Hirdetés

Aktív témák

  • zsambek

    aktív tag

    Sziasztok,

    Szeretnék venni egy plazma tv-t, de rengeteg dologgal nem vagyok tisztába, ezért szeretnék kérdezni, és nagyon hálás lennék, ha válaszolnátok rá. :)

    1. Mivel pénz szűkében vagyok, és kb. 3m-ről szeretném nézni a TV-t, mekkora átmérőjű készüléket ajánlott vásárolnom? (véleményem szerint 50 körül)
    2. Használt készüléket szeretnék vásárolni kb. 100.000Ft-m van rá. Ajánlott, vagy nem? Mit fontos megnéznem a vásárlásakor, mennyire fontos az ilyen készülékeknél a garancia?
    3. Mivel legfőképpen 720p és 1080p-s tartalmakat játszanék le, illetve XBOX 360 FPS játékokkal játszanék kell-e kikapcsolni a készüléket vagy játék közben lejátszani vele más tartalmakat, annak kikerülése végett, hogy ne égjen be pixel?
    4. Ahol el lenne helyezve a készülék 3 oldalról árad be a fény, hova ajánlatos tenni, tükröződik-e valami, vagy az csak a régebbi modelleknél volt?
    5. Milyen készüléket keressek, ha azt mondjátok, hogy használtat nem szabad, akkor egyértelműen meg tudtok (gondolom) típusszámot is jelezni, ha használtat, akkor meg csak gyártó, és széria.. vagy ehhez hasonló?

    Válaszaitokat előre is köszönöm!

    zsambek`

Aktív témák