Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz ToxLee #4399 üzenetére

    Szerintem a felsoroltak közül bőven elég a 42PY80-ast választanod (talán árban is ezzel jársz legjobban), ugyanis a PZ-s modellek csak abban többek, hogy ugye DVB-T tuner van bennük. Abban viszont igaza van az eladónak, hogy csak mpeg2-es tuner van bennük (mint ahogy a Pana összes TV-jében) és NEM mpeg4-es. Tehát tulajdonképpen valóban a hajadra kenheted, mert az mpeg2-es tunert nem fogod tuni itthon használni, ezért is mondom, hogy bőven elég neked a PY modell is. Ez megintcsak kishazánkat minősíti, hogy amíg Európában mindenhol megfelelő volt az mpeg2-es szabvány (gyakorlatilag nincs is másmilyen TV az európai piacon), addig nekünk ismét árral szemben kellett úszni és az mpeg4 szabvány mellett döntöttek az okosok. Nagyítóval is alig találni olyan TV-t az itthoni piacon, ami mpeg4-es tunerrel van szerelve. Erről ennyit.

    polgcsabi pedig leírta, hogy a 85-ös modellek mivel tudnak többet (sok látható dologgal nem), úgyhogy ennek fényében mérlegelj és dönts a felsorolt modellek közül! Én a 42PY80-ast venném a helyedben, márcsak költségtakarékossági okokból is.

    Ha valamilyen típust nem találsz a Pana honlapján, az nem azt jelenti, hogy Magyarországon nem is lehet hivatalos Pana garival megvenni. Pl. az én 42PX80-asom sincs a Pana honlapon, hivatalosan a Pana nem forgalmazza, mégis megvettem 9 hónapja egy EW-ben, ahol nyomatékosan rákérdeztem magánál az osztályvezetőnél, aki nyomatékosan azt válaszolta, hogy nyugodjak meg, mert megállapodásuk van a Pana-val és azzal a lendülettel a kezembe is nyomta a magyar vonatkozású pán-európai Pana garilevelet a készülékem bárkódjával. Az abban látható telefonszámot felhívtam, ahol a Pana-s alkalmazott közölte, hogy nyugodjak meg a készülékre ugyanúgy vonatkozik mind a gari, mind a jótállás, csak a Pana Mo. közvetlenül nem teríti a terméket, de ha bármi gond van, természetesen javítják. Úgyhogy szerintem érdemes rákérdezni olyan modellre is náluk, ami nincs a honlapon, mert szerintem igény szerint beszerzik neked.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák