Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gooool

    őstag

    Üdv Srácok!

    Nagyon úgy fest a mostani verda megy a háztól és beruházok egy fiatalabb verdára, de azt legalább 5 évre tervezem megtartani.
    Nagyon sok lehetőséget megvizsgáltam, nagyon sokfelé nézelődtem az autók között és még mindig nagyon húz a szívem a 3-as Laguna felé, elvégre 1-2 már volt(van), és nem sok rosszat nem tudok mondani róluk.

    Egy 2011-es 3-as a 2 literes dCi-vel mennyire jövőbiztos választás? Adna annyival többet, mint amennyit az árkülönbözet mutat? Leginkább egy megbízhatóbb, halkabb autót keresnék, mivel stabilan évi 25 ezret megyek immár és a mostani kiidegel azzal, hogy 90-nél is már hangos, a beltér csörög-zörög, legalábbis nekem (a céges Clio halkabb hasonló tempónál). Illetve mindig szerelni kell valami apróságot rajta, és ezek már mind csak állagfenntartó dolgok, jobb nem lesz a gép. Ezt untam meg, illetve a túl hajós futóművet.

    Szóval a lényeg:
    Egy 2005-ös FL előtti 1,9dCi kombi Lagunat egy 2011-es 2,0dCi kombira cserélve nyugodtabb lenne az életem? Megbízhatóság, zajkomfort és jövőbiztosságot előtérbe helyezve.

    Köszönöm a segítséget, szívesen veszek személyes tapasztalatokat is! :R

    55.000. hsz... :B

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, Balázs

Új hozzászólás Aktív témák