Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz AxBattler #5001 üzenetére

    Hülyére verni a másikat, súlyos sérülést okozni, vagy egy életre nyomorba dönteni...ehhez nem kell se küzdősport,se harcművészet.

    Tanulni a másiktól/másoktól, mozogni, közösségbe járni ahol ( talán/esetleg) hasonló szemléletű emberekkel építek kapcsolatokat, javulni/fejlődni fiziológiailag: állóképesség,erő,gyorsaság(és ezek összefűzése),mozgékonyság,koordináció,légzőszervr-keringés-ízület-izom-idegrendszr-anyagcsere- , megtapasztalni olyat, ami akár a hasznomra is válhat, ami ezidáig életidegen volt a számomra.... Ehhez nem késő.
    Persze az ember, ne akarjon " 100 " évesen minden címet bezsebelni, világot megváltani meg egyéb romantikus gondolatok. Van amivel nem lehet mit kezdeni,( az élsport, ebből megélni stb..sem egyszerű, ha már másra is kell az energia/idő ) de ésszerűen....Nem késő.

    Vannak emberek, 40 fölött, 50 fölött stb...családdal, munkával. Mennek, és csinálják az "ilyesmit", elkezdik és megszeretik. Meg lehet szeretni sok-sok sport/harcm. ágazatot/irányzatot/stílust...és el is lehet vadítani az embert.

    Ésszerűen, fokozatosan és jó csapattal/tanítóval. Sokat dob az emberen, akármit is kezdjen el.

    40 körül...Életerős emberekről van szó.
    Sok helyen mondtam már a PH-n...ismerek jóval tapasztaltabb,rutinosabb embereket is
    ( életkorban ) jóval ! .....De csinálják, korosztályos szinten, nemzetközileg is, eredményesen is...ésszerűen, keretek között, de nem teszik le a lantot. ( nem csak fight vagy martial arts )
    Persze itt már van életút mögötte, de ez más szint is.

    Csináld, ahogy a kolléga is teszi, rajtad áll ( ha az élet úgy adja ) !

    Tuti ismétlem magam, nem szeretem a ripacskodást :R

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák