Hirdetés

Aktív témák

  • 6oscht

    csendes tag

    válasz Sedwick26 #1480 üzenetére

    Bő hónapja vagyok 42PV7-es tulajdonos. Természetesen mint mindenkinek nekem is az ár határozta meg a beruházási limitet.
    Tapasztalat kontrasztarány:
    a PV70-eshez mérve a kontrasztaránya, egymás mellet szőrszáhasogatva érezhető egy hajszálnyi különbség, de az adódhat abból, hogy a két készülék összehasonlításakor a kettőnek nem azonos volt az üzemóra számlálója. Lehet, hogy a prospektusokban szerepeltetett kontraszt különbség nagyrésze Marketing. Otthoni használatkor fel sem merül bennem, hogy "Ej mennyivel szebb lenne a PV70-es képe"
    Hang:
    A Yamaha erősítő szépen végzi a dolgát ;)
    PC:
    HDMI-n DVD-HDD felvevő van csatlakoztatva. Szintén Panasonic, a két készülék 1080p-n együtműködik +VIERA Link, tehát kötelezően neki járt az az egy csatlakozó. PC pedig Komponens csatlakozón keresztül adja a jelet 720p-n, HD-s filmek nagyon szépek részletgazdagok, szép telt színekkel. Az S-video vagy Kompozit minősége biztos kevésbé élvezhető, de azt éppen ezért nem is próbáltam. Játékot kipróbáltam 1-2-t, lekörözi a 21,4-es Samsung LCD monitorom, de persze biztos még szebb is lehetne natív felbontásban 1:1 pixel mapping-el, de játékra nem lesz használva, csak mozi.

    Nagyon örülök a beruházásnak :DD , persze bánom, hogy nem KURO lett, de rezsit is fizetni kell +kaja

    nohát...

Aktív témák