Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre nem esett éjszaka a hó. Ma ki kell lapátolnom táltost mert holnap mennünk kell vele Pestre. Cuncikáért eljött busszal az apja és elvitte. Nem is baj ha kicsit kimozdulunk mert nagyon be vagyunk ragadva ide a hó miatt. Amúgy is meg kell néznem a pesti munkámnál amit múlt évben csináltunk valami beázás van. Addig kell megnéznem amíg hó van a tetőn mert valszeg valami visszaolvadásos dolog. Apámhoz is beugrunk kicsit ha már arrafelé megyünk.A lépcsőzsalut is meg kellene néznem ha már fehérváron járunk. Majd ezekből a tervekből meglátjuk mit tudunk megvalósítani. Ez mondjuk mind a vasárnapi menetrend. Mára pihizés és némi takarítás van betervezve.
    Cuncika megkapta a félévi értékelését. Nagyon szép lett neki! Tulajdonképpen nem egyértelmű ez az értékelés. Jobban szeretném ha jegyek lennének ott amit mindenki csak egyféleképpen tud értelmezni. A jó biziért kap valamit amit szeretne. Majd meglátjuk mit választ.
    Tegnap lejárt az aukcióm a vaterán. 8100ft-ért vitték el a rossz elektromos gépemet. Gondolom olyan vette meg akinek jó lesz alkatrésznek. Ennyivel is csökkentettem a deficitet amit én okozok nap mint nap itthon azzal hogy nem dolgozok. :DDD
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák