Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz Topiccsendőr #63368 üzenetére

    Most miről is beszélünk?

    Te azt mondtad, hogy a típusismeret hiányzik. Én leírtam, mi lett benne cserélve, ami ennél egyik sem (a kipufogót és a variót kivéve) olyan cucc, amit el tudsz hangolni. Sem a nyomástartót, sem a tömítőgyűrűket, sem a kompresszorgyűrűt. A henger honolás sem tartozik közéjük. Ha meg valamelyik alkatrész gyárilag van esetleg elbarmolva, az alig hiszem, hogy a "típusismeret hiánya". Mondjuk ha a nyomástartó rossz nyomáson nyit. Gyári nincs, csak kompletten az egész injektorfej. Nem hiszem, hogy bárki is megvenné csak a nyomástartó miatt 70000-ért.
    Vagy ott a henger. Ha rosszul van honolva, az sem hiszem, hogy típusismeret hiánya. Sokkal inkább a gépműhelyé, ahol csinálták.
    Varió gyári nincs, csak "gyárival megegyező", ami baromi messze van a gyáritól. Ez is típusismeret hiányára utal? Vagy mi?

    A kipufogó. Nos ez meg olyan dolog, hogy ha nem tudod, mit hoz, akkor mit csinálsz? Feltúrod a netet. És, ha látsz 1000 érvet mellette és ugyanennyit ellene, akkor mit csinálsz?
    Nagyon sarkítottál. Előre - ha konkrétan nincs tapasztalatod vele - akkor érdeklődsz és/vagy próbálkozol. Vagy bejön, vagy nem.

    Te hogy kezdted? Minden ment elsőre? Király vagy.

    [ Szerkesztve ]

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák