Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pablo

    csendes tag

    válasz tomcica #7010 üzenetére

    Nos.. nem, nem csónakázol benne. Egy próbát megér, mert ugye a Spuri azzal hirdeti magát, hogy "gyere, segítünk cipőt választani", vagyis megnézik a lábad, megkérdezik hányas cipőt hordasz utcára, majd megfuttatnak az előtérben. Eddig nem volt túl meggyőző nekem sem, ami ezután következett az sem: egyszerűen kihoztak olyan nagy cipőket, hogy leesett az állam, de az eladó azt mondta, hogy ő ezt javasolja (előtte persze beledugtam a lábam, ő meg tapogatta, ahogy az anyukák szokták a nagylábujjat "jó lesz, kisfiam?" :) ), és persze nem akar rábeszélni, döntsek én. Előtte mindig magam vettem, de gondoltam, hogy annyira csak nem éri meg neki lóvá tennie, illetve ezt csinálja hónapok, évek óta - legyen!
    Kb. 1 éve futok ebben az Asics-ban, kb 3 számmal nagyobb, és bár voltak kétségeim (eleve más a talpméret, mi lesz a sarkammal stb.), tök rendben van a cipő! Nem is tudom, hogy a lábamon van, egyetlen gondom szokott lenni, hogy időnként le kell ragasztanom egy vékony sebtapasszal a bal bokacsontom alatt, mert azt hajlamos vok kidörzsölni - de így már utcai cipővel is jártam, tehát idealistaként arra fogom, hogy más a bibi.

    Egyszóval: nem értek én ehhez, nem is akarok agitálni, csak gondoltam dióhéjban (mi lett volna, ha részletesebben állok neki, hm? :DDD ) leírom, okulásképpen :) Alapvetően pályán futok, résztávokat, néha hosszabbat a közelben.
    Nyilván puding próbája, ha mégegyszer pont ilyen cipőt keresnék, és más méretben ajánlanák - mondjuk, mindent ki lehet dumálni! :C

    Remélem voltatok ma futni, ez még bőven alkalmas időjárás!

Új hozzászólás Aktív témák