Hirdetés

Aktív témák

  • D@reeo

    aktív tag

    válasz (ex)Cat #17395 üzenetére

    Bár nekem nincs sok viszonyítási alapom, de a PS50C530-as képe gyönyörűnek mondható SD forrássokkal is. Mielőtt megvásároltam, szinte mindenki azt mondta, hogy az analog adás baromi csúnya lesz rajta, és ezt tapasztaltam is az üzletekben. Bár, lehet, hogy ott nem foglalkoztak a beállításokkal és azért volt olyan csúnya, de a földszíni digitális adás is (jó, ettől elvárható is) és a scart-tal rákötött sima sd sat adások is elég szépek. Már csak le kéne cserélni a beltérit egy hd-s vevőre ami felkonvertálja az sd adásokat is, és akkor tényleg nem lehet panasz. Tudom, hogy hogy a felkonvertálás != a valódi HD-val, de biztos, hogy sokkal élesebb és szebb lesz a képe mint a mostani scartos megoldással.

    A saját belő media playerével kapcsolatos észrevételem:

    Egy 1080p-s film elején látható volt egy kis akadozás a képben. Nem tudom, hogy a film hibája volt-e, vagy egyszerűen nem bírta a player, de kb 5 perc után abbamaradt az akadozás. Nem kell semmi komolyra gondolni, csak akkor volt látható, ha direkt a kép szélét nézted.

    Konzolok:
    Xbox360: hdmi-n van rákötve, gyönyörű kép, nem lehet panasz rá.
    Wii: Bár a wii nem a grafikájáról híres, és jelenleg simán csak RCA-val van rákötve, de azért egy kicsit többet vártam volna tőle. A játékok természetesen nem nextgen grafikájúak, de azért a menü lehetne kicsit szebb is. Talán a component-es képátvitel segítene rajta, majd meglátjuk.

    Az FW-je 1016-os volt, ezt frissítettem 1019-re. Szembetűnő változás nincs, csak pár hibajavítás.

    Mindent összegezve elégedett vagyok vele. A PIP-et továbbra sem tudom összehozni, a menüben a PIP opció KI van kapcsolva, és nem is lehet átállítani... De majd most nekiállok megbütykölni...

Aktív témák