Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibroo

    aktív tag

    válasz andree04 #47836 üzenetére

    Szia
    1.Hát először is szereld le azokat az elemeket amiket le akarsz festeni.
    2.Ahol hibák vannak csiszold meg 150-220-as csiszolópapírral,majd2komponensű gittel (jó az autós gitt is!) töltsd ki.Száradás után csiszold meg szintén 150-220-as csiszolópapírral.
    3.mikor kész vagy a csiszolással,portalanítsd zsírtalanítsd,szilikonmentesítővel,de jó a lakk-benzinhigitó is,fontos,hogy a javított folt körül is csiszold meg,körbemaszkolod ragasztószalaggal+papírral.újra zsírtalanítod,majd szórógittel (spray-ben is lehet kapni!) a gitt foltokat lefújod 2 soron.vársz kb.20-25 percet a rétegek között.
    4.Szórógitt száradása után 800-1200 vízpapírral vizesen kicsiszolod,simára ügyelve arra,hogy a műanyagig ki ne csiszold a gittet.
    5.mivel az egészet le akarod festeni érdemes mattító kendőt vásárolni,amivel a festendő felületet megcsiszolod,hogy mindenhol mattos legyen.Ez azért fontos,hogy a festék meg tudjon tapadni a felületen.
    Ezt is vizesen kell.
    6.Megszárítod a vizes felületet,szilikonmentesítővel lefújod,megtörlöd tiszta kendővel,szárazra.
    7.mézes kendővel átőrlöd egyszer,hogy a mikroporszemcsék,ne maradjanak a felületen.
    8.Lefested a kívánt színre 2 soron.Az első legyen csak vékony úgymond köd réteg,vársz 15-20 percet és fújhatod a második réteget amit már teljesen a végleges réteg.
    9.hagyod száradni legalább 1 napot.
    És kész is vagy!

    Remélem tudtam segíteni.Sok sikert hozzá. :)

    Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!

Új hozzászólás Aktív témák