Hirdetés

Aktív témák

  • Rendeske

    tag

    Sziasztok

    Most már 99% hogy a Panasonic TX-P50S10E fogom megvenni remélem kapok is valami jó árat sógor koma cimborájától aki a pana-nal dolgozott még vagy 3 hónapja :D az örök garancia már be van ígérve, az ár +?, de én 200K-ra számítok. A héten szeretném megrendelni a közelgő foci vb miatt ugyebár(Forza ITALIA!:)

    Szerintem jó vétel lesz bár nagyon nehezen hagyom ott a 46g20-at 218K-ért, mindig is a legújabb cuccokra buktam ha elektronikáról van szó...de DM-Fan+a többiek meggyőztek hogy kell az a 50".

    Nem tudom hogy van e itt s10e tulaj? írhatna a készülékről! A bejáratásról is írhatnátok hogyan kell mennyi ideig, mire kell vigyázni,stb....

    Ja és én UPC direkt-en keresztül fogok tv-t nézni Philips DSR 8111/53 beltérivel rá van firkantva a HDTV és van HDMI kimenete, ezzel nem hiszem hogy baj lenne. Ja és jön a HBO HD pedig a kutya nem kérte o. :D

    Más. Hogy kell/érdemes ezt a tv-t összekötni PC-vel? a d-sub átlöki a HD filmeket (van bd iso kép filmem+mkv)? vagy valami átalakítóval esetleg HDMI-n keresztül?

Aktív témák