Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • G.Ogre

    csendes tag

    A dopping nem csak itt, hanem az összes sportban jelen volt, van és lesz is. Ma már egészen más dolgok vannak mint régen, illetve a nagyközönség a látványra (is) vevő, nem csak a teljesítményre. Az olyan profik mögött mint Overeem komplett csapat áll orvosi ellenőrzéssel, másképp nem is lehet ilyen szinten, és azért azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy ezeknek az embereknek ez a megélhetésük, heti 7 nap, napi 24 óra erről szól - edzés, kaja, pihenés, és ez az egész újra meg újra megállás nélkül. Majd ha jön egy sérülés, akkor van pihenő, addig meg pörögjön a gép, jöjjön a pénz, a promóterek, a szervezők, a tápkieges cégek meg nyomatják őket, és leveszik szépen a hasznot. Ha elhasználódott, jöhet a következő, mert mindig van következő sztár. Az élsport nem az egészségről vagy a tisztességről szól, azt feltételezni pedig, hogy a többiek nem próbálkoznak ezzel-azzal...naivitás.
    A doppingtól viszont egy tehetségtelen ember nem lesz Superman. Eleve a legjobbak között kell lenni ahhoz(vagy legalábbis a potenciálnak meg kell lennie), hogy valaki a csúcsra jusson még szerrel is, és ha minden a helyén van(edzők, étrend, kiegészítők, kox, pihenés), akkor lehet! valakiből igazi bajnok. Iszonyosan sokan koxolnak amatőr szinten a bunyósok között is, mégsem viszik sokra.
    Abban én is egyetértek, hogy manapság nincsenek nagy egyéniségek mint régen. Igenis jó az, ha vannak különféle stílusok, és a keveredés a harcművészetekben mint az MMA hatékony ugyan, de élvezeti értéke egy K1 meccsnek nézői szemmel több van, mint annak, hogy 5 percen keresztül a földön fetreng két harcos. Kellenek stílusok, kellenek egyéniségek, attól lesz izgalmas.

Új hozzászólás Aktív témák