Hirdetés

Aktív témák

  • andzsin73

    tag

    az a nagy helyzet, hogy úgy látom a legtöbbünknek a pénztárcája szab határt és próbálunk megalkudni dolgokkal...

    ma elmentem a budaörsi MM-be, egymás mellett van a G20 és az S20, az U20 egy kicsit távolabb volt. a G20-nak tényleg qrva jó képe van, de valóban az az igazság, hogy nem két TV lesz egymás mellett, a mostani 72cm-es CRT-met lecserélve még egy C2 is minőségi ugrás lesz. Az U és S között sok különbséget így első ránézésre nem láttam.

    mivel az 5 év gari fontos (egy másik topikban olvastam, hogy egy 5 éves LG plazma adta meg magát és 70 rongy a javítása), ezért csak a full HD jön számításba, "emberi" áron pedig az vagy az U vagy az S 42".

    feljebb DMfan azt mondta, hogy nézési távolság ide vagy oda azért az S20-nak szebb a képe még messziről is. itt már csak az a kérdés, hogy az U 140-150eft-os átlagárához képest, megéri e a S 160-170eft-ért a 600Hz a 400 helyett, a gyorsabb válaszidő, a magasabb fényerő (a MM-ben 3x fényerő volt feltüntetve a S mellett/cm2, azt hiszem az U-nél 450volt, a S-nél meg 1500), meg a 900 sor helyett 1080.

    Én is messziről bámulnám, értsd 3,5m és ha hosszú távon gondolkodok, 5 év múlva már minden HD lesz, akkor lehet, hogy a S fájna anyagilag, de egy jobb TV-t kap az ember a pénzéért.

    De nyitott vagyok arra, hogy győzzetek meg, hogy felesleges pénz kidobás ilyen "messzire" ugyanolyan full HD TV-t venni, az előbb felsorolt minőségibb képmegjelenítésért.

Aktív témák