Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz zsoltee1976 #8369 üzenetére

    A G10 és az S10 közötti különbség nem szakavatott szemnek is igencsak feltűnő lehet, a NeoPDP panel nem véletlenül kerül annyival többe. Azt neked kell tudnod, hogy vagy-e annyira nagyigényű, hogy feltétlen kell-e neked az a többlet, amit az G10 nyújt az S10-hez képest. Hangsúlyozom, hogy a különbség elsődlegesen fullHD-anyag lejátszásánál jön ki istenigazából, ugyanis az 1080 soros mozgókép-felbontás nagyon meggyőző és ugye ezt az S10 nem tudja (ettől függetlenül annak is gyönyörű képe van, még mozgásban is).

    A G10 ára még biztosan fog csökkenni, ha nem is idén, de jövőre, az új modellek bejövetele előtt biztosan, szóval ökölszabályként elmondható, hogy várni mindig érdemes, mert mindig nagyobb tudású TV-t kapsz még olcsóbban. Én 4 évig bírtam a várakozást plazma fronton és tavaly mondtam azt, hogy van már olyan szinten a technológia és olyan megfizethető árban a készülék, hogy be lehet rá ruházni. Nem bántam meg. Valószínű, hogy a következő TV-met viszont nem holnap, de nem is igen jövőre fogom megvenni.

    Átlag felhasználóként szerintem azt mérlegeld, hogy az S10 is kiváló készülék, valamint gondold végig, hogy mit is néznél rajta, illetve azt, hogy van-e mivel lejátszanod azt. Ha ilyen téren is problémák vannak, akkor javaslom, hogy S10-et vegyél és ruházz be egy jobb lejátszóra is. Ha lejátszó fronton nincs hiány és nem sajnálod a pénzt a G10-re (illetve miután összehasonlítottad az S10-zel és azt mondod, hogy tényleg látod a különbséget és megér neked annyit), akkor a G10-et vedd, mert ráadásul most 5 év garanciát is kapsz rá, ami nem elhanyagolható. Hangsúlyozom, mindenképp nézd meg mindkét TV-t, lehetőleg egymás mellett, és csak utána dönts!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák