Hirdetés

Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz iwu #22779 üzenetére

    További tipp: Rogelli? Nagy méretek is vannak, saját példából tudom... :B

    tr00p3r: Wow, jó kis kör lehetett azért, és hát ha jól veszem ki a szavaidból, sikeresen végetért mostanra a felújítás, szóval sokkal több is belefér még idén. ;) Ó, a Börzsöny, mindig meg kell állapítsam, hogy mázlista vagy, hogy ilyen közel laksz oda.

    Most hétvégére tervezek pont egy kis 70 km-es aszfaltos kört, az egyik tt távja volt Szobtól fel körbe és Vácig, és olyan szuper volt, hogy meg kell ismételni. :)

    egyéb: Hétvégén meglepő tapasztalatokat szereztem spd pedálok terén. Eddig jó öreg 505-ös pedáljaim voltak, és folyton szenvedtem, hogy nehéz kilépni belőle, sokszor csak második próbálkozásra sikerül. Emiatt sokszor nem is léptem bele, ami meg ugye a hajtási hatékonyságot igencsak csökkenti. A multi release stopli sem segített sokat, fel is adtam. Na de most! Beszereztem egy 520-as pedált, és csodák csodája, még vadiújan is olyan kellemesen puhára, sőt akár túl puhára is lehetett állítani az oldást, hogy egyből tudtam használni hosszú távon is. Nem értem, hogy lehet ekkora különbség a kettő között, ezt eddig senki sem mondta. :N Mindenesetre ezen felbuzdulva most mindkét bicón 520-ra cserélek, sőőőt a kedvemért :DDD idén kijött a shimano fehér 520-as pedállal, jeeee, még a héten meglesz, fehér paripám egy hozzá illő alkatrésszel szebb lesz. :D Ó, persze egy szép fehér Fox villától lenne csak igazán szép... :P

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Aktív témák