Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz Peterhappy #67936 üzenetére

    Az Octane elég vaskosnak tűnik, nem hiszem, hogy könnyű lenne. Az már inkább túrahátizsáknak tűnik, fene tudja.
    Amibe nem fér el a telefon az nálam kizárt, így elég sok kiesik. A camelbak-ek olyan oké, de nem is tudom nálam, egyszer korábban végigbogarásztam a kínálatot. A vizeszsák tetszik a nagy csavaros nyílással.

    Nekem olyan kellene amibe elfér 2 500ml flaska, elfér a telefon (cipzáros vízhatlan zseb), még 3-4 gél, plusz kulcs biztonságosan. Ha vizes zsákot is tud akkor még jobb, nyári hosszúra is alkalmas. Ilyet sajnos nem találtam egyelőre egész neten. Közben kényelmes kell legyen és könnyű, de amennyire lehet fixen álljon.

    A Salomon adv skin 12 ebből sokmindent tud, de sajnos nem tökéletes. A Salomonoknál tetszik elöl a rögzítése, ez a vékony rugalmas madzag amivel összekapcsolod elöl nagyon bejön, tényleg tök flexibilis és elég jól rámfogja miközben kényelmesnek tűnik (vizeszsákkal nem próbáltam, az nincs alapból hozzá, a decással majd egyszer kipróbálom). Belefér a 2 x 500ml, van 2 nagy cipzáros zseb, plusz a nagy oldalsó alagút zseb ami elég óriási és elég jól hozzáférhető. 2 kis használhatatlan zseb van fent a vállhoz közel ami oldalra nyílik és nem zárt. A kulcs tárolást sajnos ilyenben képzelték el, nem is értem. Lehet rögzíteni ilyen műanyag karabiner vagy csat vagy mifélére de így, hogy maga a zseb nem cipzáros tiszta ideg voltam végig és tapogattam folyton nehogy elhullassam. A telefon lötyög a cipzáros zsebben jó nagy úton fel-le minden lépésnél (nagy telefonom van tokkal, de a zseb óriási, nem telefonnak találták ki). Nem tudom ha meg tudom szokni. Egyébként viszonylag jól megáll rajtam és kényelmes, ég és föld decathlonoshoz képest, persze a félliteres vizesedények is eléggé lötyögnek fel-le, kis súrlódás hangot generálva, de azzal a súllyal ezzel valószínű más sem tud jobbat.

    Ultimate directionből a Mountain meg az Ultra vest tűntek jónak, aztán megvettem egyelőre ezt a Salomont. Sajnos ezek elég drágák ahhoz, hogy az ember kipróbálja mindet, plusz itt mellettem nem sokat tudok felpróbálni, de szükségem van valamire és elég akut kezdett lenni a dolog már, a decathlonosokkal egyre kevésbé voltam megelégedve.

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák