Hirdetés

Aktív témák

  • GSzarkaTAT

    tag

    Na, megjött a P42G20-asom, este "kezelésbe" is vettem, asszonnyal rátettük a talpra, és megkezdődött az első próba.
    Először az analóg tv adásokat programoztam be, röviden: szar. Nem is kell vele foglalkozni, 20-án jönnek upc-től bekötni a digitális + HD csomit. :D
    Aztán rádugtam az SD kártyát, Nikon D40 képei, PAZAROK (már ami jól sikerült... :DD ), egy apró hiba: diavetítésnél nem forgatja automatikusan a képeket megfelelő orientációba, de ezen a PC-n majd segítek)
    Aztán WD TV live HD - először a Coral Reef Adventure IMAX ment. Hát...NEM esett le az állam. Szép-szép, de a hálószobai HD-ready LCD Sharp-om és eközött NINCS ég-és-föld különbség...
    A legszebb a Dinamikus beállítás, az összes többi halvány, sötét, a THX nem tudom mire jó, de az volt a legszarabb az összes közül (biztos kell hozzá olyan anyag, de godnolom ez úgyis csak Blu-ray-ről fog jönni, azt meg nem tervezem venni (most).
    DVD: so-so, úgyse fog sok menni, elmegy.
    Menürendszer logikus.
    Zavaró dolog a fejhallgató használata: csatlakoztatás után szól a tv hangszórója is, meg a füles is. Menüből kell a füles hangerejét szabályozni, de előtte le kell némítani a tv-t. Ezt megoldhatták volna úgy, ahogy az ilyen esetek 99,99%-ában van, ti. a tv hangszóróját kikapcsolja, ha bedugom a jack dugót...na mind1.
    Pár óra használat után felforrósodott a hátsó panel, de legalább nem kell annyit fűtenem. :DD

    Röviden ennyi.

Aktív témák