Hirdetés

Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz zippofcy #37698 üzenetére

    Crysis 2-ben az istennek sem tudom előhozni a 3D-t. Az 1.4-es verzióban érvénytelen az összes 3D-s konzolparancs, amivel a netes fórumok szerint elő lehetett csalni AMD kártyákhoz a 3D-t. A menüben ki van szürkítve a 3D, és ha a system.cfg-be dobálom a 3D módokhoz való parancsokat, akkor indulás után listázza a konzol, hogy mind érvénytelen parancs.

    A PowerDVD 11 viszont tökéletesen működik 3D-s Blu-Ray-ekkel (eddig csak a RE4-et próbáltam, de este talán végig is nézem majd a TRON-t), miután beállítottam neki, hogy HDMI 1.4 és 1080p24 kompatibilis TV lesz. Szól, hogy át kell váltania FullScreen Exclusive módba, és ezzel együtt a TV is automatikusan átvált 3D-be (ilyenkor a TV info sávja nem is ír felbontást), bekapcsol a szemcsi, és van térhatás. Ez szerintem nem felezi a felbontást egyik irányban sem, vagy 1920x1080p48-at vagy 3840*1080p24-et tol ki -> Gondolom ezért kell átállnia D3DFS módba, hogy ilyen formátumban tudjon renderelni, ugyanis ilyet valóban nem lehet csak úgy kitolni a TV-re.

    Ahogy beletekergettem eddig a RE4-be, először nem nagyon láttam térhatást, aztán elkezdett elválni pár képsík, majd egyszer úgy az arcomba fröccsent a vár, hogy "azt hittem meg kel törölni a szemcsit". Viszont ez az ~5 perc elég is volt elsőre, mert kezdett is "viszketni" a fejem.
    Olyan klasszikus crosstalkot ez alatt nem figyeltem meg, némi vibrálást viszont igen, főleg mozgás közben (de nem színesednek el a mozgó élek).

    Úgy néz ki a 3D-t külön lehet kalibrálni, minden beállítás visszaállt alapra. Gondolom most oda kéne tenni a szemcsit a panel és a spektrométer közé a WB-hez, vicces lesz. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák