Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .impulse.

    csendes tag

    Üdvözlet!

    Még az ősidőkben rendszeres olvasója voltam ennek a topiknak, de csak most döntöttem úgy hogy regisztrálok. Örömmel látom hogy az olyan ős-arcok mint Integra még mindig itt vannak. ;)

    Nos, akkor a tárgyra is térnék. Régebben krav maga-t tanultam, egész pontosan egy évig. Ezalatt jópár szemináriumra is elmentem, és bár előtte a pingpongnál agresszívebb sportot nem űztem, igen jól haladtam. Az elsők közt kerültem át a haladók közé. Rengeteget tanultam ott, de sajnos az évek során megkopott a tudásom. A technikák mindig jól mentek, gyors voltam és pontos, de ami hiányzott az az erő és a koncentrált agresszió. Még mindig nem érzem hogy elég erő lenne a rúgásaimban és ütéseimben, és azt sem hiszem hogy én jól bírnám az ütéseket.

    Azóta kettlebellel kicsit felfejlesztettem magam (amit aztán hagytam visszafejlődni, de most azt is újrakezdtem).

    Szóval kellene nekem valami kifejezetten utcára. Nem versenyezni akarok, nem filozófiát tanulni (megteszem én azt külön), nem "művészkedni", hanem ha kell szétcsapni három embert is. Legyünk őszinték, erre a tudásra manapság szükség van. A vipera, a boxer, illegális, a sokkolóról nem is beszélve, és újabban a gázsprayért is pénzbüntetés jár. Gázpisztolyra meg momentán nem tellik, és amúgyis jobban bízok magamban mint bármilyen eszközben. Ja természetesen jófiú vagyok, nem akarok én bántani senkit, de ha muszáj, akkor már jól akarom csinálni.

    Muay Thai-ra gondoltam, de felvetődött bennem a Brazil Jiu-Jitsu is, valamint ezek ötvözeteként az MMA.

    Mint mondtam 1 év km tapasztalatom van, és 2 hónap muay thai. MMA-t illetően pedig némi elméleti tudás. Alkatra meg kb thaiföldi vagyok. :)

    Tehát mit tanácsolnak uraim?

Új hozzászólás Aktív témák