletlen küldemény 2012.02.23 és 2012.03.13 között a lakcímemhez tartozó kerületi postai küldeményátvevőnél (Budapest 72. posta) írásos igazolást szereztem (csatolva igazolas.jpg).
    A postai ÁSZF-ben szerepel továbbá, hogy közönséges (nem ajánlott/könyvelt) küldemény felvétele esetében a Magyar Postát semmiféle felelősség nem terheli. Tehát amikor M. Zoltán, mint eladó a feladás tényére hivatkozva -amit a mai napig nem tudott bizonyítani- a 7500 forintos károm megtérítését a Magyar Postára próbálja hárítani etikailag biztosan nem magyar állampolgárhoz méltó hozzáállás, valamint -e téren hiányosabb ismereteim szerint- jogilag sem elfogadott.

    Tehát megtenném feljelentésem Markovics Zoltán ellen internetes csalás vádjával..."

    Önmagukért beszélő további információk:
    http://hardverapro.hu/apro/p4d_2_8ghz_1gb_ddr_7100gs_80gb_hdd_dvd_rw/hsz_1-100.html

    Üdvözlettel, mhif

    [ Szerkesztve ]

  • Blac1

    aktív tag

    Sziasztok!
    Kérnék egy nagy fekete pontot hargitaia22 felhasználónak. Ezért az üzletért Link A telefon nem zseb kopott hanem ütött kopott, több helyen törött repedt. A ceruzája ragasztva volt. A fényképezőgép folyton lefagy, a villanója pedig egyszerűen nem működik.
    Elméletileg adott nekem pár nap garanciát rá. Rögtön a kézhezvétel napján közöltem vele a problémákat, de egyenlőre válaszra sem méltat.
    Van még más hirdetése is. Jó lenne ha más nem járna úgy mint én.

  • enginev3.0

    félisten

    Kész

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • markzolee

    tag

    válasz mhif #17243 üzenetére

    A kálváriádra csak annyit, hogy az igazolásod nem hiteles, amit mellékeltél, másrészt a 3. üzenetedtől fogva folyamatosan rágalmazol és egy normális szavad nincs az üzeneteidben.
    Mindent leírtam, csupán azt nem, hogy mikor ültem wc-re és mikor nem. A többit majd eldöntik a hatóságok. Nem az én egyik szavam üti a másikat, hanem a tiéd, ugyanis ha nincs nyoma a sima küldeményekre, mi alapján állították ki neked ezt az igazolást? Mivel bizonyítod, hogy nem vetted át?
    Az én személyes véleményem annyi, hogy te ezt alaposan kitervelted, miután a levélnek nincs nyoma. Azt viszont elfelejted, hogy vannak az ügyben tanúk, akikről a feladóhelyen is tudnak.
    A többit majd az illetékesekkel rendezzük, a hozzám intézett szavaidnak köszönheted a herce-hurcát, ha nem ócsárolással kezdted volna a panaszod, én is másképp állok az ügyhöz!

    Telefon: +36304421483

  • grrpowa

    aktív tag

    válasz markzolee #17246 üzenetére

    Pedig ez csak a te hibád barátom hogy sima levélként adtad fell a cuccot.Bizonyitsd be hogy feladtad ez már a te gondod lessz , ha a postán ellopták ez is csak a te hibád mert nem ajánlottan adtad fell igy nem lehet nyomon követni.Te baxtad ell mert sporolni akartál párszáz forintót a postán.Én is kb 2 hete várok egy playstation eggyet egy östagtol eggyenlöre nevet nem irok mert igéretett tett hogy utána néz a postán de ö is sima levélként küldte igy kiváncsi lesszek hogy mit tud intézni.Lehet hogy ö tényleg feladta de én bizony nem kaptam meg igy ha nem lessz meg a ps1 én is kénytelen lesszek ide beirni vagy kifizeti nekem annak a tárgynak az értékét amit én küldtem ell neki csomagként NEM LEVÉLKÉNT. Aki sima levélként postáz bármit is vállaljon fellelöséget mivel a posta nem fog vállalni ennyi.Ne párszáz forinton muljon a becsülette

    0631 7710098

  • markzolee

    tag

    válasz grrpowa #17247 üzenetére

    A feladásra vannak tanúk, nem beszélve a postai személyzetről. Ha a postán ellopták, az a posta gondja lesz, de ahhoz a vevőnek is kellene igazolnia, hogy nem vett át semmit.

    Miután az emberünk nem tud normálisan megnyilvánulni és már korábban szerepelt ebben a topicban vétkesként (velem ellentétben), nem vagyok hajlandó kezeskedni az ügyéért.

    Telefon: +36304421483

  • grrpowa

    aktív tag

    válasz markzolee #17248 üzenetére

    Akkor is te vagy hanyag hogy levélként adsz fell bármit is hogy sporolj párszáz forintót.Ha nem lettél volna zsugori akkor most simán tudnád védeni magad igy meg mindenki azt hissz amit akar mivel irásós bizonyitékod nincsen.Hangsulyozóm én ellhiszem hogy feladtad a csomagót de nincs bizonyitékod rolla igy a posta nagyivben lefogja szarni az egészet és aki elutalta neked a vételárat a semmiért na ö nagyon rosszul járt és ez csakis a te hibád.Érdekes modón én még egy rampárt is csomagként adtam fell postán pedig belerakhattam volna egy sima buborékos boritékba de van annyi esszem hogy igy kifizetek 1080ft de tudom igazolni a feladást ha eltünne az csomag és tudok reklamálni ellenkező esetben velled :U Jah postai személyzett mint tanú ki fog a postán rád emlékezni mikor naponta több száz több ezer ember fordul meg a postán és ráadásul ez egyy honappal ezelött történt eset :U

    [ Szerkesztve ]

    0631 7710098

  • robick5

    tag

    válasz markzolee #17248 üzenetére

    Szerintem ezt ne itt vitassátok meg,mivel ezeket úgyis törölni fogják !
    Meg nem ez a topik a ti helyetek hanem EZ
    !

    06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041

Aktív témák