Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LifeSpirit

    tag

    válasz Snoop-y #3135 üzenetére

    Szeva! thaiboxról valóban kevés tapasztalatom van ezért nem is akarom leszólni.Sőt ha nem wing tsunoznék szerintem thaibox egy elég jó lehetőség lenne nekem.(Bár jobban ragaszkodok a kínai,japán harcművészetekhez)
    Nem azért hogy viszályt keltsek, de azt azért leírom.Igaz hogy csak 1edző véleménye a kurva sok közül de talán igaza is lehet???!
    Lényeg hogy edzőtársamnak a jó barátja thaiboxol 2,5éve(Veszprémben az arénában) nekik az edzőjük Biczi Károly(hátha ismeri valaki) mondta hogy egy thaiboxos egy jó wingtsunos ellen nem tud mit kezdeni.
    Lehet hogy úgy tűnik ez csak szánalmas módszer az általam űzött harcművészet védésre.
    Lehet hogy valamelyik tanítványa edzett egyet 1 wing tsunossal(vagy akár több ilyen eset történt ami nem elképzelhető)lehet hogy semmi nem történt.
    De azért úgy gondolom ha egy nagyobb múltú edző tapasztaltabb csak lehet egy kis igazság abban amit mondott..
    Még egyszer mondom most nem thaibox ellen akartam szólni ha nem az ellen,hogy wing tsun kungfu balett.

    Másrészt, írtad,hogy 1 hónap alatt milyen acéltestet tudtál formálni thaiboxal-->logikus elhiszem(egyértelmű) Csak azt elfejtetted,hogy a gyenge pontjaidra nem tudsz izom szöveteket növeszteni és hiába vagy kemény,ha tökön rúgnak vagy torkon csapnak 1ütésől is megroppanhatsz
    térkirúgás:(hát sajna valaki edzésen nem régiben megtapasztalhatta mert gyakorlás közben nem megfelelően tartotta a lábát,vitték is a mentők)Horka le is tudnád írni hogy hogy van támadó állásban az első lábfej? :DDD

    Szóval igen ezek érdekes dolgok. az is érdekes hogy aki nincs kiedzve ütésekre(mint pld a wingtsunosok) azoknak tényleg elég kevés ütés bárhova hogy legyőzzék.

Új hozzászólás Aktív témák