Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Ijk #20032 üzenetére

    Hust a husboltbol, cipot a cipoboltbol. Vallottam en is egeszen 2015-ig kb. Aztan beutott a CSOK es a szakemberhiany, es par negativ tapasztalat utan ugy dontottem, marad az onkepzes ilyen teren. Ahogy jottek be a feladatok, mindig megprobaltam en magamnak megcsinalni. Gyorsabb volt, olcsobb, tobbje pedig minosegibb. Valahogy sosem akarozott a sajat napi dijam 2-3x osat kifizetni egy tudjukmilyennemzetisegu komuves segedmunkasnak aki a 90 fokot es a vizszintest hirbol sem ismeri... Pedig ez a vilag van most.
    A "tudatlansagnak" a mai arkornyezetben iszomyatos felara van, luxuskategoria lett. Pl kepzeld el ismeros fejet, akik het elejen megvettek 150-200K-ert a parkettat es kovetkezo hetfon vehettek ugyanazt mert a vadonatujonnan lerakott lapok 85%-a kuka....

    Mondjuk en az a fajta ember vagyok, hogy ha rakoltenek a kecora pl 5 millat felujitas cimszo alatt, akkor sem ervenyesitenem 100%ban az arban.
    Egyreszt valoszinu sok sajat munkam lenne benne, azt meg magamnak / csaladomnak csinaltam, nem a kovetkezo lakonak, igy a sajat kenyelmemet sajat magammal szemben bearazni sem tudnam. Ha meg a kulsos szakikat kene araznom, pl eladas elott..... haaaaat.... Ha latom hogy szarul csinaltak meg valamit, nem lenne gerincem 100%ban tovabb terhelni, foleg ha az en szememet is boki valami..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák