Hirdetés

Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz dqdb #23926 üzenetére

    A Király utca elejével úgy vagyok, hogy ha dugó van, akkor azért tudok elgurulni az autók mellett, no meg a fekvőrendőrök miatt is viszonylag lassan mennek, ha meg nincs dugó véletlenül, akkor azért tudok elmenni, és rövid táv ráadásul. Mondjuk én nem járdázom, persze a hidat kivéve, ott nagyon más lehetőség nincs.

    Amit ki akarok próbálni, az valahol átvergődni az úton és az Irányi utcán megközelíteni az Erzsébet-hidat, de sajna egyirányú. De ami egyszerűbbnek tűnik, az az Andrássy, József Attila utca, Apáczai Csere János utca a hídig.

    Északra abszolút Margit-híd, amikor járható, az egyszerű: Nagymező végénél Bajcsyn keróút, Alkotmány utcán tovább, aztán a keróút már megy szépen a hídhoz. Szentendre felé induló túráknál meg UVH (Újpesti vasúti híd, a felújítás óta gyönyörű széles út van rajta)), vagy Árpád-híd (ezt meg valamiért én utálom :) ).

    Ja persze ezek csak az én utaim, biztos vannak jobbak, mert városi bringázásban nem igazán vagyok otthon, a Budai-hegységet pl. jobban ismerem, mint a belvárost. :B

    mod: Kiskörúton kerékpársáv? És végig? Hú az de jó lenne, valami rémlik, hogy festettek fel valahol csíkot. Utána is nézek.

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Aktív témák