Hirdetés

Aktív témák

  • szp1

    addikt

    válasz Petyolino #7412 üzenetére

    Hello

    A dilemmáddal kapcsolatban egy személyes tapasztalatomat szeretném megosztani:

    A napokban egy nagy multi ( nem az MM, a másik) TV osztályán nézelődtem, és az első sorban ( köszönő oldal ) a következő cuccok voltak egymás mellé kiállítva:
    ez a Philips LCD, egy Samu 50" full HD plazma, egy 50" Pana HD ready, és egy 50" LG full HD, szintén plazma, a típusokat direkt nem írom ide, mivel nem játszik.
    A demo BD-ről ment, ugyanaz mindegyiken, az X-men Volverine. A fényviszonyok: a szokásos full neon, ami tudvalevőleg az LCD-nek kedvez....
    Néztem közelről (2m), néztem távolról és a következőt látom: a Philipsen egy videojátékot látok: éles mint a penge de teljesen természetellenes, ceruzás kontúrok túl fényes színek - ehhez képest a plazmákon FILM ment......mindegy melyiket néztem..
    A boltokban kevés helyen tudod megnézni egymás mellett a két fajta panelt, a Sonykat meg amúgy is mindg külön displayezik (de szép szó ). Én is sokat agyaltam, de mivel nekem a filmnézés a No 1, így csak a plazma. A játék és PC persze más dolog, akkor a Sony tényleg tökéletes.

    [ Szerkesztve ]

    Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )

Aktív témák