Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz tisn #67986 üzenetére

    Köszönöm Mindenkinek a szoba bringa gondolatokat! :R Ha már profi gép bentre, akkor helyette Alg ötlete is megfontolandó, hogy bringa + görgő ( csak montim és tracking van nekem ). De a jelenlegi vezetési morál mellett és a Tolna megyében található kerékpárutak hiánya nem motivál országúti tekerésre.

    tisn: írtad, hogy nem a legjobb a géped, de térd rehabra és laza kereszt átmozgatóra tökéletes nem? Az enyém 2008-as aldis vétel és 14 évet bírt az elektronikai panel.

    zozo: a testtartás mennyivel másabb egy spinning gépen, mint egy hagyományos modellen. Ugyanúgy lehet szemből filmet nézni? Mintha jobban bedőlnének rajta. Nem akarom a fejem nagyon kitekerni felfelé. Film nélkül nem opció :)

    Agony: nekem a pisztoly kivitte a fenék húzódást. A henger és a speciális nyújtó gyakorlatok önmagukban nem oldották meg a problémát.

    Tom: a fenti miatt az emelkedőkön már nem feszül annyira a combom hátsó része. A jó hír, hogy ezáltal felfelé is megy az egyenes tempója. Tehát ma pl. 4%-os emelkedőn ment a 420m 1:41 alatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák