Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Tothgera30 #28732 üzenetére

    A SportCity a megtette 35.000km ellenére igen jó karban van. Talán egyedül a térd előtti idomok fakóságán látszik, h volt használva, de ekkora fotókból ítélve alapvetően szép.
    _

    ..múltkor Tutto Moto-ba lefotóztam egy VXR-t. Pofám majd leszakadt. Az órában - nem kérdeztem meg, nem is érdekelt a miértje - kb 700km (hetes száz) volt. :D
    Valójában minimum 50-60.000km-t futott már, persze mindkét felét gondosan összekúrták már párszor. Jah és mindezért 390k-t kértek. Azért van pofa.

    (Képeket gyorsba lőttem, elég szarok, de a lényeg látszik.)
    01, 02, 03, 04

    Amúgy a nagy idomom fényezése fos lett, nem lett jó a szín. Ment is vissza. Mondta megpróbálja még egyszer (most odaadtam neki a szerelőablakot is, azzal össze tudja hasonlítani). Ha, most sem lesz jó, akkor megpróbálok beszerezni ebay-ről gyári flakonos, ilyen színt.
    Tököm mennyi kínlódás van vele. Ráadásul most a győri CityiBike felesküdött, h szemcsés, gyári idomokat fognak nekem hozni. Hát kíváncsi leszek arra is, de van egy rossz előérzetem, h az is csak sima fekete lesz, de akkor falnak megyek.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák