Hirdetés

Aktív témák

  • Cypresss

    senior tag

    válasz eaglesas #42511 üzenetére

    Már ne haragudj meg, de te valami troll-droid hybrid vagy?

    Lehet, hogy kevesen vesznek 50-esnél nagyobb tévét, de nekem plö 65-ös VT30-asom van. Amit specciel DM-Fan és még néhány segítőkész kommentelő ajánlására vásároltam meg, és nagyon-nagyon-nagyon elégedettek vagyunk vele.
    Ez azon kevés fórumok egyike, ahol mindig mindenre választ kapok (bármilyen hülye legyen is a kérdésem), anélkül, hogy elküldenének melegebb éghajlatra.
    Az pedig, hogy te kinek hiszel csak a te döntésed. Személy szerint én jobban hiszek, az itteni gárdának, mivel eddig minden tanácsuk és véleményük helytálló volt és nagyban segített a helyes döntés meghozatalában.
    Igazán nem akarlak megbántani, de el kellene fogadnod, ha valaki egy bizonyos területen többet tud nálad. Nincs olyan ember, aki mindenhez ért, ezért vannak az ilyen fórumok.
    Inkább örülnöd kellene, hogy egy ilyen pici piacon, mint a miénk, vannak olyanok akik időt szánnak ránk és megosztják a ismereteiket velünk, így nem kell a külföldi fórumkat nekünk átnyálazni, megteszik ők helyettünk. Mondom mindezt úgy, hogy elég jól beszélek angolul, mivel pilóta vagyok. :B

    Szóval, legyél egy kicsit nyitottab mások véleményére és nem kell ez a "dir-durr" stílus.

    Mindenkitől bocs az OFF-ért, kicsit kiakadtam.

    [ Szerkesztve ]

    A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!

Aktív témák