Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anorche1

    őstag

    Sziasztok!

    Még valamikor a covidos, edzőtermeket is bezárós időszakban abba maradt a box edzésre járás (talán 2020 november? Jó rég volt :(). Azót Pestre, a 15. kerületbe költöztem. Kis kondi + futás volt, de nem elég rendszeres, nem igazán vagyok formában, ezért kerestem egy küzdősport termet a közelben. Sima box hiányában kick-boxra esett a választás.
    Mindenképp jó dolognak tartom, hogy plusz eszközöket is megtanulok használni a harcban, illetve ellenük védekezni, de közben meg "honvágyam" van. Simán boxolni szeretnék, box technikákat gyakorolni, hiányzik edzésekről az ugrálókötél, az árnyékolás. Kickboxban ugye a ducking nem annyira ajánlatos a rúgások (főleg térd) miatt. Nekem meg ez a elhajlós, "hit and dont get hit" művészet nagyon tetszik (még ha nem is megy olyan jól).
    Igazból csak azért írtam ezt le, mert nem tudom, hogy csak "nem akarok kilépni a komfortzónámból", nem akarok újat tanulni, de higyjem el, hogy ez jó nekem, jobb mint a sima box, vagy maradjak a megszokott, egyszerű de nagyszerűnél, és járjak egy picit meszebbi terembe.
    Ti hogy vélekedtek erről? Volt aki box -ról váltott thai/kick boxra? Vagy fordítva?

    "It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

Új hozzászólás Aktív témák