Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #10788 üzenetére

    Meg tudja oldani, ahogy az ATT csinálja, csak úgy nem tudják garantálni, hogy 3D-ben nem esik le az órajel 2D-re. Ugye a szoftveres mérés azért probléma, mert öt másodpercenként van minta a kártyából. Ergo bármikor leeshet úgy 1 másodpercre, hogy azt nem jelzi ki neked egy szoftver sem. Az AMD-nek sokkal precízebb műszerei vannak az órajel vizsgálatára, nem ilyen otthoni garázsprogramokkal dolgoznak.
    Látod ez a baj, hogy mivel monitorozod a GPU használatot. Messze nem használsz olyan rendszert, amit az AMD. Nem is tudsz hozzájutni, de elmondod, hogy szar, amit az AMD csinál, mert neked nem tetszik. Honnan tudod, hogy nem esik le az órajel, ha nincs megfelelő eszközöd hozzá, amivel kimérheted? Ez olyan, mint a szoftveres fogyasztásmérés. :)
    Ezt mondom, hogy annak az egy embernek nincs olyan infrastrukturális háttere, hogy mélyen tudja tanulmányozni az órajelkapuk vezérlését. Mivel az ATT garázsprojektként működik, így kicsi a valószínűsége, hogy képes egy ember elvégezni, azt amit több tucat mérnök, többezer dolláros berendezésekkel. Ezen gondolkozz el.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák