Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz afiaf #16559 üzenetére

    Gratulálok a TV-dhez!

    Ismerősödék figyelmét felhívnám, hogy 3 méteres nézési távolsághoz a 42" már kicsit kevés. Viszont ha nem szeretnének 150 eFt és ezen méret fölé menni, akkor a Panasonic 42X20 ideális választás.

    Ha mégis elmennek 200 eFt-ig, akkor HD-Ready-ből szóba jöhet a tavalyi 50X10Y, ami talán mai napig a legjobb 50"-os HD-Ready plazma, ha találnak még belőle, akkor nagyon jó vétel.
    Ugyancsak jól járnak az 50X20-szal is, ami szintén megáll ebből az összegből (max. 210 eFt) és a valamelyest csökkent felbontása ellenére is kiváló HD-Ready plazma.

    Ha fontos nekik, hogy médialejátszó is legyen ennyiért a TV-ben, akkor a Samsung modellek között érdemes szétnézni (pl. 50C450 - 175 eFt), bár az ezen modellekben található médialejátszó többek elmondása szerint nem tökéletes, nem játszik le minden fájlformátumot és a képi adottságai is elmaradnak a Pana X-szériájától.

    A fullHD-nek 42"-ban szerintem nincs értelme, így azt nem is erőltetném, 50"-os méretből pedig nem nagyon kapnak normális fullHD TV-t ennyiért.

    A plazma vs. LCD kérdés a felhasználási körüket tekintve egyértelmű: plazmát kell venni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák