Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz grabber #29885 üzenetére

    Először is - egy kis nyelvtan, bocs: unszimpatikus nincs, csak antipatikus. ;)

    Szerintem csak azért védem én, mert más, aki vásárolt tőle, épp nem olvassa a fórumot. Az meg, hogy védem, természetes, mivel velem (és tudtommal sok más vevővel is innen) nagyon korrekt volt, többször hívott, előleg számlát küldött postán, folyamatosan tájékoztatott, megbeszélt időben pontosan jött, azt hozta, amit kellett, segített elhelyezni, probléma esetén cserélni. Ritka az ilyen kereskedő, szóval megérdemli, hogy kiálljak mellette!

    Magad is leírtad, hogy teljesen érthető, hogy a kiszállításos esetekben segítőkészebb, a boltban pedig nem igazán van lehetőség próbálgatni. Innentől kezdve szerintem nem arról van szó, hogy különbséget tesz a vevők között, csak egyszerűen a helyzetből adódik a dolog.

    Az előleg okát, szükségességét már leírtam. Hidd el, hogy nem az alatt az egy hét alatt tollasodott meg az előlegeink kamatából, amit nála töltött ez a pénz, gondolom ezt Te sem gondoltad komolyan.

    A webshop és a segítőkész eladókkal rendelkező bolt közötti különbséget azt hittem az előbb már sikerült megvilágítanom, látom nem. Mindegy, aki érti érti, aki nem, nem.

    Get Moded!

Aktív témák