Hirdetés

Aktív témák

  • domika

    csendes tag

    Sziasztok!

    Eddig csak olvastam a fórumot, de most a segítségeteket kérném, mert tv vásárlás előtt állok.
    Az elmúlt időszakban eléggé belemerültem a témába és úgy döntöttem az LCD-ket teljesen elvetem és mindenképpen plazma (lehetőleg Pana) lesz a befutó. Csak az a kérdés melyik? :)

    A felhasználási paraméterek jelenleg: kb 2,5-3m nézési távolság, pillanatnyilag sok DVD-s film, divx és heti 3-5 alkalommal 1-1,5 óra tv nézés. Ez utóbbinál inkább csak a MindigTV-s csatornák játszanak, mivel kábel nincs. Ja, és pénzben 180-200e lenne rá a keret.

    Először 42C3-ban gondolkodtam, aztán felkerült a listára a 42S30, mint FullHD-s modell fejlett médialejátszóval. A távolság miatt nem tudom, hogy megéri-e a FullHD a többletet? Mondjuk az is igaz, hogy minimum 6 évre terveznék a készülékkel és könnyen előfordulhat, hogy 1-2 éven belül költözünk, utána pedig ez a paraméter meg is változhat.

    Viszont másik két nagy dilemmám is van:
    1. tegnap voltam a pécsi MM-ban élőben is megnézni a tv-ket és láttam (igaz HDReady-s) 50C3-at élőben, ami a mérete miatt elég vonzónak tűnt. De ahogy otthon méregettem, lehet hogy nem is fér el a szobában...
    2. újra van 5 éves akció, és +40e Ft-ért vehetnék egy 42G30-at is, +3 év garival, a minőségi ugrásról nem is beszélve az előzőleg felsorolt modellekhez képest.

    Mi a véleményetek, melyik érné meg jobban? Esetleg tudnátok alternatívát mondani Samsung vagy LG fronton is?

    Köszi előre is segítséget! :R

Aktív témák