Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    Aprilia Scarabeo 50-esekről mi a véleményetek? A cél az lenne, hogy városban közlekedjek vele a 2 literes 1,5 tonnás autóm helyett vagy akár néha főúton de csak kis távon használva.

    Amiért nekem tetszik: viszonylag nagy méretű bár nem vagyok nagydarab de nem árt ha nem egy hokedlin ülök gondolom én. Nagyok a kerekei amik az úthibákat jobban kiegyenlítik. Aránylag jól megy 30-60 között ami városban előny bár csak 72 a vége de sebaj úgyis csak 45-el lehetne vele menni hivatalosan. Ahogy néztem már 100 forint vagy akár alatta is lehet ilyeneket kapni jó állapotban.

    Neten 1,5 és 3 liter közötti fogyasztást találtam, melyik közelíthet a valósághoz? Létezik, hogy 1,5 literrel beérje? + Mennyiért lehet venni ezekre koffert a csomagtartóra? Van amelyiket azzal együtt árulják van amelyiken nincs.

    12V rendszerűek, azaz 12V akku van ezekben, de van generátor is vagy hogyan működnek ezek? Gondolom csak van benne valahol :) akkor viszont miért van egyszerre önindító és berúgó kar is? A berúgó kar már csak vészmegoldás lenne?

    2T azaz kétüteműek akkor ezekbe is folyamatosan önteni kell az olajat a benzin mellé? Azt megtaláltam már, hogy a benzintank mellett van az 1 literes olajtank de vajon milyen gyorsan eszi meg azt az 1 litert?

    Automata váltót írnak pár helyen hozzá, de az hogyan működik? Kuplung van ezen egyáltalán? Csak mert a két kar az a két fékkar + egyik markolat ugye a gázmarkolat de akkor ez úgy működik, hogy gázt adok és megy?

    Bocsi a sok hülye kérdésért :) És előre is köszi :)

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák