Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz #25529296 #71286 üzenetére

    Milyen magas a nejed? Lehet, többen ezen infó alapján inkább tudnak típust ajánlani.

    Persze, ha tériszonyos, vagy légszomja van a magaslati levegőtől, az más. :P

    De nekem is lenne egy feleségemmel kapcsolatos kérdésem: a robogómhoz vettem neki is egy sisakot, de ahogy tapasztaltam, a robogó sztenderre állítása neki kihívás. Yamaha BW's SPY, csak sztender, oldaltámasz gyárilag nincs, teletankolva uszkve 80 kg. Én, mikor megkaptam a gépet, már akkor nehezebb voltam, most meg majd a duplája. Ha csak rálépek a sztender kallantyújára, már az elég, de Ő szabályosan birkózik vele, akár fel kell állítani, akár le kell lökni.
    Lelökésre azt javasoltam neki, hogy vegye lába közé a lábtartót és csípővel, teljes testtel tolja meg. Felállításra meg húzza hátra és menet közben lépjen rá a sztenderre, hogy a motornak legyen egy kis lendülete.

    Van valami ötlet, hogy egy robogót egy nála könnyebb ember hogyan tud felállítani sztenderre és vissza?
    A B-terv egy oldaltámasz, ezt lehet valahol kapni ehhez a típushoz?

    Párom másik problémája a gázkar, ugyanis a jobb oldali markolat nem fix és ebben merőben eltér egy kerékpártól. Ahogy húzza, a motor lódul, kapaszkodni kell, tehát még inkább húzza...

    Én már rég elfelejtettem, hogy 20 éve hogy magyarázták, tanították ezt nekem. Anno tinédzserként smkp jogsit is tettem, neki csak B-s van, viszont rengeteg kerékpáros tapasztalata van.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák