Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz jaktib #26687 üzenetére

    Látom az olajtartály feltöltés nem csak nálam(nálunk) verte ki az összes biztosítékot, ugye Szlobi? ;] :D

    A kérdésedre nehéz választ adni, mivel többtényezős.

    Eleve kérdéses, h a kuplung milyen nyitási fordulatra van hangolva, illetve mekkora görgők vannak benne - vagy milyen állapotúak.
    A kopások mértéke egy szétszedéses ellenőrzéssel csekkolható. Ha, kopott a szíj, görgők, érdemes kicserélni, és megnézni úgyis. Ha, továbbra is fennáll a hiba, akkor meg kell próbálni kicsit könnyebb görgőkkel, esetleg a nyitási fordulaton állítani más erősségű kuplungrugókkal.

    Szlobi

    Hjah, Vespa technikailag tényleg nem lenne előrelépés, pláne h ilyen 3-400 ezrekért néz. (Atyaég..) 4 kilóért már patika 200-as VXR van, ami 3,3-ból kijön, és 125-130-at megy végre.

    Továbbra is úgy gondolom, h a "Vespa életérzést" a retro, régi bádoglemezes példányok testesítik meg. Egy olyan váltós példányt nagyon szívesen elfogadnék én is, de szimplán az olasz robogók iránti fanatizmusom, és a tényleges retro feeling miatt. Persze alapvetően nézegetni, környéken néha menni vele, és 1-2 találkozóra elcsorogni, elvinni.
    De, mindennapi közlekedésre tuti nem vennék ilyet horror pénzért, csak azért h elmondhassam Vespa-m van.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák