Hirdetés

Hirdetés

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    válasz emmm #17331 üzenetére

    Igen én is gondolkodok még rajta, de oda jutottam, hogy 20-24 ezerrel lenne drágább a kis i3-2105-höz képest. Annyi ráfizetéssel nagy valószínűséggel később is cserélhetek, ha mégsem lenne elég valamire a teljesítménye.
    A másik dolog meg, hogy a mostani e8400et se használom ki, nem hogy egy 4 magos szörnyet. Pedig az is tudja lazán a 8*500-as beállítást, s most is 1.V-on hajtom az alapórajeleken.
    A 2500k abban az esetben is jó lenne ha játszanék, de igazság szerint azt megoldom xbox-on. Ha meg nem játszok, csak általános felhasználásra használom a gépet: office, net, filmek, hd filmek, zene, kicsi netes gamék; akkor szintén csak felesleges lenne belekölteni.
    A váltásra igaz, hogy rámegy a jelenlegi vga-m, de úgy sem használom most semmire. Másrészt ingyen vagy 1-2 ezer Ft ráfizetéssel meg simán megéri a csere, ha a csak az időtállóságát nézzük, még akkor is.

    Ádibá: mindenképpen váltok, mert az idő nekem dolgozik. Csak videokari nem lesz benne, elég lesz a prociban lévő. Ha nem játszok gépen (max. flash játékok), akkor feleslegesnek tartom a plusz zajforrást ami fogyasztana is pluszban, s 20-30 k-t is bele kellene áldozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák