Hirdetés

Aktív témák

  • D.Dani

    tag

    válasz BBéci #37468 üzenetére

    Egyetértek, hogy élőben kell megnézni.

    De egy nagy áruházban neonfényben van vagy 100-féle tv kiállítva, nem mindenhol van mindegyik modell, amelyik engem érdekel, nem olyan körülmények vannak, amilyenek itthon lesznek. A fogyasztási adatok elvétve vannak kiírva.
    Csak egy szaküzletben történő nézelődésnek / próbálgatásnak látom értelmét, ahol be lehet sötétíteni vagy éppen világosítani, rá lehet kötni sokféle jelforrást (analóg kábeltv, műholdas, földi/kábeles digitális, hd lejátszók, usd, hdd, stb.) és nem csak valami betelefonálós adás látható.

    Neten előre tudok tájékozódni,leszűkíteni a szóbajöhető típusokat, nálam konkrétan:

    - min. 40-42"
    - max.ár xxx Ft (neten kapásból rengeteg üzlet ára látszik, a komolyabbaknál a naprakész, valós ár és több tízezret lehet spórolni.)
    - nem fontos a 3D
    - plazmák esetén nálam kiesnek a jóval nagyob modellek a nagyobb fogyasztás (kb. 150-200W helyett 300-400-500W) és jóval magasabb ár miatt (nem kastélyban lakom, nem kell extra nagy)
    - olvastam, hogy vizsgálatok szerint az lcd / led jobban fáraszthatja a szemet, mint a plazma (ezt például üzletben még nem hallottam / láttam kiírva)
    - lcd (tft) monitort használok munkára és jelenleg ezen nézek tv-t is, nyilván ez nem egy csúcsmodell, de látatlanban is elhiszem, hogy jobb a plazma gyors jelenetek, mozgások megjelenítésében és azt is, hogy az új, komolyabb ledes tv-k is elég jók már ilyen téren, de ezt például hogyan tesztelnétek?

    üdv.

Aktív témák